Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 30 Nisanda gelecek update'in içeriği belli oldu: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/april-30-2013/ Custom Arena ile ilgili daha geniş bilgi için de: https://www.guildwars2.com/en/news/introducing-custom-pvp-arenas-and-spectator-mode-beta/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 mart yamasından beri oyunu tekrardan oynamaya başladım, çok hardcore oynamıyorum ama wvw de 0 dan karakter açıp ilerlemeye koyuldum. içerikler en azından yenilik getiriyor insanlar dönüyor fln. bence spvp den ziyade wvw'e daha çok abanmalılar esas aksiyon burada dönüyor. espor oyunu turnuva oyunu olucaz desinler tabi o alanda geliştiriyorlar oyunu ama şuan millet wvw'de biz de yenilikler istiyoruz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Yine güzel bir update , bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 özel Arena + İzleyici Modu iyi olmuş gw1 de ki gvg nin uyarlanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 İlk önce kısıtlı kişiler deneyecekmiş özel arenaları , çabuk açsalar bari herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Update geldi. Patch note: https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/news/Game-Update-Notes-April-30-2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Yeni dungeon için inanılmaz olumlu yorumlar var mmorpg.com'da.Şuana kadar açık ara en iyi dungeon diyorlar.Merak ettim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Evet kendimde girdim az önce.Yeni dungeon gerçekten mükemmel olmuş.Boss fight, Mad King'den bile daha çok hoşuma gitti.Ki bana göre şuan açık ara oyundaki en zevkli ve güzel boss fight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ben girdim çok eğlenceli. 2 aydır oynuyorum aralıksız süper oldu valla. karakterim 80 oldu 3.sü altın toplamaya çalışıyorum commander olacağım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Ne zaman açacaklar acaba özel arenaları herkese . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Henüz kesin bir tarih yok, yeterli geri bildirimi aldıktan sonra son kararları verip açacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar