BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 abi aslında düşününnce Türkler yahudilerin çılgın kankası ya kanunui döneminde de engizisyondan kaçanlşar bize sığınmış felan değişik bi ırkız anasını satıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kanuni diil 2. bayezit o, "Ye call Ferdinand a wise king he who makes his land poor and ours rich!", direk gozlerinde $_$ çıkmış işte ispanyollar yahudileri kovalıyor haberi gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 o einsteinın mektubuna negatif yanıt vermişti sanırım inönü doğruysa büyük salaklık hehe. gerçi almanyadan baya tırsmıştır muhtemelen ama ben yine de gizliden gizliye almaya çalışırdım ama. einsteinin bahsettiği insanlar modern fiziği kuran insanlar. şu an türkiye baya farklı bir yerde olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Bizim ilk üniversitelerin kurulum aşamasında bir çok Alman yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 vardı ama bu mektupta bahsedilenler reddedildi diye biliyorum. bunlar asıl testisli olan amcalar. ha reddedildi bilgim de kesin değil bu mektubun doğru olup olmadığı bilgim de onu da belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Ardeth said: o einsteinın mektubuna negatif yanıt vermişti sanırım inönü doğruysa büyük salaklık hehe. gerçi almanyadan baya tırsmıştır muhtemelen ama ben yine de gizliden gizliye almaya çalışırdım ama. einsteinin bahsettiği insanlar modern fiziği kuran insanlar. şu an türkiye baya farklı bir yerde olabilirdi. Yada modern fizik çok farklı bir yerde olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Nolacaadı? En fazla yardımcıları türk olurdu deney odasında patlatıp memleketi haritadan silerdi şaka yapan bir bursalı asistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Ardeth said: o einsteinın mektubuna negatif yanıt vermişti sanırım inönü doğruysa büyük salaklık hehe. gerçi almanyadan baya tırsmıştır muhtemelen ama ben yine de gizliden gizliye almaya çalışırdım ama. einsteinin bahsettiği insanlar modern fiziği kuran insanlar. şu an türkiye baya farklı bir yerde olabilirdi. ciddi anlamda allah diyen aslanın ve vucuduna ceptelefonu yapıştırıp trafoyum diye gezen milletin oldugu bir ulkede boyle bişi olabilicegine ihtimal veriomusun? aksine fiziğin içine edilirdi allahla çelişmeyen yontemler arıyan turk fizikçileri tarafından avrupayı yakıp yıkıp bilimadamlarını kaçırtıp ronesansın ve keşifleri tetikleyicilerinden biri olmamızdan sonra dunya bilim tarihine yaptığımzı en buyuk katkı einsteini reddetmek olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Harcanırdı adamlar bu ülkede yada dini bütün arkadaşlarımızda gelenlere bir el atabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Viktor said: vucuduna ceptelefonu yapıştırıp trafoyum diye gezen milletin Bu ne lan? Viktor said: avrupayı yakıp yıkıp bilimadamlarını kaçırtıp ronesansın ve keşifleri tetikleyicilerinden biri olmamızdan sonra dunya bilim tarihine yaptığımzı en buyuk katkı einsteini reddetmek olabilir ahahahaha şu cidden doğru olabilir ahahhaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathhLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Aslında film tam bir hatun filmidir. Jenniferın karakteri, kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 türkiyenin bilime olan ilgisi o dönemlerde biraz daha iyiydi avrupa özentiliği+misyone okullar sağolsun. cahit arf, feza gürsey vs gibi insanlar sağolsun. bence iyi olurdu. ama şu sene getirsen bir halt olmaz hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Sinanoğlu Nasa'yı bırakıp neden geri döndü bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sanırım o mektubu olumsuz yanıtlanmasını sağlayan inönü değil o zamanki milli eğitim bakanı Reşid Galip Bey'in mektubun altına yazdığı notlardı; said: Reşit Galip Bey’e ait olduğunu zannettiğim ve işlek olması dolayısıyla güçlükle okuyabildiğim bu notlarda geçen "Teklif, mevzuat-ı kanuniyemizle ...değildir", "Bunları bugünkü şeráite (şartlara) göre kabule imkán yoktur" şeklindeki ifadelerden, teklifin bakanlık tarafından ilk aşamada kabul edilmediği anlaşılıyor. anlaşıldığı üzere biz bunları finanse edemeyiz kabul etmeyelim demiş reşid bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Ardeth said: türkiyenin bilime olan ilgisi o dönemlerde biraz daha iyiydi avrupa özentiliği+misyone okullar sağolsun. cahit arf, feza gürsey vs gibi insanlar sağolsun. bence iyi olurdu. ama şu sene getirsen bir halt olmaz hahah o ilgi turkiyenin diil rejimim ilgisiydi, tabanda yeri yoktu hiçbirzaman tunnelvisiona girip kendimize yaptığımız referanslarla hayallere kapılıyoruz işte, dışardan tarafsız gozlemliyince tablo şu http://im.haberturk.com/galeri/2013/04/21/426815/f6a7eb4170b4d2d55c6b07f1891e170d_k.jpg?1366543420 2012 de hala vatandaşın %5 i okuma yazma bilmiyor, toplam %66 sı cahil istatistiğe gore ki lise eğitiminin kalitesi belli, universite egitimininde kalitesi belli bu malzeme işte, bole bi toplumun tabiki %95 i milliyetçi ve muhafazakar olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Viktor said: o ilgi turkiyenin diil rejimim ilgisiydi, tabanda yeri yoktu hiçbirzaman tunnelvisiona girip kendimize yaptığımız referanslarla hayallere kapılıyoruz işte, dışardan tarafsız gozlemliyince tablo şu http://im.haberturk.com/galeri/2013/04/21/426815/f6a7eb4170b4d2d55c6b07f1891e170d_k.jpg?1366543420 2012 de hala vatandaşın %5 i okuma yazma bilmiyor, toplam %66 sı cahil istatistiğe gore ki lise eğitiminin kalitesi belli, universite egitimininde kalitesi belli bu malzeme işte, bole bi toplumun tabiki %95 i milliyetçi ve muhafazakar olucak bilime olan ilgi zaten genelde hep hükümet + nispeten iyi eğitim alan üst tabakada olur. avrupada bile böyledir de tabi eğitimsel açıdan daha ortalama olan kesmin bilim ve bilim adamına üstten bakması + bilimi homojen dağıtcaz diye bilim seviyesini diplere çeken beceriksiz bir hükümet gibi sorunları var Türkiyenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Viktor said: 2012 de hala vatandaşın %5 i okuma yazma bilmiyor, toplam %66 sı cahil istatistiğe gore ki lise eğitiminin kalitesi belli, universite egitimininde kalitesi belli bu malzeme işte, bole bi toplumun tabiki %95 i milliyetçi ve muhafazakar olucak Okuma yazma oranı ile toplumun çoğunluğunun milliyetçi veya muhafazakar olmasının çok bağdaştığını düşünmüyorum, toplumumuzda kendini solcu, liberalist görenlerde en az kendini milliyetçi ilan edenler kadar boş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kendini solcu görende kürt milliyetcisi zaten farketmiyor o yüzden liberal dediğin de ümmetçi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Hayır yani bizde milliyetçi dediğin zaman bile dünyanın kalanında geçerli olan bir 'nationalist' tanımı ile bağdaşmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 HellPatrol_ said: arkadaslar 1930lu yıllarda yurtdışından türkiyeye gelen beyin göçlerinin sebebini bilen biri bir şahıs bir patidaş varmıdır moriarty said: atatürk + forming of capitalism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Masakari said: Sinanoğlu Nasa'yı bırakıp neden geri döndü bilen var mı ? bu arada 40 kişi daha alın diyor bi sürü adam geliyor bi sürü bölüm kuruyor istanbul universitesinfdeki bi sürü kürsünun kurucuları arasında yabancı hocalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 [quote=BonePART o olay dogru diye biliyorum; http://www.cankaya.edu.tr/duyuru/einstein.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 abi son mektupta 3 kelime felan anladım toplamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ingilizce olandan mı? öyle ağır eski bir dilide yok aslında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Masakari said: Ardeth said: o einsteinın mektubuna negatif yanıt vermişti sanırım inönü doğruysa büyük salaklık hehe. gerçi almanyadan baya tırsmıştır muhtemelen ama ben yine de gizliden gizliye almaya çalışırdım ama. einsteinin bahsettiği insanlar modern fiziği kuran insanlar. şu an türkiye baya farklı bir yerde olabilirdi. Yada modern fizik çok farklı bir yerde olurdu. ahahahahasuhasdhasdahahahahAHAHAHAHAHAHAHhahasusdhasduh asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar