Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arsenal li futbolcuların formasının önündeki sıvı?

Hickman

Öne çıkan mesajlar

abi ne diyosonuz yav uçtunuz mu?
ÇENEDEN DAMLAYAN TER o!!!

niye sırf Arsenalde derseniz;
Sırf Arsenalde diil.Forması NİKE olan tüm takımlarda var.
Dikkat edin Juventusun forması da NİKE...

Neden Arsenalinki çok belli?Çünkü kırmızı.

NİKE formalar DRİ-FİT teknolojisiyle yapılıyo.Yani suyu yağmuru içeri geçirmiyo.(yağmurluğun incesi)[signature][hline]bur_cu5,02 Ağustos 2004 01:45 tarihinde msnde demiş ki:
biz hip hopçu değiliz oğlum clubbercıyız...
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

Terle ne alakası var yapmayın gözünüzü seveyim. Milli marşlar okunurken bir futbolcu o kadar terleyebilir mi. Hadi terledi diyelim neden sadece bi bölgede yoğunlaşır. Ayrıca Chelsea'nın formasının markası Umbro ve aynı olay o formadada var.

Sürülen şey üşümemek için bir madde, basketbolcular ben-gay kullanır ancak göğüslerine sürdüklerini hiç duymadım. Bir futbolcunun göğüs kasını ısıtmaya neden ihtiyacı olsun ki hem. Çok doluyum üzerime gelmeyin :P[signature][hline]The Crow
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ne üşümemesi saçmalayın bre.
V - i - c - k - s onlar. Cnn Türk'e yollayacam artık bu soruyu arasınlar Wenger'i öğrensinler.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

vicks : göğüse, buruna sürüldüğünde nefes açan ilaç. Astım hastalarına nefeslerinin açılması için sulandırılıp koklatılır. (astım hastasıyım ve bunu doktor tavsiye etti. olur mu öyle şey diyecek arkadaşlar için şimdiden belirteyim)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda oynanan chelsea-charlton maçında Damien Duff'ın göğsünde de var aynı şeyden. görmek isteyen Ntv'de maçı izleyebilir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...