Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goosebumps


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

goosebumps süperdir
zamanında çok korkardım bu diziyi izlerken, gerilim dolu bir senaryo ve atmosfer.

müziği bile çok hoştu, bulamadım ama o müziği...

çok eskiden bir de bunun oyunu felan da vardı onu hatırlıyorum...[signature][hline]mono - life in mono
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kitaplari cok ilginctir, her sayfanin sonunda hikayenin akisinin hangi yone gitmesini istediginize gore sizi baska bi sayfaya yonlendirir .. baya eglenceliydi gerci 1 tane okumustum .. :)[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 27 Kasım 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
kitaplari cok ilginctir, her sayfanin sonunda hikayenin akisinin hangi yone gitmesini istediginize gore sizi baska bi sayfaya yonlendirir .. baya eglenceliydi gerci 1 tane okumustum .. :)
hehe hatirliyorum onlari 5. sinifta felan okumuswtum en son. bayagi guzeldir onlar ama bayiyo bi sure sonra.[signature][hline]john the insane fork.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
üç tane bölümünü izledim youtube'dan bulup. valla gayet korkunç geliyor hala. çekimler o dönemin şartlarına göre olsa da senaryo hep ters yöne yatırıyor.

sezon 1 bölüm 3

3. bölümde kütüphaneci canavar çıkıyor, bunu fark eden kızın ailesi kütüphaneciyi yemeğe davet ediyor. sonrasında adam yemekte ne var deyince sen diyorlar, meğerse kızın ailesi de canavarmış adamı yiyorlar. sonra kızın zenci arkadaşı geliyor, yemeği çoktan yedik geç kaldın diyorlar ama tatlı var diyorlar, tatlı ne deyince çocuğa sen diyorlar aha dedim çocuğu da yiyecekler sonra şaka yapmışlar eheuhe gerildim baya

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...