barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ya ben de çok kızıyorum selçuğa ama öbür türlü de defans olarak zayıf kalabiliriz. bazen çok hata yapmadan oynuyor. enf azla 3-4 tne yapsa diğerleri kapatsa filan sdfs belki o zaman iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 topal oynayacak mı yoksa cezalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 barbu said: ya ben de çok kızıyorum selçuğa ama öbür türlü de defans olarak zayıf kalabiliriz. bazen çok hata yapmadan oynuyor. enf azla 3-4 tne yapsa diğerleri kapatsa filan sdfs belki o zaman iyi olabilir. Abi öylede pas yapamıyoruz Selçuk olunca. Top tutamayınca adamlar gümbür gümbür gelecek. Sadece markaj yapmak def değil ki. Resmen her topu başlamadan öldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Selçuk'un iyi oynadığı maç bu sene deplasman Plzen maçıydı sanırım, 0-1 aldığımız. Aynı mantıkla oynarsak harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Eksikler sikinti cikarabilir. Kimler yok FB de simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Topal, Meireless, Webo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Orta saha cok iyi oynamisti ilk macta, kötü olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Geri dörtlü sağlam oldukça sorun yok. Büyük ihtimal Selçuk ile başlar, O da beklerin arasına girer birçok pozisyonda 5'ler defansı. Topuz eşşek gibi koşar sağa sola, Christian da topla ileri çıkar. Kuyt ve Caner hızlı toplarla ceza alanı çaprazdan içeri yerden orta, Sow şut ve gol. Mourinho gibi adamım mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben onların olmadığını unuttum. çok önemli lan resmen. topal meireles webo. selçuğun sağlam oynaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Aynen sanırım maç Selçuk'a bağlı :D Sıçtık :D Salih defansifte oynayabiliyor. Çok güzel pres yapıyor. Ama tecrübe diye Selçuk oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sıçın daha iyi, sevinirim ben :D 1-0 baya büyük avantaj bence ama bu eksikler sıkıntı. gerçi geçen maç adamlarda da 3 tane falan eksik saymışlardı, onlar oynayacak mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bi elemanları cezalı, kaptanları sakat halen sanırım bir de bgn gazetelerde başka bi sakatlık haberi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 webo-meireles-topal-emre(zaten hiç yoktu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sol kanattaki zenci cezalı oldu sanırım john muydu neydi adı? ama top kaybetmekten başka bişi yapmamıştı zaten ilk maçta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 biraz stalklayin bakam lan bakin adamlar neler yapiyor dsfsdf http://www.planetbenfica.net/viewtopic.php?f=9&p=26497&sid=682b31484e19f6a6371d0ca9b069486c#p26497 said: Great pics, I have always wanted to go to Istanbul ever since the first time I saw Midnight Express, lol! I love the Byzantine/Ottoman style of art and architecture... ashdudhsufdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Selçuk yerine Topuz oynasa daha iyi olur bence. Koşuyor, basıyor, yıldırıyor. defansif yönü süper olmasada selçuktan iyidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 krasiç kadroya alınmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Benfica net alır. 3-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Volkan Gokhan Yobo Egemen Ziegler Selcuk Topuz Cristian Kuyt Sow Caner olmali saglamlik acisindan Selcuk sakar ve denyoda olsa Topalin gorevini ozelliklede hava toplarinda yapacak anca o var. Hamle olarak Salih tutulur kenarda zaten bu seviyenin sertlik cirkefligini 90 dak kaldiramaz simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ustoo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 şunlar dursun da maçtan sonra lazım olur Seele said: fb en az 3 yer. souldarkorn said: 3-0 Benfica benhakimimmasumbey said: Benfica 2 tane atar buraya yazıyorum , Fener ise kapanıp 'ne olur abi bizi yenme bak savunma yapıoz' havalarında takılacak khala said: 2-0 benfica Khelben said: İnşallah Benfica 5 atar sefacaNBA said: Benfica net alır. 3-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 3 tane ortasaha yok 1i zaten yoktu öbür ikisi gg. Webo'da yok. Bu şekilde turu atlarsak çok fena olur. 1-0 öyle süper avantajlı bir skor değil eksikler olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bu macta cok gol olmaz, aykut kocaman defans yapmiycaz demis ama bence bal gibi yapacak, en azindan oyunu sogutma amacli oynayacak, ya da ilk yari bir gol bulup ustune yatmayi da dusunebilir. ilk mac gibi son yarim saatte gelecegini dusunuyorum gollerin, ama benfica kendi sahasinda da fena oynamiyor, ilk yariyi benfica 1-0, 2-0 onde kapatirsa fenerin isi zorlasir. ilk yari maks 1 gol yiyip ikinci yari 70 lerde bir tane sallayip 1-1 ayni lazio maci gibi bitirmeye kasmasi gerek aykutun bu maci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 "Tatar Ramazan" said: Volkan Gokhan Yobo Egemen Ziegler Selcuk Topuz Cristian Kuyt Sow Caner olmali saglamlik acisindan Selcuk sakar ve denyoda olsa Topalin gorevini ozelliklede hava toplarinda yapacak anca o var. Hamle olarak Salih tutulur kenarda zaten bu seviyenin sertlik cirkefligini 90 dak kaldiramaz simdilik Çok doğru, Salihle başladığı anda orta saha üstünlüğünü vermiş olur, ilk maçta inanılmaz başarılı oynadı orta saha başarıyı da onlar getirdi, Topal nerdeyse her topu kesti. Topuz Baroni Salih çıktığı anda bu 3 lü de savunmada Topal'ın eksikliğini azaltabilecek hiç kimse yok, Topuz koşar falan ama kaç maç eksiği olan birisi. Salih maksimum 45 dakika oynayabilir bu maçta bence de. O yüzden onla başlamak çok sakıncalı olur, ki oyuna girerse de çıkması gereken kişi Selçuk olmamalı. Hata da yapsa top da kaybetse, skor korumanın öncelikli olduğu bir maçta Selçuk tercih edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ustoo said: şunlar dursun da maçtan sonra lazım olur Seele said: fb en az 3 yer. souldarkorn said: 3-0 Benfica benhakimimmasumbey said: Benfica 2 tane atar buraya yazıyorum , Fener ise kapanıp 'ne olur abi bizi yenme bak savunma yapıoz' havalarında takılacak khala said: 2-0 benfica Khelben said: İnşallah Benfica 5 atar sefacaNBA said: Benfica net alır. 3-0. Ahah nasil kizdirdiysaniz adamlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar