Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Bizim spor salonunda satıyorlar, üstünde 30% protein yazıyo gofret gibi bişey. Antrenmandan önce ya da sonra alsak gerçekten bir işe yarar mı? 1 ay spor yaptım kastan kaybettim ne yiycemi şaşırdım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 barların kalori ve yağ oranları yüksek. Orada içecek satılıyo olabilir 40g r protein falan yazar üzerinde. Ama alma bence para tuzağı :D O tarz şeyleri işyerinde öğün arası yersen daha efektif olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Yaramaz http://img14.imageshack.us/img14/4670/adszry.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 tatları inanılmaz güzel olanlar var ya. çok çikolata, gofret yiyen biri değilim ama protein bar'ı yediğimde kendimden geçiyorum. toplasan 10 kere yememişimdir tabi, ama o her ısırışta ağızda dağılan lezzet, gerçekten her tarafındaki yoğunluğu hissettiğin o enfes tat ımmmmmmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 samaella said: barların kalori ve yağ oranları yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 canın tatlı bişi çektiğinde snickers yerine falan yiyeceksen iyi. ama proteinini bunlardan karşılamayı denememelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Arkadasim protein bardan kiz kaldirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 yemek aralarında atıştırmalık kullandım bi süre, tadları güzel değil ve zor yeniyolar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 vitamin bar, protein bar default spor salonu kantin isimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 glikozşuruplu hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Laorx said: yemek aralarında atıştırmalık kullandım bi süre, tadları güzel değil ve zor yeniyolar genelde. ben 2 tane yedim markalarını hatırlamıyorum. baya baya iyiydi tatları. hatta normal gofret yerine bunu yerim falan demiştim ahah. ama baya pahalıya geliyor yani o yüzden gereksiz. hani tanesi atıyorum 1 lira olsa, ben heralde günde 1 tane yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 chrome said: Arkadasim protein bardan kiz kaldirmis. çok salakça olmasına rağmen güldüm nedense ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ya şöle ki konstantre ve yüzdeli yiyecekler düzgün spor yapıyorsan mantıksız şeyler değil. ve fakat en yaygın durum mesane kanseri bu tip saplementlerden en azından okulda bize öğrettikleri bu bozulmayan yiyecek demek böbrekte yediğin yiyecekteki koruyucu maddenin birikmesi ve vücut dışına atılamaması gibi bir durumda kanser demek. veya atrofiye sebep olabiliyor veya tam tersi organ büyümesine sebep oluyor. her yiyen olmuyor tabi ama böbrekler güçlü değilse bu tip şeyler çok rastlanan şeyler. çok fazla idrar yolunda tahriş falan gibi durumlarda söz konusu. protein bar yersen ölürsün gibi değilde uzun süreli suplement kullanımının yan etkisi gibi. zaten eğer bir veya birkaç şey kullanıyorsan yanına protein bar gerekli değil git 1 litre süt iç falan ne bilim. ama böle belli pump up periyotlarında kullanılabilir bir araç tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Çok mantıklı yazmışsın kardeş. Tıp mı okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 arada bir yiyin abi. kola içmeyin snickers yemeyin , bar yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 protein barindan kari kaldirabilinirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bir önceki sayfada yapıldı o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar