Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşim hamileeeeee

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

O kadar imreniyorum ki çevremden böyle anne baba olan arkadaşlarıma =) öperim onun kalp atışlarını canım ya dünyaya bebek geliyor <3

saol çok güzel dileklerin için
Mesaj tarihi:
fenn said:

Soruların olursa tecrübelerimi aktarırım sana.

Test tarihini ve diğer tarihlerini unutmayın yazın bir yere not alın doğumda lazım olacak tam tarih

Artık herşeyi yazmak gerekiyor. İlk ne zaman dadada dedi, ilk ne zaman destekli ayakta durdu, emeklemeye başladığında kaç haftalıktı falan gibi sorular soruyorlar artık bir hastalık olunca. Hepsini not etmek lazım biyerlere.
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun, sağlıklı bir çocuğunuz olmasını gönülden temenni ederim ancak şu başlığı lütfen değiştirin, ne zaman görsem o HAMİLEYİİİM HAMİLEYİİİİM diye bağıran kadın geliyor aklıma.
Mesaj tarihi:
vallahi çok sevindim adınıza çok mutlu oldum. Böyle güzel bir dünyaya güzel güzel evlatlar getirmek ne kadar hoş hehe.Bu arada sağlıklı olsunda erkekte olursa adını hüseyin koyun olmaz mı ? bu da benim nacizane isteğim olsun sizin için olasada olur olmasada olur.Hayırlı olsun tekrardan ALLAH (C.C) analı babalı dedeli neneli kankalı pampalı büyütsün.AMİN
Mesaj tarihi:
çok teşekkür ederim arkadaşlar

Sağlıklı bir şekilde gelişimini sürdürüyor bizim ufaklık kalbide maşallah dakikada 150 kere atmakta ( çok atik bir çocuk olacak vesselam)

İsim için daha erken bakalım bu arada aklımızda erkek için Efe Yiğit var bakalım ama kız olursa belli değil daha
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...