Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arsenal li futbolcuların formasının önündeki sıvı?

Hickman

Öne çıkan mesajlar

su ana kadar öne sürülen düşüncelerde en mantıklısı nefes acmaya yarayan bi krem olduğu ..

ama kim bilir belki moral olsun diye bütün takım soyunma odasında birbirlerinin formalarına .... hadi iyi akşamlar[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
narin, 31 Mart 2004 14:56 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 31 Mart 2004 13:06 tarihinde demiş ki:
Vicks benzeri bi jel o sürdükleri.Burun üstüne ve göğüse sürüldüğünde ferah ve rahat nefes almayı sağlayan mentollü bi ilaç.

En mantıklı cevap :)

benim bildiğim vicks cilde sürülür formaya değil :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Sosyal ağlarda paylaş

nike formaların özelliği teri dışarı atmasıdır die biliorum özellikle üstlerinde dri-fit yazar bazı tşörtlerin bende bikaç tane va rnike tişörmt mesela dri fit yazan onları giiynce böle tişört hep sırılsıklam oluyo belki terlio adamlar kumaş teri dışarı atıo rda leke oluyo öle[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

bendede nike'in dri-fit ürünleri var ama leke yaptığını görmedim.

Vicks sürüyorlar.

Ayrıca herkes neden kullanmıyor sorusuna gelince ona alışmak o kadar kolay birşey değil sanırım. Biz bir kere halısahada denediğimizde en fazla 15 dk koşabildik ve ciğerlerimiz ağrımaya başladı. Sebebini tam olarak anlamasamda bir daha sürmeyeceğimi biliyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

v,cks sürseler leke yapmaz çünkü futbolcular çıplak bedene giymiolar formayı içlerinede bi kat atlet giyiyolar yakar forma adamı tek başına giyilirse içlerinde atlet gibi bişi olur hep futbolcuların[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

Dün Chelsea'lı oyuncuların üzerinde gördüm. Dikkat ettim o maçta soğuk havada oynanıyodu. Bence futbolcuların üşümemesi için birşey bu. Sonuçta ingilterede maçların hava kararmadan oynanmasını nedenini soğuk havalar diye duymuştum. Bununla alakalı olabilir :)[signature][hline]The Crow
Sosyal ağlarda paylaş

ben-gay dır ozaman vicks le ne alakası var abi vicks solunum yollarını açar da ciğere sürülmez ben basket takımındayken maça başlamadan yetei kadar ısınma süremiz yoksa yada saol soğuksa ben-gay sürerdir ısınsın kaslarımız die
vicks alakasız bişi[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamın göğsüne nefes açıcı şey sürülürmü ya
hele vicks hçi sürülmez
soğuk havada ben-gay sürersen bişi olmaz abi
adamı öldüren bi merhem olsa yapmazlar zaten :)
soğuk havada soğuyan kasları ısıtıp gevşetmek içinmdir ben-gay :)[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

tam kas gevşetici değil. yakı gibi düşün yani yakıyor, kaynatıyor o bölgeyi çabuk iyileşmesi için.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...