Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 diaboliq said: oğlum süper geçti lan! 4 bardak vodkadan sonra sapıtır gibi oldum ama arka arkaya içilen 2 adet şekersiz türk kahvesi durumu dengeledi. gayet olumu bi görüşmeydi. sanırım yengeniz oldu. hadi bana hayırlı uğurlu olsun... şans dilediniz falan ya baya tuttu oğum lan... bir araya gelince yapılmayacağı şey yok bu forumun... hadi el ele tutuşup "diaboliq sasha grey ile bir gece gecirsin" diye bi totem yapalım dua edelim. adam pislik çıktı rıza baba!
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Laraken said: lan adama diyorum ben, yoksa benim ne işim olur alkolle olum dfdsf. eskisi gibi içmiyorum artık zaten yaşlandım lan. Eskisi kadar içmiyorum =/= az içiyorum =D
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Fakkoo said: Çetintaşlık yap. akşam paticiğe giremezse mercimek fırına verilmiş demektir. Aga iyi güzelde şimdi her buluştuğunda o güveni yakalamak için votka mı iççen lan. Fakir olursun. terbiyesizlik yapma. o ne biçim laf öyle.
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kahve içerek gerçekleşen first meet bayaa iimiş
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 şimdi dün gece biz yengenizle yine buluştuk... bu sefer bol alkollü bir ortamdı. evdeydik. ben yine alkolün bokunu çıkarmışım ve televizyon kumandasıyla kıza evlenme teklif etmişim... abi çok vahşi bi geceydi böyle ara ara hatırlıyorumda... bi ara kız ağlıyodu galiba , neden ağlıyodu onu çözemedim.. sanırım o da hatırlamıyo hiç bişey demedi bu konu hakkında. sonra bir görüntüde de ; kız koluma tekme atıyo , o var... ama kavga değil gibi , böyle atarsın atamazsın tarzı gaza getirme sonucu atılan bi tekmeydi. bu arada kızda baya tekme attı lan koluma... sonra kolumda ısırık izi var kocaman. morarmış falan. sağ başparmağım kesik. ama öyle ciddi bi kesik değil. yengenizi eve bıraktıktan sonra , bahcedeki köpeğime sarılıp biraz bahcede yattım diye hatırlıyorum... alkol işi biraz can sıkıcı olmaya başladı.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 alkolle kim sakinleşmiş ki.. evi ara bakalım tuvaletten kaplan fln çıkmasın da
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=XkgCFSNfHlY
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Olm naptın rızası dışında kıza hallenmişsin gibi duruyor bak kapıya polis dayanır
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Amcası dayısı seni dağa kaldırır dansöz kıyafeti giydirir meydanlarda dolaştırır.
Lilith Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 İnsan şansını kendi yaratır bence.O yüzden kendin ol demek isterdim ama vodka ile filan zor o iş.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 diaboliq said: şimdi dün gece biz yengenizle yine buluştuk... bu sefer bol alkollü bir ortamdı. evdeydik. ben yine alkolün bokunu çıkarmışım ve televizyon kumandasıyla kıza evlenme teklif etmişim... abi çok vahşi bi geceydi böyle ara ara hatırlıyorumda... bi ara kız ağlıyodu galiba , neden ağlıyodu onu çözemedim.. sanırım o da hatırlamıyo hiç bişey demedi bu konu hakkında. sonra bir görüntüde de ; kız koluma tekme atıyo , o var... ama kavga değil gibi , böyle atarsın atamazsın tarzı gaza getirme sonucu atılan bi tekmeydi. bu arada kızda baya tekme attı lan koluma... sonra kolumda ısırık izi var kocaman. morarmış falan. sağ başparmağım kesik. ama öyle ciddi bi kesik değil. yengenizi eve bıraktıktan sonra , bahcedeki köpeğime sarılıp biraz bahcede yattım diye hatırlıyorum... alkol işi biraz can sıkıcı olmaya başladı. bütün gece köpeğinle takılmış reyiz, alkolü azalt. köpeği de rahat bırak, sahibi olabilirsin ama belli ki sana özel bir şeyler hissetmiyor.
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 abi adam kiz diye köpekle takilmis bence
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ya, her şey olabilir de, şu televizyon kumandasıyla evlenme teklif edilmesi olayını anlamadım ben.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ilk kez kullanıyorum ama sonuna kadar hakediyor:
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 DrStein said: ya, her şey olabilir de, şu televizyon kumandasıyla evlenme teklif edilmesi olayını anlamadım ben. kumandayı elime alıp benimle evlenir misin demişim sanırım. kumandayıda evet diyince hediye olarak vermişim galiba. o da tam hakim değil konuya. yani tek taş yerine kumanda verdim heralde. kafa yüksek , yüksek kafa.
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 evet 2. buluşma oluyor. resmen salça olmuşum kıza ya pfff.. bide dün gece cekilen bi fotoyu yolladı , aynanın karşısında çekmişiz... abi bildiğin sapık gibi çıkmışım. kız gayet güzel gülmüş ben gülememişim. bildiğin sarhoşluktan gülmek aklıma gelmemiş.
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bu sefer içme birader içince sapitiyorsun
Starscream Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 inş evden gitmek isteyen sen olmamıssındır. george costanza olma sonra.
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 diaboliq said: evet 2. buluşma oluyor. resmen salça olmuşum kıza ya pfff.. bide dün gece cekilen bi fotoyu yolladı , aynanın karşısında çekmişiz... abi bildiğin sapık gibi çıkmışım. kız gayet güzel gülmüş ben gülememişim. bildiğin sarhoşluktan gülmek aklıma gelmemiş. görelim fotoyu yoksa -pati kurallarını biliyorsun dostum- inanmıyoruz.
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 fotoyu koyucam ama sadece gözlerimi kesip koyucam fotodan.. o gözler çok şey anlatıcak.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 DrStein said: ya, her şey olabilir de, şu televizyon kumandasıyla evlenme teklif edilmesi olayını anlamadım ben. herhalde "hayatımı sen kumnda et, hadi evlen benimle!" dedi kumandayı uzattı. esprili teklif
Öne çıkan mesajlar