desertt Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Bizler Real gibi takımı zorladık sizler ise Benfica gibi Realin yarısı olamayacak takımla ne yapacaksınız bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 evet iyiki bu konuya parmak bastın bence çok iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 DH'den gelmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Cons said: saçı teknik direktörleri hipnotize ediyor bence Adeta İzzet Altınmeşe'nin gençliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 selçük ilk onbirde gene allahın belasi adamin bonservisini alirdim fenerli olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ilk 11 nerden gördün. adam gelecekten beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Basin toplantisina cikmistir veya taktik antreman izleyen bi muhabir yazmistir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 topal meireles cristian niye yapmadı acaba,topal yedek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Meireles'le Sow kavga ettiler, Cristian'in durumu zaten belli. Surpriz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 sadece dsmarttan mı verecek doğan bunu? alıntı yaparak cevaplayın fazla girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 goldbären said: sadece dsmarttan mı verecek doğan bunu? alıntı yaparak cevaplayın fazla girmiyorum Bütün uefa maclarini sene boyunca star verdi, bu maci da star vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 allah razı olsun ölüm lordu kardeşim yolun açık, trollün keskin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Benim trolüm elf yapimi kilic gibi, ben kestikten cok sonra hissediyorlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 fizban vurma insanlara lutfen, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Siraci nerdesin ya gözlerimiz yollarda kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bu arada baya koyu bir FB li olarak gorusum en fazla final gelir, uefa kupasını kazanamaz fenerbahce. o yuzden bu kadar tutusmayın uefa.jpg koyamıcaz diye, kacınız hatırlıyo 13 sene oncesini o da ayrı konu da neyse hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Zegna benim kupayla ilgili attigim mesaja bak istersen, tutusanlarla karistirmadin umarim. Dip not: keske kupayi alsaniz ben sevinirim sahsen, hadi benim sevinmemi gec kuzenlerim arkadaslarim var fenerli elin dingilleri sevinecegine benim sevdigim insanlar sevinsin daha iyi mantigiyla yaklasiyorum ben avrupa kupasi maclarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Aykut Kocaman 'Yüzde 51 Benfica' dedi.. mynet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Fenerbahçeyi sevmem ama kadrosu ve oynayış şekilleri berbat onun için yarın Benficayı tutacağım umarım Chelsea'yi yenip kupayı onlr alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Tekrar kur cümleyi olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 3 kulvarda mücadele etmemeliyiz benfica %51 Nasıl bir adam aykut ya negatif aşılıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 totem o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 "zor bir maça, son gücümüze kadar mücadele edip kazanmak için çıkacağız" diyememiş andaval abi çok aptal bira dam bu ya nasıl teknik direktörlük bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 oldu olcak "lizbon'a da hem tatil hem duty free için gideceği eke eke eke" deseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar