Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 gecen hafta persembe gunu otobus duragina en az 11 adim mesafede olan aracimi cekti polisler 10 dakka basindan ayrildim. 11 adim oldugunu nerden biliyorsun derseniz, usenmedim adim saydim aractan duraga. geldigimde cekildigini gorunce cok sasirdim hemen taksiye atlayip araclarin cekildigi yere gittim, bu olay kosuyolu parkindan tophanelioglu caddesine cikan yokusta oluyor bu arada. etrafta bir suru restoran ve cafe var ve valeleri her yere cekiyor araclari, onlara dokunmuyor bile polis. gittim adamlarla tartistim, neymis 15 metre sagdan ve soldan mesafe olmaliymis. ben bilmiyordum bu 15 metre olayini 10 metredir maksimum diye dusunmustum. simdi bu 15 metre kuralini kac kisi uyguluyor mevcut sartlarda istanbuldaki park yeri sorunuyla ve kacinin araci cekiliyor, sormak istiyorum size. polislere resmen resmi otopark mafyasisiniz dedim, cebimde kalan son nakit 65tl yi aldilar, o da 70 tlymis 60 cekme parasi 10 otopark, 10 tl de taksiciye vermistim 75 tl vardi cebimde zaten, her zaman insanin cebinde yuklu nakit parayla gezemez sonucta. polis bey lutfetti 5 tlni de ben vericem senin yerine al aracini git yeter ki dedi. aldim gittim ben de, ama ne bir ruhsat sorma ne bir kimlik sorma, hak getire parayi aldi yolladi beni, ha aracin anahtari ustumde ama nerden bilio benim aracim oldugunu o da ayri konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sikayetiniz kayit altina alinmistir en kisa surede olay incelenecektir iyi gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 burada sikayet etmiyorum, merak ediyorum basina geleniniz var mi diye? ukala cevaplara gerek yok bu yuzde lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 makbuz aldın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ona dikkat ediyorum da asıl sıkıntı 5 otobüslük yer bile olsa bazen otobüsler oraya yanaşmayıp yolun ortasında indirip bindiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 11 adim 9 metre 15 cm ediyo tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bacakların kısadır senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Selam, Trafik Vakfı amcaları beslediği sürece bu saçmalık devam eder daha :) Bir avukat itiraz dile getirmişti ama dinleyen olmadıydı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Makbuzu verdiler git trafik mahkemesine şikayet et dediker de kural 15 metreyse bir işe yaramaz. Bir de dalga geçer gibi tavırda konuştular, resmen polis ve otoparkçılar resmi tefecilik, değnekçilik yapıyorlar el ele. Benim adımımla 10 metre var 11 adım, zaten kural 15 metreymiş. Ama bunu kaç kişi biliyor, kaç kişi uyguluyor ya da uygulamıyor. Uygulamayan kaç kişinin aracı çekiliyor. Bir standart yok, benim sorunum bununla, kafasına göre çekiyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 nasil bir standart bekliyorsun? emniyet kemeri takmayan herkesin ceza yemedigi gibi oraya her yanlis parkedenin de aracinin cekilmesini bekleyemezsin burasi turkiye ama itiraz et cok gucune gittiyse bi sonuc cikabilir " ben nerden bileyim 15m kuralini " diyebilirsin bi sonuc cikar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 güçlüysen ve fotoğraf/video kaydı (kanıt) yoksa itiraz edip o cezayı iptal ettirebilirsin kolaylıkla ama diğer türlüyse kurallara uycaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ispark la berber en legal hırsızlar bu adamlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 her turlu soygunculugu yapiyorlar ve resmi bir sekilde, gunde acaba kac arac cekiyoralr bu sekilde, benim arabam otobusu hicbir sekilde engellemezdi, zaten hangi otobus soforu yanasip yolcu indirip bindiriyor bu zamanda, cogu yol uzerinde duraklayip salliyor milleti, yenisini aliyor. tamam kural var ama kurali uygulayan yok, arada kafalarina gore arac cekip ceza yaziyorlar. bir iste bir standart olmali madem kural bu. ya hepsini cekeceksin gucun yetiyorsa, ya da hicbirini ellemiyceksin. sikayet etmeye luzum yok elime birsey gecmez cunku elimde en ufak bir kanit birsey yok arabanin en az 10 metre mesafede olduguna dair, ve de zaten kural 15 metreyse elime birsey gecmez sonucta, ben sadece herkese uygulanmamasina ve kafalarina gore secmelerine kiziyorum. daha bugun ayni yerden gectim 1-2 saat once ve iki araba park etmisti ayni yerde otobus duragi dibinde, etrafta ne cekici ne birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 şu dikili değilse itiraz et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Spiegel said: daha bugun ayni yerden gectim 1-2 saat once ve iki araba park etmisti ayni yerde otobus duragi dibinde, etrafta ne cekici ne birsey. türkiyede her araca bir çekici düşmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kuralin cogunluk tarafindan bilinmemesi kurali ihlal eden 1 tane garibanin ceza yemesine engel teskil etmiyor. Odeyip bundan sonra daha da dikkat ediceksin. Itiraz edersen sonuc alamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bir keresinde araci cekildigi yerden teslim alirken imza attigim kagitta plakam yanlis yaziyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ceza gelmedi baskasina gitti herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 düzeltseydin günah işlemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hayirlisi be kaderde varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 forgiver said: şu dikili değilse itiraz et bunun oldugu yere park ediliyor, sadece saatlerce birakirsaniz sikinti olur, kisa sureli park edilebilir levhasi bu, x seklinde olursa o zaman park edilmiyor. ayrica arac cekmek ne demektir, yaz cezasini neyse, gitsin odesin adam. araclara zarar veriyorlar bazen o cekicilere yuklerken, kimse bana burda bunlari savunmasin, direk soygunculuk yapiyorlar baska hicbirsey degil. bu ulkede ne dogru isliyor ki bu isliycek ayrica, tartisan da hata aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar