Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Helal Fenere ama keşke 2-0 olabilseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 pistonları patlatırlar http://www.christchurchdailyphoto.com/wp-content/uploads/2010/02/bangbus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oldboysiker Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 forgiver said: hala benfica kupa gelirse tesadüfen gelir real madrid 3lerken sevinenler atarlanmasın Kupayı bilmem ama sen bir tesadüfsün oruspu çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 hehe az adam olsaymışın kendi nickinle yazarmışın şunu butthurt fenerin galibiyetine seviniyoruz, ama no big deal cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 adres ver özelden geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 OOO oğlan gelmiş foruma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 yazık lan yıl olmuş 2013 hala forumda bir takım laflara alınıp kafaya takan, başka nickle küfüre gelenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 dün hangi fenerli ban yemişti bir ip check atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 seni savcılığa da verdim, geçmiş olsun bir de tazminat davası açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 yalnız baya heyecanlı oynuo sizin takım kendi kendine çalım atmalar felan. şey gibi, RM karşısında 70+ da giren amrabat gibi. adam bayılacaktı heyecandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Buda hak ediyor ama kasiniyor random bir adamin gelip buna kufur etmesi yadirganmamali topicin basindan beri attigi mesajlar ortada troll mroll uzaklasririlmasi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 neden? trolleri banlamıorz ki ki troll deil taraftarlık yapıorz, tek taraflı taraftarlık. E burası futbol bölümü. biz bilgisayar oyunu bölümünde neler yapıorz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oldboysiker Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 forgiver said: seni savcılığa da verdim, geçmiş olsun bir de tazminat davası açıyorum AMİNA KODUGUMUN BUKALEMUNU. BENFİCADAN COK SİZİ SİKTİK DÜN. TROLL SERBESTTE , KUFURDE SERBEST AMK. SİZE BU YAKİSİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ahahah delirtmeyin insanlari. yazik ayrica Oldboysiker said: KUFUR DE SERBEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 seviye olarak pek farkları yok zaten biri küfür etmiş biri etmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 pic threadi pic etmesinden dolayi forgivera ben de kirginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 forgiver çoktan haketti bani zaten pic thread yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 asdşlmsaşdmsalş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ahah adama fake hesaptan anabacı küfür ediliyor, siz de gelip burda "ama hak etti" muhabbeti yapıyorsunuz. troll siz misiniz, fake hesaptan gelip küfür eden karaktersiz herif mi, ben bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sanki küfür eden forgiver noluyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 başka fenerli kaldı mı onlar da gelsin toptan halledelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Abi adam hakediyor ama alenen etmeyin sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 madem fake actin sovuyosun, dogru duzgun sov de eglenelim. ne o oyle 2 msj atip kacmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ayrıca şu trol muhabeti olmasa ne zevki kalcak bu bölümün sorun sizin çabuk sinirlenmeniz de geçi böyle atar yapmasanız, döngü durur gsli olarak fener maçını dakika dakika izlemeyi zevkli bulmuyorum onun yerine bürsürü post attım niye bu kadar celallendiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 yoo haketmio gerçekleri sölüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar