Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 morlock'çım, işe bir de iyi tarafından bakmaya çalış. ..hmm ee..öö.. en azından.. şey. yarın çok bağırma da ses tellerin zarar görmesin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Felix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 2,3 gun buzla takılcas ehuhe :-) neyse ya yarın zaten bide psıkologa gitcem dıscıden once oda biraz moral verir heralde ha yarın aksam hiç post girmezsem benim için bi stciky açtırırsınız umarım :([signature][hline]zyx
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Aaa, yarına helva mı yiyoruz?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Frigg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Morlock, 26 Kasım 2004 19:33 tarihinde demiş ki: Daha once dişini çektirmiş olan varsa buraya izlenimlerini yazarmı? Yarın yanındaki dişe yaslanmış olan etin aldında duran bi 20lık dişimi çektircemde baya bi tırsıyorum gel ben çekeim dişini,söz veriorum acıtmıcam,tamam şu an için sadece diş hekimliği örencisi olabilirim ama er geç deneyim sahibi olcam,neden ilk tecrübemde sen olmayasın :P şaka bi yana,korkmana gerek yok,ama nerde çektirceksin dişini bak bu önemli,helede dişin gömükse...böle bi durumda normal diş hekimine gitmek yeterli olmayabilir,ben sana fakülte hastanelerine gitmeni tavsiye ederim neticede orda daha uzmanlaşmış insanlar ve bi ekip var...
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bak tirsma ama ayni durun pederin başina gelmişti geçen sene felen ameliyat yapmiş valla adam dikiş falan atildi. HAzirlikli git yani:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: UltraPsycho, 26 Kasım 2004 19:48 tarihinde demiş ki: Sinire gelirse o matkapsı alet O zaman görürüm seni..İğne falan kurtarmaz :) Not: Çok pis moral veririm :) bana olmuştu gerizekalı diş hekimi nası becerdiyse. Soraki güne kadar nası dayandıımı hala hatırlıyorum (: yaş ise 9 10 civari idi . [signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. [Bu mesaj Maedhros tarafından 26 Kasım 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 "Genel anestezi istiyoruuum! Genel anesteziii!!!!"[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ne kadar acı cekcen dişcisine dişine gore değişir ama çok acı çekceğini sanmıyorum...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Felix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Acıbadem hastanesinde yaptırıorm iyidir heralde bide zaten normal dişçi deil cerrah gelcek[signature][hline]zyx
Felix Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Dişimi çektirdim ve geldim hatta hastaneden cıkınca kentuckye bile gittim ama sadece yavsak ablam önumde yemek yedi Cok kolaymıs ya cektırmek :-) dıer 3 dişimi 2 parca halinde cıkarcaklarmıs kemıgıme paraler oldugundan ..[signature][hline]zyx
SethGarrett Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Geçmiş olsun. benim de çektirme durumum olacak sanırım o yüzden merakla bekliodum senden bu msg ı. rahatladım simdi. eheh[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one...
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Öncelikle geçmiş olsun dişini çektirmişsin hayırlı olsun :) .6 Yaşımdan beri dişlerim sallanarak düşmediği için tüm st dişlerimi dişçide çektirdim :) (iğrenç birşey sürekli dişçiye gidiyorsunuz :( ) Ve artık diş çektirmekten korkmuyorum eğer çektirecek arkadaş varsa başka söliim gidersinizi iğne yapar ve çeker hiç acımaz sora yarım saat uyuşur ve yemek yersiniz dişinizin olmadğını görenlerde aaaa dişine noooldu gibi gerzek bir soru sorarlar :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Öne çıkan mesajlar