Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

have a nice week everyone..


chrome

Öne çıkan mesajlar

kalktım, kahvaltımı yaptım, this is nightlife isimli club şarkısını torrenttan indirdim external hd ime yükledim, birazdan işe giderken dinleye dinleye gideceğim.
Hava güzel, mevsimlerden ilkbahar, iyi vakit geçirmek istiyorsan tek yolu iyi hissetmekle başlar. Neşelenin lan!
Hepinize neşeli, sağlıklı, bol kazançlı bir hafta diliyorum. Sonlarına doğru cumartesi gecesi de eğlenceniz bol olsun. Bekarlar eş bulsun, evliler mutluluğa doysun.
Haydin görüşürük.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hee deden de pazartesi sendromu yasiyordu degil mi. Post modern hiyarliklari bunlar. Gulmeyi bileceksin olm. Aha sana bunlari yazarken kordonda denize bakip sigara iciyordum yanimdaki memoli sacli adam mersi boku diye bagirdi otoparkci arkadasina. Boyle komik seylere odaklan. Gulucuge odaklan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zar zor kalktım. sol gözüm nedendir bilmem bulnık görüyor. ovuşturdum gözümü ama az önce sigara içtiğim elimle ovuşturdum o sebepten gözüm acaip yandı. midem berbat. kalkar kalkmaz nescafe içtim bi boka yaramadı. dün gece vodkanın boku çıkmış yine.

bi söylenti var "23 nisan da çalışıcaz" diye şu an kafam ona takık acaip derecede. odama girdiğimde içersi leş gibi kokuyodu , cumartesi çıkarken tam havalandırmamışım ve öküz gibi sıgara içmişim heralde.

heee bide günlerden pazartesi. haftanın başı. yarın tatil değilse 5 koca gün daha çalışıcam.

hiç mutlu değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabahtan beri ihale dosyası okumaktan, kazanan firmalarla görüşmekten, kamu kurumlarındaki bazı kişilere telefonla ulaşmaya çalışmaktan ki hiç kolay birşey değil sürekli aktarıyorlar biryerden biryere beynim gotveren oldu. gıvıl gıvıl ses geliyor kafamın içinden. erken kalktım diye de gözlerim yanıyor. mutlu musunuz lan!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...