Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 AHHAHAHAAHAHHAAHHAHAHHAHHA Daha önce araştırdım BOTOKS bir ZEHİR olduğundan ve alın bölgesine yakın olduğundan, BEYNİ ZEHİRLİYORMUŞ. PKK YALAKASI OLAN TÜM İSİMLERİN BOTOKSLU OLUŞU BİR TESADÜF DEĞİL:) BOTOKSLU YILDIZLARDAN NİCOLE KIDMAN'ın çevirdiği filmde rol arkadaşının üzerine çişini yapmasını ve bundan hiç utanmadığını söylemesini nasıl açıklayabiliriz? Sanatçı her rolü yapar diyerek mi? O sahne olmasa film çok büyük bir şey mi kaybederdi? Yoo..maksat sansasyon yaratsın! Sansasyon yaratacak her şeye eyvallah diyecek ya botoksla beyninizi zehirleyeceksiniz, ya da ar damarınız çatlak olacak. SONUÇ: 1) SİZ SİZ OLUN SAKIN BOTOKS YAPTIRMAYIN. 2) SUBLİMİNAL MESAJLARLA BEYNİNİZİ DÜZMELERİNE İZİN VERMEYİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 hadi türkçe kullandık 70 milyon olarak dilimize yabancı hiç kelime almadık.ee nolcak ozaman götümüz arşamı deycek nolcak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Bir açıdan bakarsak da (gerçi baya sallantılı bir bakış olacak ama hayırlısı) insanlar diğer kültürlere öykündükleri kadar kendi kültürlerini inceleselerdi zaten ülke çok daha iyi durumda olacaktı. Hop buradan Köy Enstitülerinin kapatılması ve batıcılık, hop apolitik gençlik. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bi de neden ingilizce cok kullaniliyo diye sormak icin gercekten dunyadan bi haber olmak, interneti kadinlarklubu.com ve mynet okey den ibaret sanmak lazim. pati tech>programlama bolumunden rasgele bi konu secip ilk cumleyi kopyaladim said: Selam,local de duzgun calisan projeyi , hostinge attim.Connectionstring ile ilgili hata mesaji aliyorum. iste bunun icin herkes ingilizce konusuyor. ben koyumden ayrilmam, domatesimi soganimi eker bicer yasarim diyosan tabi lazim degil ingilizce. isinde gucunde okulunda, isi gucu bitince oynadigi oyununda, izledigi filmde, okudugu kitapta yine ingilizce konusan okuyan dinleyen bir suru insan var. hayatinizdaki ingilizce start menu den ileri gitmeyebilir. ama herkesin oyle oldugunu dusunup de bir de ders vermeye kalkmak biraz saflik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Marty, abla İngilizce Dili ve Edebiyatı mezunuymuş hayatındaki İngilizce Start Menu'den biraz daha ileriye gidiyor olabilir. edit: ve evet İngilizce bilmediğini ima ettiğini söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 öyle gözükmüyor hiç, cons crit vurmuş ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bazı cümlelerin ingilizcesi daha vurgulu do you even lift mesala ayrıca burda çoğu RUMUZU yabancı olan insanlar oyunlarda koyduğu RUMUZLARI kullanır. yani sen ultimada abdülrezzak ismini açarsan ben de hoş karşlamam. e oraya koyuyo mesala bişey ordan forumlarda falan filan capiche? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 o zaman kirtasiyeden ders notu alip ezberlemek yerine biraz kitap falan okusaymis. ne diyim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 IASDFSADKAS İLK SAYFADAN DİREK YORUMA GELMİŞTİM NELER DÖNMÜŞ LAN 14 SAYFA AAFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ya ikinizin de şu başlıkta yansıttıklarına bakılırsa senden biraz daha donanımlı gibi duruyor aslında. edit: Fallacy List başlık sanırım baştan sona şunlarla doldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Cons said: AHHAHAHAAHAHHAAHHAHAHHAHHA Daha önce araştırdım BOTOKS bir ZEHİR olduğundan ve alın bölgesine yakın olduğundan, BEYNİ ZEHİRLİYORMUŞ. PKK YALAKASI OLAN TÜM İSİMLERİN BOTOKSLU OLUŞU BİR TESADÜF DEĞİL:) BOTOKSLU YILDIZLARDAN NİCOLE KIDMAN'ın çevirdiği filmde rol arkadaşının üzerine çişini yapmasını ve bundan hiç utanmadığını söylemesini nasıl açıklayabiliriz? Sanatçı her rolü yapar diyerek mi? O sahne olmasa film çok büyük bir şey mi kaybederdi? Yoo..maksat sansasyon yaratsın! Sansasyon yaratacak her şeye eyvallah diyecek ya botoksla beyninizi zehirleyeceksiniz, ya da ar damarınız çatlak olacak. SONUÇ: 1) SİZ SİZ OLUN SAKIN BOTOKS YAPTIRMAYIN. 2) SUBLİMİNAL MESAJLARLA BEYNİNİZİ DÜZMELERİNE İZİN VERMEYİN. http://p1304.hizliresim.com/18/w/mk12l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 spam maiilara inananlar varmış demek bunu gördük lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Cons said: BOTOKSLU YILDIZLARDAN NİCOLE KIDMAN'ın çevirdiği filmde rol arkadaşının üzerine çişini yapmasını aramaya usendim hangi filmden bu sahne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 pop ne değişik zevklerin varmış senin öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Aket-Atum said: Ya ikinizin de şu başlıkta yansıttıklarına bakılırsa senden biraz daha donanımlı gibi duruyor aslında. edit: Fallacy List başlık sanırım baştan sona şunlarla doldu yaDostum bunun türkçesi yok mu? Biz bunu nasıl okuyalım? Dilimize hakaret mi etmek istiyorsun napıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 abi nicole kidmandan bahsediyoruz. banlattirma beni aksam aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Popeye said: Cons said: BOTOKSLU YILDIZLARDAN NİCOLE KIDMAN'ın çevirdiği filmde rol arkadaşının üzerine çişini yapmasını aramaya usendim hangi filmden bu sahne? http://www.youtube.com/watch?v=Sn2jN3FYdXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 screwy said: Aket-Atum said: Ya ikinizin de şu başlıkta yansıttıklarına bakılırsa senden biraz daha donanımlı gibi duruyor aslında. edit: Fallacy List başlık sanırım baştan sona şunlarla doldu yaDostum bunun türkçesi yok mu? Biz bunu nasıl okuyalım? Dilimize hakaret mi etmek istiyorsun napıyorsun? Yok ilk sayfalarda bizim yaşımızdaki ve eğitimimzdeki insanların İngilizce bilmemesi utanılacak bir durum demiştim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ben bir tavsiyede bulunayım o zaman. Gerçekten de dili korumak ve sevdirmek amacındaysanız ve tembel muhalefet partiler gibi sırf eleştrip, iş yapmaya gelince yatanlardan değilseniz şu şekilde bir çalışma yapınız: +İnsanlar daha çok hangi kelimeleri İngilizce söylemeyi tercih ediyorlar bir raporlayın. +Bu kelimelerin ne şekilde kullanılmaya başladığını ve hangi ortamlardan bizim hayatımıza girdiğini öğrenin. +Sonrasında da bu kelimelere mantıklı karşılıklar bulun ve kaliteli içerik üreterek insanların ilgisini çekip sürekli karşılarına bu Türkçeleştirilen kelimelerin olduğu içerikleri çıkartın. +Bu işi mütemadiyen yapmaya devam edin. Sonrasında da faydasını göreceksiniz. Bu arada çoğu yerde Türkçe yetersiz kalabiliyor demiştim. Blog'unuzda siz de benzer bir sıkıntı yaşamışsınız. Cümlenizi alıntı yapıyorum: Not: Bilgisayar düzeldi mi derseniz, 53 lira verdim, format atılmış, batarya takılmış ama hala yavaş çalışıyor. ! hiçbir düzelme yok ! ! ! ooofff.....offf ...:( Format atmak diye bir tabir Türkçe'de bulunmamaktadır. Bilgisayarımdaki bütün veriler silinmiş diye de yazabilirdiniz ama tabiki de tam olarak o şekilde bile aynı anlamı kazandıramıyorsunuz. Zaten aynı anlam olsa idi İngilizcede'de format diye bir kelime yerine ERASE de geç John ne kasıyorsun derlerdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Swaggobaggins said: Popeye said: Cons said: BOTOKSLU YILDIZLARDAN NİCOLE KIDMAN'ın çevirdiği filmde rol arkadaşının üzerine çişini yapmasını aramaya usendim hangi filmden bu sahne? http://www.youtube.com/watch?v=Sn2jN3FYdXs kapath kappathhhh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Abi bence kedinin böyle zihinlere etkisi çok fazla ya. Kediden öncesi ve sonrası çok değişik kafalar oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 kzpmaza said: theyhzee ne dhyoon shen yhaaa:/XDXD asdfghjklşi, (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 hay allah kahır ya dişisi de varmış MUST NOT BREED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Swaggobaggins said: Popeye said: Cons said: BOTOKSLU YILDIZLARDAN NİCOLE KIDMAN'ın çevirdiği filmde rol arkadaşının üzerine çişini yapmasını aramaya usendim hangi filmden bu sahne? http://www.youtube.com/watch?v=Sn2jN3FYdXs ne umutlarla sormustum halbuki :( bizde bir kere arkadasin parmagina isemistik iskorpitin dikeni batmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bu topic ne lan. beynim akti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar