Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Lectre said: en son kaç verildi? ama ben ankaradayım yahu. şu anda 210 lira ile Llama'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Llama said: 210 Kazanan arkadaş özel mesaj atarsa gerekli bilgileri vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 mesaj gelmezse haberim ola :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 nasıl len bende mi kaldı şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Llama said: nasıl len bende mi kaldı şimdi bu Evet sende kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 2-3 kişi şu konuları facebook'da paylaşsa ne olur merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kargo işi olmasa ben alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 moriQ said: kargo işi olmasa ben alırdım Kargo olmaz zaten kutu case lazım kargo için onla bile başına neler gelebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 yani. samsun a yol çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 hakket lan kargo işini ben düşünmedim hiç : ) hatta bourbona ver gitsin senin memleketteyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Offf abi bağışla ürün veriyoruz bir nevi hayır olsun diye başından düşünüp ona göre teklif versenize. Hemen al fiyatı 200 tl almak isteyen sadece istanbul içi beyler yazsın elden teslim edeyim. Şu konuyu bile trollüyorsunuz ya hoş değil. 200 TL ye Ibanez RG 370 DX Endonezya yapimi gitar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bourbon said: 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 çalmayı bilsem alırdım, hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 param olsa kesin alırdım ben ama fakir rp si yapıp ağlamayada gerek yok. Umarım alan arkadaş satmak için almıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 aga yeminlen istiyorum da kargo işi aklıma gelmedi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 serkan barış alsın gitarı, izmire geçtiğinde falan getirsin sana işte. bedava kargo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 barış en son 1.5 sene önce geldi izmire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Llama said: aga yeminlen istiyorum da kargo işi aklıma gelmedi valla seque verir ya gidiş-dönüş uçak biletini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 @bourbon da yamuk çizdi. Miğdem bulandı açık artırma iptal edilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Olur böyle şeyler, ben alıyım diye düşündüm hazır İstanbul'dayken ama bakımı bitene kadar geri giderim muhtemelen diye hiç ses etmedim. Tamamen sağlam olsaydı/vaktim olsaydı alırdım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 babacun'a sat? elini korkak alıştırmadan bi anda yükseltmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Yok duvar süsü yapmaya karar verdim :) Ev yıkılana kadar duvarda kalır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 abi titan ya da gtx 680 alayım diyorum, kendine alsan benim 560 ti ile takas yapsan ? xunn'dan daha düzgün bir adamım, birlikte olduğum ekran kartını uçururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 lamaya satmayın zaten yaa adam gider gitarla kız tavlar kötü emellerine alet eder gitarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar