Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 o hesap yanlış sanırsam ya. şu an bi beltte ne kadar ice var tahminen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 retribusionda bonussuz procurer ile 91 saniyede 1 adet buz bonuslu 61 nokta küsür saniyede 1 adet buz bonus 100de 32 civarı ilaveten makinav ile bonuslu 106 saniyede 2 ade buz çekiyorum yani 53 saniyede 1 buz makinav 106+%32 bonus 140 bonussuz 2 adet buz yeni yama ile 43 saniye 91 yarısından bile fazla resimde gorundüğü gibi 43.3 saniye -%32 bonus-29.4 saniye makinava gelek 140 saniyenin yarısı 70 saniyede 2 adet buz 70 saniye-32% bonus -47.6 saniye bonuslu 2 adetbuz işin içine rorqual girerse onun bonusu buz kazmadım ama taş kazdım 180 saniyeyi 104.4 e düşürüyorud bu da 100de42 yapıyor skif 43.3saniye-%42-25.114 saniye makinav 70 saniye-%42 rorkual bonusu-40.6 saniyede 2 adet buz makinava testte bakmadım skifin 91 saniyeden 43 saniyeye düşmesinde ötürü makinavın 140 olan saniyesini 70 e çevirdim makinav tam tutmayabilir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 toplam karınız çok değişmez çok kazmaya başlarsanız fiyatlar ucuzlar az kazmaya başlarsanız fiyatlar artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Çok kazılıyor olması beltlerin çabuk tükenmesine sebep olacak işte o aradaki 4 saati nasıl geçirdiği önem kazanır mining yapan adamın. İster istemez explorer girecek işin içine anladığım kadarı ile bu sebepten fiyatlar artacaktır. Bence çok iyi düşünülmüş bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Tum hisec su anki ice kullaniminin %95ini karsiliyor, Odysey ile birlikte hsec ice ihtiyacinin makximum %80inin karsilayabilir duruma gelecek. Sirf bu yuzden bir fiyat artisi bekliyorum. Buna ragmen market canavarlari ciddi miktarda stok da yapti, stoklarin erimesi cok uzun zaman alabilir. Bunun disinda tier1 ve tier2 bs uretim maliyetlerinde devasa fiyat sicramasi olacak. Test servera girip kendim bakamadim daha ama iki kattan fazla maliyet artisindan soz ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 makinaw 70 saniye değil miş 78 küsür saniye. ayrıca 8 mayısta 5 m civarı sp vermişler destroyerleri batılkruvazörleri 5 lemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 destur said: ayrıca 8 mayısta 5 m civarı sp vermişler destroyerleri batılkruvazörleri 5 lemişler nasıl yani? bende değişiklik yok + "minmatar destroyer" diye bir skill de yok şuanda oyunda, test mi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Evet testserver orası. Yeni patch ile öyle olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Heee ok anladım. 825 tane kazılmış buz görünce asıl server sandım. Destur hocam emeklerine yazık:D . Bu arada reimburse alabilmek için bc ve des skillerinin 5 olması lazım dimi? ve de gelecek sp'leri başka bir skile verebiliyormuyuz? Bir süredir merak ettiğim bişeyi daha sorim hazır skill konusu açılmışken. Skill swap mümkün mü? Atıyorum bende halihazırda olan Caldari Industrial skilinden vazgeçip Gallente Ind.'i 5 leyebiliyomuyum insta olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 sadman said: destur said: ayrıca 8 mayısta 5 m civarı sp vermişler destroyerleri batılkruvazörleri 5 lemişler nasıl yani? bende değişiklik yok + "minmatar destroyer" diye bir skill de yok şuanda oyunda, test mi orası işte falanca falanca skilleri kasınca eni yama ile hediye sp ler gelecek dediler 4 ırkın destroyer skili olmus ve 5 olmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ahahhaaha haskktr yaa şaşırtmaya devam edio herifler. yalnız normal hikaye bittikten sonra dizi tutarsa playerların yazdığı hikayeden devam ederler diziye ufffffff nikahtan sonra dönüyorum ulan oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Dönüş haberin az evvel uzayın derinliklerinde bir kara delik oluşmasına yol açtı suark. bütün new eden senin dönüş haberinle titredi kaldı resmen. Goonların yarın sovlarını bırakıp empirea çekilme haberi vermesi bekleniyor nedeni suark dönerse sovları savunmaya çalışmanın bir anlamı kalmazmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 hah! tek başıma bişi olmayabilirim ama ekibimin içinde ne goonun tırıvırısı kalır ne guneydekılerın ayrıca evet matari fw nin bana ihtiyacı var B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar