yuttum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kurtulus savasinda cok at sehit oldu, atlara ozerklik verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 -_-_-_-_- İLK SAYFA -_-_-_-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 aquila said: kurtulus savasinda cok at sehit oldu, atlara ozerklik verilsin. Madem o kadar isteklisin 2 kişnede görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 su yazdigin hicbir mantik cercevesine oturmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Düşünme kişne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 teyallam, bunlari da adam diye saliyolar piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Osmanlı sadece bu haritadan mi oluşuyormuş? Nerede diğer topraklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 aquila said: kurtulus savasinda cok at sehit oldu, atlara ozerklik verilsin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 fenn said: aquila said: kurtulus savasinda cok at sehit oldu, atlara ozerklik verilsin. +1 +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ATLARI DA VURURLAR ŞÜKRÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Kürtsevenler tarafından söylenenler diyor. GOMUTANIM diye bunun peşinden gidenler var bir de. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paintten harita çıkarmış işte harita diyor. Hani resmi belgeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 tsk'nın arşivinden almış işte vilayetlere göre gösteriyor sayıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Beyler bir keren Çanakkale Savaşın Peygamber Efendimizin Ordusu kazandı. Onların ruhları Çanakkale'de düşmanı kılıçtan geçirdi. http://www.youtube.com/watch?v=VeUENa3DK-M& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 hea tolkien minas tirith kuşatmasını ordan esinlenmiş hatta. vidyosu konmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Battlefield'da bölümü 27 frag 2 death ile bitirdim, takım arkadaşlarım "sen çok az ölmüşsün hiç savaşmamışsın" diye kızdılar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 beyin tutulmasına örnek konu olmuş tebrik ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 hani belgeler demek de çok doğru sayılmaz. ermeni olduğu iddia edilen birinin çıkıp vallahi ermeni falan değilim demesine benzer bir şey hatta. az buçuk üniversite eğitimi görmüş birisinin bir durumu tek bir bilgi/veri'ye dayanarak yorumlamaktan kaçınması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 E ben de onu diyorum, çok emin konuşuyor da neye güvenerek yani. Sanki adam bizzat ordu komutanıydı ww1 da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 hakkaten anlamada problem var sizin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 fede said: ATLARI DA VURURLAR ŞÜKRÜÜÜ hahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 yurdunu ve mustafa kemal'i seven arkadaşlara da şu yazıyı okumalarını tavsiye ediyorum: http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?atype=radikaldetayv3&articleid=1129626&categoryid=42 mustafa kemal'den sonra icat edilip bu ülkeyi mahveden ideolojinin boyunduruğunda kalmak hiçbirimizin faydasına dokunmaz. az duyarlı olun. şununla da destekleyeyim diyeceklerimi: http://www.ilyasbassoy.com/gunisigi.asp?id=210 yazı bira uzun ama şurası can alıcı: said: CHP’lilerin Atatürk’le empati yapmalarını istiyorum. Atatürk için “ulus” bir amaç değil, emperyalizme karşı açtığı bir siper ve daha önemlisi “muasır medeniyet seviyesine” çıkmakta kullandığı bir “araç”tı. Atatürk, gerçek amacı “aklın ve bilimin” önderliğinde uygar bir toplum yaratmak olan tipik bir aydınlanmacıydı. yani zamanın koşullarına karşı geliştirilen yapının sonradan muktedir olanlarca aşırı yanlış bir biçimde ele alındığını anlamamız gerekir. (ki bunu da sosyolojideki oligarşinin tunç yasasıyla açkılayabiliriz. bkz. http://eksisozluk.com/entry/7355455) zamanın koşulları değiştiğinden ötürü mustafa kemal'in inkilapçılığından da feyz alarak artık bir takım inkilaplara da açık olmamız gerekirdi. ama bunları dile getirdiğimde terör sevici yaftası yiyorum kimi patilerden. onlara da teesüf ederim tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Atatürk için ulus amaç değil araçtı ha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 İleri görüşlülüğüyle takdir toplayan bir lider değil midir atatürk? Benim ileri görüşlülükten anladığım kadarıyla konjonktürel durumları aşmak için kullanılan kavramlar bir amaç olamaz. Ancak evrensel ve çağı aşan daimi ihtiyacı hissedilen kavramlar amaç olabilir, barış, refah gibi. Ulus devlet yapısı ise 18-21.yüzyıllara ait bir kavramdan ibaret. Tıpkı imparatorluk, monarşi, feodalizm gibi dünyaya gelip birkaç yüzyıl dünya dengelerini belirleyip sonradan açmaza varınca yerini yenilerine bırakacak uzun tarihsel bir yönetim şekli. Eğer ileri görüşlüyse Mustafa Kemal bunu varılacak son amaç değil bir araç olarak ele aldığını düşünmemiz gerekir. Eğer bizim de ileri görüşlü olmak ve nihai amaç olarak barışın refahın peşinde yer almak gibi bir derdimiz var ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar