Zegna Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 degil cunku sizle ugrasmaktan bıktıgını soyledi, ne kadar ısrar ettiysekte nasil bi nefret ettirdiyseniz adamı, en ADALET li yoneticiyi kaybettiniz, benim gibi adaletsize kaldınız :) FAIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 fizbanin adaletinden sikayetimiz olmadi ki hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Burak olunca vermiyor bilmemne çocuğu hakemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Penaltı da iç oldu. Allahtan yeneceğiz yoksa hakeme düdüğü astırırlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bu penaltı ama yeaaaa ft nin yanındaki adam da anabacı yapmış hakeme pozisyon sonrası sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Sadece Burak olduğu için penaltı değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 yazık oldu adamın topla alakası yok. net penaltı. olayın içinde burak olunca çalınmıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 yalancı coban hikayesi gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 zegnarasyon sfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 of beynim eridi lan efes beyaz forma, olympiakos kırmızı. bu maçta da gs parçalı(sonuçta kırmızı var bayaa), elazığ beyaz. efes maçına bakıyorum 2 dakka, dönüp buna bakınca beyazları tutuyorum 10 saniye, idrak edene kadar. bu maça bakıyorum 2 dakka, ötekine bakınca oly'i tutuyorum idrak edene kadar. rezalet lan asdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Bülent Yıldırım elinden gelse verecek maçı da eziyoruz çok şükür. Bükent Yıldırım net fenerli hakemdir bu arada. Sorulturma sırasında Aziz'in odasında bulunan Fenerli hakemler listesinde birinciydi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 karaktersiz said: zegnarasyon sfdfs sdgfsdafg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bülent yıldırım sezon başında burak'ın atlayışına penaltıyı veren adam. hani ceza sahası dışında olan, hani müdahale olmayan penaltı var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Sezon başı diyorsun adam gördüğünü vermiştir. Zaten yetersiz bi hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 yekta-şınayder lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Iste ondan sonra buraga penalti verilmedi, komplo kurmus. 1 penalti ile 10 penalti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Şınayder riske edilmesin yav. Alsın ama Ambarat Umut filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 daha önce de dedim, zegn kadar fanatik birinin futbol bölümünde yetkili olması çok büyük saçmalık bence. ha zaten ben kendim girmiyorum tartışmaya falan mümkün olduğunca bu bölümde, okuyup falan geçiyorum, en fazla gs'lilere taktik maktik konularda farklı görüşlerimi yazarım. ama bu zegna'nın yetkisinin büyük bir hata olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ambrabatin 70 dakkaya falan çikmasi lazim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Carcarcarcarcarcarcar oten arkadaslar memnundur artik buraga verilmeyen penaltilardan. Adam iyi ki kendini yere atti, ondan sonraki hafta alex kendini yere atti sari kart gordu her hafta olan olay, buraginkinde baskanlar falan aciklama yapiyordu yuh anasini satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 aydın yılmaz'ın adı geçtiği an yayın kilitlendi bende fsfsdf o değil de 9 kişi defans yapıyoruz aehah. tafo otobüsü çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Aydına bak ya burağın golü yedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Aydin buragin golunu yedi ya ahaahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 sabonis said: daha önce de dedim, zegn kadar fanatik birinin futbol bölümünde yetkili olması çok büyük saçmalık bence. ha zaten ben kendim girmiyorum tartışmaya falan mümkün olduğunca bu bölümde, okuyup falan geçiyorum, en fazla gs'lilere taktik maktik konularda farklı görüşlerimi yazarım. ama bu zegna'nın yetkisinin büyük bir hata olduğu gerçeğini değiştirmiyor. abi zegna bölüm yetkilisi değil ki, genel yetkili afasdfsda birde artık lütfen buraga, burağa yazmayın... ayıp ulan Türkçe plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 zegna futbol bölümünde yetkili değil ki, forumda yetkili. abi sahibi geldi deki tavuk zegna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar