Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 http://www.bisikletsporu.com/2013/04/26/turkiye-turu-2013-5-etap-podyum-toreninde-opucuk-krizi/ haberde detaylı anlatım var nasıl yaşandığı kareleri de var dün yasak geldi bisikletçileri podyumda öpemiyor kızlarmız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 örf ve adetlerimize aykırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ar edep seleye binmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 her tweete inanıyor muyuz şimdi? http://i.usatoday.net/_common/_notches/-AP-tweetx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sele abdest bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Norak said: her tweete inanıyor muyuz şimdi? http://i.usatoday.net/_common/_notches/-AP-tweetx.jpg resimleri görmedin herhalde hem yarışı izledim canlı aynen öyle oldu kızlar bisikletçilerden kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Elin adaminin terli yuzunu niye opuyorki kizlar zaten benim hic anlam veremedigim birseydir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 dediğim gibi kaynak çok zayıf, ayrıca resimlerin yarısı "mecburen öpen" kızlar. düzgün kaynak pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bu tür haberi kimse yapmaz akp basınından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 edit:olayı dötümden anlamışım pardon.. haha son fotoya bakın katardakinde arap amca öpüyormuş birinci olmam lan o amca öpecekse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Bu yazının Obama öldü tweetiyle ne alakası var? Detaylı ve fotoğraflı bir haber bu, bence yine de kızın şaşkınlığı olabilir. O kısmı muğlak bir sonraki etap finalinde belli olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=7MKw8TEnLDw şunun yenisini yapmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 http://foto.mtbtr.com/upload/TUR2013Twitter.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ooo akil insan da sitem etmiş said: Bisiklet turnuvasını organize eden bütün şerefsizlerin allah belasını versin inşallah hepinizi istiklal mahkemelerinde asarlar AHAHHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 abi okunur gibi değil. bi öpücük krizi anlatıcak tam bisiklet yarışı tarihinden girdi çıkamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 şu ss i yapmanın kolay yolu var mı yoksa işsizlik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 çok nizami duruyor, işsizlik ürünüyse baya kalifiye bir işsizlik gibi yalnız ne dandik milletiz, herkes bisiklet turuna laf ediyor kimse önceden haber verilmemesine laf etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bi sene önceden belli ya yapıalcağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ahahah o zaman daha da beter durumdayız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bu arada bu kadar küfredip laf eden kesim bayburt'un ilçesi değil. bostancı-erenköy-kalamış-göztepe insanı falan. akıl alır gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Gelin ben öpeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 dün baktım yol trafiğe kapanmış. sonra geçtiler nedense garip bir mutluluk duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bence,bisiklete gereğinden fazla önem verilmeli,büyükşehirlerde,bisikletlilerin geçiş üstünlüğü olmalı,bisiklete korna basan ayılara 6 aydan başlayan hapis cezaları uygulanmalı,bisikletliye çarpıp ölümüne sebep olanlara ömür boyu hapis cezası uygulanmalı bak gör 1 tane adam kalırmı toplu taşıma ya da,bisikleti kullanmayan sdddsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 he takım elbisyele bisiklete binekcek insalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ahlaksızlığın kalesi amsterdam mı lan burası bisiklet falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar