Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 babyknight fazla güveniyor kendine, bi yerden sonra reconu da bıraktı, patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 stefano ruj falan sürüyor sdfsd nemlendirici de olsa ruj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 swarmhost çok tatlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Hayatımda bu kadar sıkıcı oyun izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Stephano-MVP finali olacak gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ya bu ne kadar gey bir oyun stili. zerg'ün içine sıçtılar swarm host ve viper ile resmen. uzayan oyunlarda kaybetmeleri mümkün olmuyor hep imba trade yaptıkları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Bazı haritalarda fazla güçlü olabilir bu oyun tarzı ama bu oyunlara bakarak bir şey demek yanlış. Babyknight hiçbir şey yapmadı kazanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 noob noob konusmayin abi ya babynight in malligi. void tempest ht colossus gittiginde eziyorsun bu build i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 tod mamashipde hala vortex olduğunu iddia etti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 valla 5 veya 6 maç izledim bu şekilde kazandıkları ve hatta kaybettiklerini görmedim kullandıkları zaman.... bu arada içine sıçtılar derken, inanılmaz bayık bir oyun stili olduğu için diyorum. hatta yetenek bile gerektirmiyor yani bu stili uygulamak. viper ile colossus çekmek tek yaptıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Nekro said: noob noob konusmayin abi ya babynight in malligi. void tempest ht colossus gittiginde eziyorsun bu build i. ahahaha bu ne? bu gaz nereden geliyor? nohut? kuru fasülye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 sabonis said: bu arada içine sıçtılar derken, inanılmaz bayık bir oyun stili olduğu için diyorum. hatta yetenek bile gerektirmiyor yani bu stili uygulamak. viper ile colossus çekmek tek yaptıkları.Brood Lord - Infestor'dan çok daha fazla yetenek istiyor. Swarm Host'ları geri çekecekken ya da ileri götürecekken döngülerinin bitişine denk getirmek; fungal, abduct, blinding cloud vs. aynı anda etkili bir şekilde kullanmak "f'ye bastım yendim"den çok daha zor. Babyknight biraz daha multitaskingi zorlayacak hareketler yapsaydı hem daha zevkli hem daha çok yetenek isteyen bir karşılaşma olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 sabonis said: valla 5 veya 6 maç izledim bu şekilde kazandıkları ve hatta kaybettiklerini görmedim kullandıkları zaman.... bu arada içine sıçtılar derken, inanılmaz bayık bir oyun stili olduğu için diyorum. hatta yetenek bile gerektirmiyor yani bu stili uygulamak. viper ile colossus çekmek tek yaptıkları. halal noob noob konusuyorsun ondan bahsediyorum bir gaz falan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 noob diyince zaten noob oluyor karşındaki. daha kendisi anlamıyor ne halt yediğini. o yazdığın ünitelerin gazlarına bi bak ne kadar gaz istiyorlar. hey allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 yav he he zerg ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 _Spartacus_ said: Hellbat'e buff gelecek işte, Hellion'ı bile tutamıyor asasddssdsad :D Yahu baybety'nin tutmayan tahminiyle dalga geçmek için kinayeli bir şey yazdım, bu kadar uzun süre devam edeceğini düşünmemiştim :D Neyse yazık oldu Lucifron'a, son maçta kazanmışken verdi. Main girişini kapatmış olsaydı ve SCV'lerle tamir ederek birkaç saniye kazansaydı 3 tane tank siege mode'a geçip bitirecekti oyunu. Bende senin sarhoş olduğunu düşünerek paticiği kapatmıştım yeni geldim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Spartaküs sarhoş olunca dükkanı kapatıp, eve gidiyoruz topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 _Spartacus_ said: Medivac'in içinde hellbat varsa hitpoint'i artabilir, çok koaly ölüyorlar queenlere vikinglere falan. en orjinal trollerden olmuş valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 adam iki sayfa boyunca dalga geçmiş benle yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Lucifron imamlara benzemiyo mu? aynı la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Nekro said: yav he he zerg ez Artık değil. Hots öncesi saçmalıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 TLO <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 tlo adamın dibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 tlo güzel oynuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paladinpala Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 mvp dimaga maçında mvp harikalar yaratıyor. mvp kaybetti dediğimiz noktada dimaganın kasasında 10k mineral olduğu halde 5-6 tane saldırısını ard arda engelledi ve şu anda maçı kazanmak üzere. Eğer kazanırsa bir mucizeyi gerçekleştirmiş ve bugüne kadar gördüğüm en iyi geridönüşü yapmış olacak. Bence WCS deki en iyi 3 e girebilecek bir maç. Edit: MVP 300 vs 10.000 minerals ve supply lead dimaga da olmasına rağmen mucizevi bir şekilde maçı aldı. Herkesin izlemesi gereken bir maç. Ne yapın edin tekrarını seyredin derim. Edit: Bu arada belirtmeyi unutmuşum. "İnsan değilsin a.q. MVP" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar