Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 neden topiği yok neden bu kadar underrated neden kimse 3. sezon olacak mı söylemiyor? salak dizi bu ne lan diye 1-2 bölüm cnbc-e de esas kızımız yüzünden izleyip 1 haftada 2 sezonu bitirdim, dizi yarım kaldı. yarım. çok iyi altmetin vardı ya iyi oluyordu çok karikatürizeydi negzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 1. sezonu severek izlemiştim de. 2. sezona bakmadım daha bu da mı iptal oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Dalia var ya o dalia.... Hmppphss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Bende cnbc-e de denk geldim. Çok iyi harbiden :) 1. sezonu indirdim izliyorum çerezlik olarak. Bu arada sezon 3 geliyor. http://www.imdb.com/title/tt1741256/episodes?season=3&ref_=tt_eps_sn_3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Bu dizinin ilk başları gayet başarılıydı ya. O betimlemeler, o durum komedisi, o kokono hayatın tırtlığına giydirmeler falan. Sonradan tamamen 3. sınıf teenager dramasına dönüyor, direk hayat bilgisi, arka sıradakiler tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Ya bu dizideki kotu kizi oynayan hatun su diziden sonra acayip itici geldi bana ya, tamam rolü onu oynamak da, bu kadar itici olunmaz yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Sezon bir çok iyiydi, sezon iki yavaş yavaş kötüleştirdi diziyi ama iyiydi hala, yeni sezonu bekliyoruz. Tüm eleştiriler ama ergen dizisi olm yorunda olduğu üstüne, umutluyum yani 3. sezondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Guzel basladi. Ayni surrealisme devam. Ergen dizisi olduk tarzi bir ozelestiri bile getirdiler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 cnbc-e'de mi e2'de mi ne gördükçe seyrediyordum tam indiripte düzgün baştan seyrelim dedik, iptal olmuş dizi sdf bu sezon ne çok dizi yalan oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar