Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 http://haber.gazetevatan.com/hayatinin-sokunu-yasadi/531035/7/yasam kız mı daha güzel yoksa büyükanne mi karar veremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 milf hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 57 yaşında anneanne mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 cocuk hem milf goturmus, hem ergenle evlenmekten kurtulmus. win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 çocuğa saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 anneye ayıp olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 olm ayıp olmuş ya, olur mu öyle şey?!?! cık cık cıks... ayrıca bu haberi okurken sağ tarafında şu haber de dikkatimi çekti. bu ne olm? http://haber.gazetevatan.com/adini-kurdistan-koydular/531169/7/Yasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ben inanmadım uyduruk haber gibi geldi. Maksat ilgi çeksin ulaştı da ben bile tıkladım gazeteye baktım. İnanmamamın bir sebebi de 57 yaşındaki büyükannenin yüzü! Hiç kırışıklık yok! Ben 55'im gayet doğal kırış kırışım, buruştum, nine oldum, bu kadın ne sürüyorsa yüzüne söylesin:)ama yaptığı şey gerçekse, çok ayıpladım! Torun torba sahibi olmuş, yuh yani, hatta oha, hatta çüş!İngiltere'de bekar erkek mi kalmamış torununun sevdiğinden ne istemiş? Yok yok kesin yalan haber bu! Hiç utanma kalmamış çocuklar bizim zamanımızda yoktu böyle acayiplikler!:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 KuddusiMavra said: olm ayıp olmuş ya, olur mu öyle şey?!?! cık cık cıks... ayrıca bu haberi okurken sağ tarafında şu haber de dikkatimi çekti. bu ne olm? http://haber.gazetevatan.com/adini-kurdistan-koydular/531169/7/Yasam paris hilton oluyorda bu niye olmasın ? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 doğru noktaya parmak bastın. ingiliz kadınlar 57 yaşına gelecek ve böyle kusursuz yüzleri olacak?!?!olmaz,çoktan o cilt kese kağıdına dönmüş olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 elesso said: KuddusiMavra said: olm ayıp olmuş ya, olur mu öyle şey?!?! cık cık cıks... ayrıca bu haberi okurken sağ tarafında şu haber de dikkatimi çekti. bu ne olm? http://haber.gazetevatan.com/adini-kurdistan-koydular/531169/7/Yasam paris hilton oluyorda bu niye olmasın ? asdf yahu ne alakası var? paris zaten bir tanrı adı. kürdistan diye isim mi olur? ayrıca savunma yaparken de,"türkler türkiye diye isim koyuyor, biz niye kürdistan diye isim koymayalım?"demiş. bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kadin kendine bakmis, spor yapmis, burusmamis. kiskanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 koyar koyar. sanamı koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kadın gayet 57 yaşında bir ingiliz kadını gibi görünüyor. özellikle kumral ingilizler şanslı kuzeylilerden, genetik olarak. yaşanan olayın çok haber niteliği de yok aslında bence... ingiltere için diyorum tabee bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 gayet normal bi olay niye şaşırdınız ki?, siz ninelerle sevişmiyo muydunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 KuddusiMavra said: doğru noktaya,parmak bastın. ingiliz kadınlar 57 yaşına gelecek ve böyle kusursuz yüzleri olacak?!?!olmaz,çoktan o cilt kese kağıdına dönmüş olmalıydı. Di mi ya, Sharon Stone bile buruştu:)ama tonlarca para verip yeni bir teknikle yüz gerdirme yaptırdıysa bilemem:)ya da fotoğraf fotoşoplu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kek said: gayet normal bi olay niye şaşırdınız ki?, siz ninelerle sevişmiyo muydunuz ? Aa!Ayol nineyle sevişilir mi? Töbe töbeeee::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 amerikan pastasında stiflerın büyük anneyi becerişi geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 said: 'Sanırım her zaman olgun kadınlardan hoşlandım. Emily'nin büyükannesine hayrandım ve böyle birşey gelişti. Kimseyi kırmak istememiştim' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 200 metreden belli ya ingiltere olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 grannies.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Bi dakka lan o soldaki resimdeki kadın büyükannesi mi şimdi? Ben sevgilisi sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar