Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Protein barlar işe yarar mı?

Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

tatları inanılmaz güzel olanlar var ya. çok çikolata, gofret yiyen biri değilim ama protein bar'ı yediğimde kendimden geçiyorum. toplasan 10 kere yememişimdir tabi, ama o her ısırışta ağızda dağılan lezzet, gerçekten her tarafındaki yoğunluğu hissettiğin o enfes tat ımmmmmmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

yemek aralarında atıştırmalık kullandım bi süre, tadları güzel değil ve zor yeniyolar genelde.

ben 2 tane yedim markalarını hatırlamıyorum. baya baya iyiydi tatları. hatta normal gofret yerine bunu yerim falan demiştim ahah. ama baya pahalıya geliyor yani o yüzden gereksiz. hani tanesi atıyorum 1 lira olsa, ben heralde günde 1 tane yerim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şöle ki konstantre ve yüzdeli yiyecekler düzgün spor yapıyorsan mantıksız şeyler değil.

ve fakat en yaygın durum mesane kanseri bu tip saplementlerden en azından okulda bize öğrettikleri bu

bozulmayan yiyecek demek böbrekte yediğin yiyecekteki koruyucu maddenin birikmesi ve vücut dışına atılamaması gibi bir durumda kanser demek. veya atrofiye sebep olabiliyor veya tam tersi organ büyümesine sebep oluyor.

her yiyen olmuyor tabi ama böbrekler güçlü değilse bu tip şeyler çok rastlanan şeyler. çok fazla idrar yolunda tahriş falan gibi durumlarda söz konusu. protein bar yersen ölürsün gibi değilde uzun süreli suplement kullanımının yan etkisi gibi.

zaten eğer bir veya birkaç şey kullanıyorsan yanına protein bar gerekli değil git 1 litre süt iç falan ne bilim. ama böle belli pump up periyotlarında kullanılabilir bir araç tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...