Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 allah analı babalı ve dertsiz büyütsün
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 10. günden itibaren anlaşılabiliyor mu hamilelik?
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Test yaparsan ancak, yoksa semptomlar değilse 2. ay falan karın yavaştan şişmeye başlıyor.
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bebeğimizin cuma günü ilk kalp atışlarını dinleyeceğiz hayırlısı ile bakalım tbrkler için teşekkürler
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 O kadar imreniyorum ki çevremden böyle anne baba olan arkadaşlarıma =) öperim onun kalp atışlarını canım ya dünyaya bebek geliyor <3
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Noyzura said: O kadar imreniyorum ki çevremden böyle anne baba olan arkadaşlarıma =) öperim onun kalp atışlarını canım ya dünyaya bebek geliyor <3 saol çok güzel dileklerin için
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 :) Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün katip.
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 memur maaşıyla o çocuğa bakılmaz da şimdi
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 SNA1L said: benimde çocuk yapasım var buaralar ya tebrikler bende yapicam ama tek basima yapamiyorum :(
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 fenn said: Soruların olursa tecrübelerimi aktarırım sana. Test tarihini ve diğer tarihlerini unutmayın yazın bir yere not alın doğumda lazım olacak tam tarih Artık herşeyi yazmak gerekiyor. İlk ne zaman dadada dedi, ilk ne zaman destekli ayakta durdu, emeklemeye başladığında kaç haftalıktı falan gibi sorular soruyorlar artık bir hastalık olunca. Hepsini not etmek lazım biyerlere.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 cempostaci said: memur maaşıyla o çocuğa bakılmaz da şimdi onbaşı maaşıyla ne yaptın 18 ay
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Hayırlı olsun, sağlıklı bir çocuğunuz olmasını gönülden temenni ederim ancak şu başlığı lütfen değiştirin, ne zaman görsem o HAMİLEYİİİM HAMİLEYİİİİM diye bağıran kadın geliyor aklıma.
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 forgiver said: cempostaci said: memur maaşıyla o çocuğa bakılmaz da şimdi onbaşı maaşıyla ne yaptın 18 ay eti puf yedim,meyve suyu içtim
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 önce bir cocuk sağlıklı doğsun sonra kutlama yapalım bence.
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 vallahi çok sevindim adınıza çok mutlu oldum. Böyle güzel bir dünyaya güzel güzel evlatlar getirmek ne kadar hoş hehe.Bu arada sağlıklı olsunda erkekte olursa adını hüseyin koyun olmaz mı ? bu da benim nacizane isteğim olsun sizin için olasada olur olmasada olur.Hayırlı olsun tekrardan ALLAH (C.C) analı babalı dedeli neneli kankalı pampalı büyütsün.AMİN
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 tebrikler dostum .analı babalı büyüsün. hayırlı evlat olsun. kız olursa ismini peri koyun len çok güzel isim o.
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 çok teşekkür ederim arkadaşlar Sağlıklı bir şekilde gelişimini sürdürüyor bizim ufaklık kalbide maşallah dakikada 150 kere atmakta ( çok atik bir çocuk olacak vesselam) İsim için daha erken bakalım bu arada aklımızda erkek için Efe Yiğit var bakalım ama kız olursa belli değil daha
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sağlıklı, huzurlu bi' ömür diliyorum :)
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 vaay be post uzun zaman önce atılmış ve geçtiğimiz haftasonu bir müjde daha aldımm Minik prensesimiz 27 aralıkta aramızda B)
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Myshkin said: başlığı görünce :D http://www.youtube.com/watch?v=IRDNs8ngAN4 Başlık ve şlk post direk şunu anımsattı. OP kusura bakmasın.
Öne çıkan mesajlar