paspatur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 abi ne diyosonuz yav uçtunuz mu? ÇENEDEN DAMLAYAN TER o!!! niye sırf Arsenalde derseniz; Sırf Arsenalde diil.Forması NİKE olan tüm takımlarda var. Dikkat edin Juventusun forması da NİKE... Neden Arsenalinki çok belli?Çünkü kırmızı. NİKE formalar DRİ-FİT teknolojisiyle yapılıyo.Yani suyu yağmuru içeri geçirmiyo.(yağmurluğun incesi)[signature][hline]bur_cu5,02 Ağustos 2004 01:45 tarihinde msnde demiş ki: biz hip hopçu değiliz oğlum clubbercıyız... oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 niye kızdın ki?[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 :lol: +1[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 çok kızgınım üstüme gelme!!! yok la ne kızcam.Ama yorumlar beni çok etkiledi Vicks falan yarıldım yane...:D[signature][hline]bur_cu5,02 Ağustos 2004 01:45 tarihinde msnde demiş ki: biz hip hopçu değiliz oğlum clubbercıyız... oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 E sonuc o ne anlıyan varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 neyi anlayamadın ben onu anlayamadım?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 O sıvı nedır soru bu sende demıssın bıseyde herkes farklı bısey demıs yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 SORU:O sıvı nedir? CEVAP:O sıvı terdir! :D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Oyle olsun bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 attırmış biri.illa bunu okumak istiyorsunuz yani.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bi aralar topi açıp sorayım dıyordum da ıyıkı acmamı$ım önceden acılmı$ =) ben de bu vesile ile ögrenmi$ oldum hehe.[signature][hline]SlayerTr [Bu mesaj Pyr0 tarafından 27 Kasım 2004 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: paspatur, 26 Kasım 2004 20:36 tarihinde demiş ki: SORU:O sıvı nedir? CEVAP:O sıvı terdir! :D abi iyide bunu nası kanıtlayacan yani? ben arsenalin yağmur altında olan maçınıda izledim. formanın her tarafı pasparlak olmuyo yani[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Arkadaşlar bence vicks o ama aynı zamanda ter aynı zamandada dri firt mırt nike teknolojisi ama sonuç olarak onlarda insan...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Terle ne alakası var yapmayın gözünüzü seveyim. Milli marşlar okunurken bir futbolcu o kadar terleyebilir mi. Hadi terledi diyelim neden sadece bi bölgede yoğunlaşır. Ayrıca Chelsea'nın formasının markası Umbro ve aynı olay o formadada var. Sürülen şey üşümemek için bir madde, basketbolcular ben-gay kullanır ancak göğüslerine sürdüklerini hiç duymadım. Bir futbolcunun göğüs kasını ısıtmaya neden ihtiyacı olsun ki hem. Çok doluyum üzerime gelmeyin :P[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 belki milli duyguları kabarır ve terlerler olamaz mı?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Yahu ne üşümemesi saçmalayın bre. V - i - c - k - s onlar. Cnn Türk'e yollayacam artık bu soruyu arasınlar Wenger'i öğrensinler.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 viks olduğunu söylemişti bir arkadaşım ,ingilterede ikamet ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 viks o ama nie surduklerini bilmiom :)[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 vicks : göğüse, buruna sürüldüğünde nefes açan ilaç. Astım hastalarına nefeslerinin açılması için sulandırılıp koklatılır. (astım hastasıyım ve bunu doktor tavsiye etti. olur mu öyle şey diyecek arkadaşlar için şimdiden belirteyim)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ya oda gozu yakar ya gozun sulanır falan mac sırasında sakata gelır ınsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 göğüslerine sürülen bişi bence nefeslerini açıyodur. ter olduğunu hiç sanmıyorum[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 muahua arsenal ucuza kapatalım demiş formayı reyes i de stad yanında çocuklarla top oynarken bulmuşlar hatta lol[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 şu anda oynanan chelsea-charlton maçında Damien Duff'ın göğsünde de var aynı şeyden. görmek isteyen Ntv'de maçı izleyebilir.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 vicks le ter karışınca yoğunlaşıyordur belki...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar