uncla Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 zoru başarıyorlar gerçekten :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 3 geliyodu :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 haydaa.. olmazki böyle[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 fb en azından manchester ve lyon'dan 6-4 falan yiyo bjk şimdi steau'dan 6 yicek[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 izlemiyom bıraktım,degmez artık zaman kaYBI[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya bu saha çokmu geniş banamı öyle geliyor?[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 hagi'de taktikleri vermiş steau'nun antrenörüne :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 besıktaslı kardeslerımız nerde ya,biraz da onlar yazsın,takmayın bu kadar daha maclar var[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: LvL_Sabo, 25 Kasım 2004 20:35 tarihinde demiş ki: fb en azından manchester ve lyon'dan 6-4 falan yiyo bjk şimdi steau'dan 6 yicek ilk yarı 3-0 biterse steau farka gider[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 fener fark yerken mesaj atan tek fenerli ben oluyorum da, bjk maclarinda bos kaliyor bu kadro... doldurmak lazim takim mi degistirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bende üzülüyorum del bosque'ye türkiye'nin gelmiş geçmiş en efendi antrenörü,saygılı duyulması gerekn bi adam..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 adamin yüzüde hep ağlamakli içim gidiyo walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 walla bu mac 5-0 filan biterse del bosque üstüne 1-2 lig macı kaybederse gönderirler.[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bejekenin del bosque'yi kolay kolay göndereceğini sanmıyorum uzun vadeli bakıyorlar bence[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 nukem nerde :) lyon 4-2 macının yorumcularından ; buraya alalım pls :D[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 gelirler merak etmeyin adamlar maçin stresinde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Muhtemelen 2. yarı millet maçı bırakıp Kurtlar Vadisi ne yönelecek[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 lan bide jimnastikciler 3-2 yapıyomus dakka 90 :D[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 çok koyu(!) sağlam oynuo atacak bi tane daha.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 i.akın şut yerine pas verseydi pancu'ya bejeke ilk golüne ulaşacaktı[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 25 Kasım 2004 20:59 tarihinde demiş ki: lan bide jimnastikciler 3-2 yapıyomus dakka 90 :D günahtir yapmayin:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 devre bitti 2-0 bükreş.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ulan böle de bal olmaz ki. prag gider her pozisyonu dağa taşa atar. bunlar 2 şut çeker biri 600 yere çarpar kaleye girer diğeri ibrahim dokunur top gider rakibin ayağına cuk oturur. ayrıca cordoba nerde yaa hala mı sakat bu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 maç bitti geldim aranıza. takımda iş yok ilker yasinle ilgileniyorum ben. incileri toparlarsak 1. bükreşli oyuncu koyukoyu 2. beşiktaşı eski günlerdeki gibi milli takım olarak görme 3.olayı dramatikleştirme: büyük ihtimalle bizim ordaki taraftarların üşümesin diye bjk kaşkolu verdiği yaşlı teyzenin suratındaki üzüntüyü beşiktaşın yenilmesine bağlaması 4.inrahim akının kaçırdığı pozisyonda kaleciye soktuğu laf:akın sağlam vursa kaleci bile içeri giricek ikinci devrede aynen devam etmesini diliyorum ilker yasinin. haydi ilker haydi ilker haydii :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yalnız harbi cemad haklı dün prag dağlara taşlara attı bükreş 2 kere geldi gol oldu :D[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar