Rightminded Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: metboy, 01 Eylül 2004 23:40 tarihinde demiş ki: işte esas beklenen fotoğraf: arkadaslar dini görevlerinizi yer zaman ayrımı yapmadan yerine getirmeniz ne kadar güsel bir duygu olsa gerek... Yatsı namazıydı herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rightminded Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ouz izmirde ne insanlar varmısta habarimiz yokmus!!! İZMİRLİ GENÇLİK BUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ouz ben right yani nick degiştirdim o cok ciddi kactı :P neyse sende baya ii mal varmıs. Bu arada biri agda yapmanı sölemiş katılıom :)[signature][hline]asdasfsgfasfgasdfgkakgakjdfgkjkjfkjasdkdjfa asdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdas asdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 1 hafta oncesıonden konsutuk gelmeyenler aglasınlar valla boyle hıc bı bulusmada boyle eglenılmemıstır sankı kırk yıldır gorusuyoruzda :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 walla bu ouz anattı baya eglenmişsiniz yani ouz eglendigine göre nediim Yani bu mal ouz (pyr0)la denize gittik hep beraber arklarla iskeleden kızlara hava yabıcas die atlarken bunda kulaklık sahilin en kuytu kösesinde oturmus müzik dinlio hani müzigi bulursun ama o kızları nereden bulucan halbuki anamadıgım tek sey aramızdaki en abaza sahıslardan dır... Allla alla[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 abiler o şişeyi acana kadar olan oldu şaparap soğudu sidik gibi oldu olsun ama bya manyak gibi cıkmışım böööööööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Llama, 03 Eylül 2004 15:18 tarihinde demiş ki: 1 hafta oncesıonden konsutuk gelmeyenler aglasınlar valla boyle hıc bı bulusmada boyle eglenılmemıstır sankı kırk yıldır gorusuyoruzda :) nerdeyse bütün buluşmalar öyleoluyor ve nerdeyse hepsinde herkes böyle diyor :D :horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: slayer77, 03 Eylül 2004 16:28 tarihinde demiş ki: şaparap soğudu sidik gibi oldu ısınmış olması gerekmiyor mu şarabın, zıttı yani :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 sen yazmasaydın ben yazacaktım harbi onlar öle kalınca sogumas hadi dielim sarap sıcaktı hava soguktu Sidik benim bildigim kadarıyla sıcak akar ha senin ki ssoguk akıosa bilmiom :)))))[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 sidiği bu işe karıştırmasak? tiiksindim nitekim.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Spexy, 03 Eylül 2004 15:43 tarihinde demiş ki: Yani bu mal ouz (pyr0)la denize gittik hep beraber arklarla iskeleden kızlara hava yabıcas die atlarken bunda kulaklık sahilin en kuytu kösesinde oturmus müzik dinlio hani müzigi bulursun ama o kızları nereden bulucan halbuki anamadıgım tek sey aramızdaki en abaza sahıslardan dır... Allla alla ee ben sapım ama abaza degilim. nitekim "sap" demek bonecrusher ın deyımıyle : " seçicidir " :) o bakımdan ben kabuguma cekılırım öyle :) bu arada saeros sen ztn alkol kullanmıyosun abı yanı sidik lafı gecmese gene tıksınırsın :-p ice tea rulz? :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 lan saeros sen Ekol'e mi gidiyosun? sana çok benzer biri bugün benim sınıfta sınava girdi[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 halı saha maçı duzenlenırse gelcekler kım bı gelırım veya gelemem dıye yazsaya mıllet? $uan gelenler ben,leviğ,llama,madcat[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 evt evt en kısa zmanda yapalım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ben ve slayerda geliriz kadroya ekleyiverin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 llama,madcat,leviğ,slayer77,spawn77,ben 6 kı$ı oduk gereken sayının yarısı tmm :) p.s:6 ya 6 yabarıs di mi? yoksa 7 ye 7?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 6-6 yaplım 7 7 cok olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 beyler beyaz gömlekli arkadaş bana net şifresi bulacaktı ya hani=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 abi o gömlekli ark benim :D verecem net şifreni yarına elinde olur özeline atacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kasap et derdinde koyun can derdinde hale bak adam nerde net şifresi soruyo ya. oha be ory be oha abi:D[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Pyr0, 04 Eylül 2004 00:38 tarihinde demiş ki: leviğ lan doğrudüzgün yazsana nikimi. çocuk şımarık hemen dizginliği ele verdi:D[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 dayat yıyordum ya fuarda bugun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 lamacım açtıım topice bakarsan ben yedim neredeyse=![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: LevieMaxilack, 03 Eylül 2004 21:08 tarihinde demiş ki: lan saeros sen Ekol'e mi gidiyosun? sana çok benzer biri bugün benim sınıfta sınava girdi hahaha bendim o zaten ;) sana selam vericektim de sınav başladı eheh. ö.m'den devam edelim.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 adamların dersanesının ısmı bıle bir ekol ya :D bu arada halı saha macına gelen ddık onu hıc yok sayıp paso ba$ka msj atmı$sınız braz okuyalım $u topicleri =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar