Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 30. Hafta | Galatasaray - S.B. Elazığspor | @19.04.2013 - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
degil cunku sizle ugrasmaktan bıktıgını soyledi, ne kadar ısrar ettiysekte nasil bi nefret ettirdiyseniz adamı, en ADALET li yoneticiyi kaybettiniz, benim gibi adaletsize kaldınız :)

FAIL.
Mesaj tarihi:
of beynim eridi lan efes beyaz forma, olympiakos kırmızı. bu maçta da gs parçalı(sonuçta kırmızı var bayaa), elazığ beyaz.

efes maçına bakıyorum 2 dakka, dönüp buna bakınca beyazları tutuyorum 10 saniye, idrak edene kadar.
bu maça bakıyorum 2 dakka, ötekine bakınca oly'i tutuyorum idrak edene kadar.

rezalet lan asdfasdf.
Mesaj tarihi:
Bülent Yıldırım elinden gelse verecek maçı da eziyoruz çok şükür.

Bükent Yıldırım net fenerli hakemdir bu arada. Sorulturma sırasında Aziz'in odasında bulunan Fenerli hakemler listesinde birinciydi herif.
Mesaj tarihi:
daha önce de dedim, zegn kadar fanatik birinin futbol bölümünde yetkili olması çok büyük saçmalık bence. ha zaten ben kendim girmiyorum tartışmaya falan mümkün olduğunca bu bölümde, okuyup falan geçiyorum, en fazla gs'lilere taktik maktik konularda farklı görüşlerimi yazarım. ama bu zegna'nın yetkisinin büyük bir hata olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Mesaj tarihi:
Carcarcarcarcarcarcar oten arkadaslar memnundur artik buraga verilmeyen penaltilardan.

Adam iyi ki kendini yere atti, ondan sonraki hafta alex kendini yere atti sari kart gordu her hafta olan olay, buraginkinde baskanlar falan aciklama yapiyordu yuh anasini satiim
Mesaj tarihi:
sabonis said:

daha önce de dedim, zegn kadar fanatik birinin futbol bölümünde yetkili olması çok büyük saçmalık bence. ha zaten ben kendim girmiyorum tartışmaya falan mümkün olduğunca bu bölümde, okuyup falan geçiyorum, en fazla gs'lilere taktik maktik konularda farklı görüşlerimi yazarım. ama bu zegna'nın yetkisinin büyük bir hata olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

abi zegna bölüm yetkilisi değil ki, genel yetkili afasdfsda

birde artık lütfen buraga, burağa yazmayın... ayıp ulan Türkçe plx
  • Yeni Oluştur...