Hickman Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Uzun zamandır dikkat ediorum.. arsenal ve juventusun bazı futbolcularının göğüslerinin üzerine sürdükleri krem gibi parlak bişi var onun ne oldugunu bilen warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bunun geyiğini yaptım arkadaşla icq'da. tek farkeden benim sanıyodum. juve'yi bilmiom da arsenal'lilerde çoooook uzun zamandır var bu. nedir ne değildir bilmiyorum[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 o galiba vazelin dudakları çatlamasın diye ara sıra barmahlayıp sürünüyolar heralde, attım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hickman Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bence koltuk altı deodorantıdır ordan barmahlayıp koltuk altına suruyolardır.bende attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 muhtemelen vucudun sicak veya soguk kalmasi ile alakali biseydir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 eet onu bende görüyorum bayadır.. sıcaklık souklukla alakası yoktur bence çünkü formanın üzerinde 1 karış yer kaplıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 aha bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 gariban topçular bunlar. bi maçta giymediği formayı bi dahaki maçta giymem diyemiyo. kıştan kalma çamurlu formayla oynuyo adamlar.. leke de olur çamur da doğal karşılamak lazım maddi sorunları varsa üstüne gitmeyin utandırmayın şimdi adamları. yani yakında böyle yırtık yamalı formalarla çıkacaklar maça. işte onlar yeni dizayn falan değil yenisini alacak paraları yoksa onlar napsın ama di mi? [Bu mesaj Kenderleme tarafından 30 Mart 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 hiç farketmemiştim ilk defa görüorum ama tabii ki nike gibi bi markada böle bi deformasyon olamicaına göre futbolcuların rahatlığı için deişik bi krem flndır[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Uğur için dmek gelio içmden ama baya toptan bi uğur heralde tüm arsenal falan, ya da formaları yanlış ütülüolar böle iz leke bırakıo :P[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 papanın abdes suyu[signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz, or the arrow of carnations the fire shoots off. I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ha ben adamin derisinin uzerinde surulu saniyodum boynunda gozukuyor die dusunmustum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 doping... Forma üzerine sürüyorsun, belli süre sonra,altına geçerek,oradan deriye temas ediyor.. bununla beraber,insan-at karışımlı futbolcular ortaya çıkıyor..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 sümük[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 1.leş gibi kokan bişidir kesin rakip oyuncu bunları ii savnamasın yakın mücadelelerden sakınsın diye 2. maçta susadıkça dil atıp ferahlaasınalr diye de sürüyo olabilirler 3.geçici körlük yapan bişidir sıkıştıklarında elle dokunup elini rakibin gözüne sokarak rakibi geçici kör yapabilirler 4.salak salak lan ne sıvısı bu diye elalem tartışsın diye geyigine sürüyorlardır 5. reklam almışlardır. doktor röno kremleri ni formamıza sürüyoruz ve formamızın uzun yıllar cildi kırışmadan kalıyor 6.maçta yere sümkürmeyin demişlerdir onlarda formanın yakasını kaldırıp burunlarına siliyorlardır 7.bunu yazan tosun ... :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Vicks benzeri bi jel o sürdükleri.Burun üstüne ve göğüse sürüldüğünde ferah ve rahat nefes almayı sağlayan mentollü bi ilaç.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 tecavuz olaylarindan kalma sperm olmasin ?? ingilterede yaygin ne de olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Fistan, 31 Mart 2004 13:06 tarihinde demiş ki: Vicks benzeri bi jel o sürdükleri.Burun üstüne ve göğüse sürüldüğünde ferah ve rahat nefes almayı sağlayan mentollü bi ilaç. En mantıklı cevap :)[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Adam rüzgara karşı tükürmüş...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Fistan ın dediği doğru yeşil bi krem o belki onlardaki farklı olabilir.bizim dandik amatör takımda bile vardı sürüyorduk sonra kaldırdılar. Sürüyorsun rahatlıyorsun buz gibi oluyor vücudun nefesın açılıyor gözeneklerin açılıyor bir garip oluyosun yauwww.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 şerefsizler vikis diye ne dıdıklamışlar bize. bende diyodum bunu sürdükten sonra niye leyla gibi dolaşıyorum sahada ?[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Arkadaşlar Nike formalarda o olay oluyo... O sıvı ter formada öyle bi renk alıyo formanın kumaşının özelliği...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 yok baba ya fazla terlersen dış kısmında çıkıyo ama her halukarda içinde oluşuyo o olay.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bu konuda bi karara varabildinizmi?[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 benim dediğim ilaç o.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar