chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 kalktım, kahvaltımı yaptım, this is nightlife isimli club şarkısını torrenttan indirdim external hd ime yükledim, birazdan işe giderken dinleye dinleye gideceğim. Hava güzel, mevsimlerden ilkbahar, iyi vakit geçirmek istiyorsan tek yolu iyi hissetmekle başlar. Neşelenin lan! Hepinize neşeli, sağlıklı, bol kazançlı bir hafta diliyorum. Sonlarına doğru cumartesi gecesi de eğlenceniz bol olsun. Bekarlar eş bulsun, evliler mutluluğa doysun. Haydin görüşürük.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 pazartesi sendromunu kemiklerimde hissediyorum ve senin mutlu olman şu an bana acaip batıyor.
chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Hee deden de pazartesi sendromu yasiyordu degil mi. Post modern hiyarliklari bunlar. Gulmeyi bileceksin olm. Aha sana bunlari yazarken kordonda denize bakip sigara iciyordum yanimdaki memoli sacli adam mersi boku diye bagirdi otoparkci arkadasina. Boyle komik seylere odaklan. Gulucuge odaklan.
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 chrome said: oOo Akşam sevişilmiş belli...
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 cts pazar calistik, gozler kan canagi oldu. simdi de trafik. fuck evriting
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 zar zor kalktım. sol gözüm nedendir bilmem bulnık görüyor. ovuşturdum gözümü ama az önce sigara içtiğim elimle ovuşturdum o sebepten gözüm acaip yandı. midem berbat. kalkar kalkmaz nescafe içtim bi boka yaramadı. dün gece vodkanın boku çıkmış yine. bi söylenti var "23 nisan da çalışıcaz" diye şu an kafam ona takık acaip derecede. odama girdiğimde içersi leş gibi kokuyodu , cumartesi çıkarken tam havalandırmamışım ve öküz gibi sıgara içmişim heralde. heee bide günlerden pazartesi. haftanın başı. yarın tatil değilse 5 koca gün daha çalışıcam. hiç mutlu değilim.
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 thank ya dude lemme kiss ya chiks once man
Playbook Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 A B C It's easy as, 1 2 3 As simple as, do re mi A B C, 1 2 3 Baby, you and me girl beni çok mutlu ediyo bu şarkı
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 hangi hormondan salgıladıysan ben de istiyorum
chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 sabahtan beri ihale dosyası okumaktan, kazanan firmalarla görüşmekten, kamu kurumlarındaki bazı kişilere telefonla ulaşmaya çalışmaktan ki hiç kolay birşey değil sürekli aktarıyorlar biryerden biryere beynim gotveren oldu. gıvıl gıvıl ses geliyor kafamın içinden. erken kalktım diye de gözlerim yanıyor. mutlu musunuz lan!
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Yarın bize mesai var zaten.Dini bayramlar hariç tatil olmaz bizde.
Öne çıkan mesajlar