Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Hatırlayan var mı bunu? Valla hayal meyal hatırlıyorum, anılarım depreşti yine. Yarım saatlik ufak filmlerdi, show TV veriyodu power rangers (!) dan önce. Hep kötü sonla bitiodu falan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ı ıh[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 cine5 veriyordu başlangıcında yeşil yeşil mukus akıyordu sanki...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 goosebumps süperdir zamanında çok korkardım bu diziyi izlerken, gerilim dolu bir senaryo ve atmosfer. müziği bile çok hoştu, bulamadım ama o müziği... çok eskiden bir de bunun oyunu felan da vardı onu hatırlıyorum...[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 kitaplari cok ilginctir, her sayfanin sonunda hikayenin akisinin hangi yone gitmesini istediginize gore sizi baska bi sayfaya yonlendirir .. baya eglenceliydi gerci 1 tane okumustum .. :)[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 o kitap geyiğini hatırlıyorum ben hep süt çocuk rpsi yapardım :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 tam böyle çizgifilm saatinde verirlerdi bunu , korkardım ya. bildiğin gerilim lan.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 orta-1 de okulda izlerdik & kitaplarını falan okurduk, güzeldi .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 solucan böcük falan bokunu çıkarmadıkları sürece baya eğlenceli bulurdum o zamanlar[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 rtük goosebumpstan dolayı bir günlük kapatma cezası vermişti vaktinde onu hatırlarım bu çizgi filmle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 O zamanlar power rangers hastasiydim onun başini kaçirmiyim die izlemek zorunda kalirdim.Tirsa tirsa izlerdim :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 süperdi ya hehe konularını çok severdim hep tuhaf olaylar ama bir süre sonra tekrar veriyodu hep show tv farklı bölüm yoktu pek.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Dralnu, 27 Kasım 2004 01:29 tarihinde demiş ki: kitaplari cok ilginctir, her sayfanin sonunda hikayenin akisinin hangi yone gitmesini istediginize gore sizi baska bi sayfaya yonlendirir .. baya eglenceliydi gerci 1 tane okumustum .. :) hehe hatirliyorum onlari 5. sinifta felan okumuswtum en son. bayagi guzeldir onlar ama bayiyo bi sure sonra.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 youtube'da var aratın bakın güzel gibi geliyo izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ne izlerdim zamanında ya :D tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ben tırsardım lan kucuktum baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Valla çok güzeldi be tırsa tırsa izlerdim. Nereden indirebilirim bunun bölümlerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 gecen sene cok kasmıstım bulmak icin. en son emule'da 8-9 bölüm bulup indirmistim, yarısı ispanyolca cıktı tabi orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 yaa bu ghost next door un devamını bulabilirmiyiz acaba [spo]kızın hayalet çıktığı bölümden sonrakileri?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 power rangers'in kaldırıldığı zaman alt yazıyıda bu programda geçmişlerdi birde. peh, hafıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 üç tane bölümünü izledim youtube'dan bulup. valla gayet korkunç geliyor hala. çekimler o dönemin şartlarına göre olsa da senaryo hep ters yöne yatırıyor. sezon 1 bölüm 3 3. bölümde kütüphaneci canavar çıkıyor, bunu fark eden kızın ailesi kütüphaneciyi yemeğe davet ediyor. sonrasında adam yemekte ne var deyince sen diyorlar, meğerse kızın ailesi de canavarmış adamı yiyorlar. sonra kızın zenci arkadaşı geliyor, yemeği çoktan yedik geç kaldın diyorlar ama tatlı var diyorlar, tatlı ne deyince çocuğa sen diyorlar aha dedim çocuğu da yiyecekler sonra şaka yapmışlar eheuhe gerildim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 unutmuş adını görünce hatırladım. vay be korkuturdu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar