LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Dedikleri gibi logitech etiketi varsa yenidir heralde. Ben Kadıköy'de yazıcıoğlu ve çevresinde ki heryere baktım, fiyat sorarken baktım hepsine, hepsi etiketliydi. 70 TL'ye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 fark anlaşılmayacak gibi değil uzun zaman predictionlı bi şey kullandıysa, amele bile anlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Eneee Optimum MediaMarkt'ts şöyle bi kutu buldum aldım hemen. Eve geçince pidine bakıp yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 of bimekste indirimde diye gördüm sitesinde gittim şubeye sadece siteye özel çektiler ulan o zaman nye şube açıyorsun ya of logitech yazısı vardı bantta şimdi 2 gün kargo bekle ya sen kaça aldın kojiroh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Sanalmarketim ve Webdenal'dan pahalı da Vatan'dan birazcık daha ucuz. 90 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 yeni seri çıktı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Site bi acaip ya edite girene kadar çok kastı. Neyse ayrı mesajda yaizm. Evet abi yeni seri, S/N ve P/N var, P/N'si 810-002197 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Kojiroh said: Sanalmarketim ve Webdenal'dan pahalı da Vatan'dan birazcık daha ucuz. 90 lira http://www.sanalmarketim.com/urun/9bb4f0e2d5b85ea99aa7ba897cfb8752/LOGITECH-G400-Optical-Gaming-Mouse-910-002279 65tl en ucuzu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 logitech mouselere bi türlü alışamadım thermaltake tavsiye ederim eğer benim gibi agresifsen klavye olarak microsoft kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 s/n varsa zaten otomatik yeni sürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 o kadar farkediyomu lan optik/predictionsız olması? g9x var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 cevap verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 g9x prediction driverden kapaniyo angle snapping acma kapama var ama lazer her zaman dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 forumu okusalar her sene hepimiz dreamhacke gidiyoruz falan sancaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Dreamhack bize gelsin yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 3. dünya ülkesi yerine bi isveç norveçte falan doğsaydık giderdik ne güzel her yıl ziyarete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Roccat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aboo sanalmarket antalyadaymış of şimdi kimbilir kaç günde gelicek peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 1 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 yep mouse geldi, direkt s/n falan yazıyor, sorun yok gibi yazılımını falan kurdum gerçi ben hala winxp kullanıyorum da onun driverı yoktu win7den kurdum sorun yok gibi ayarlarda rapor hızını 1000 yaptım, defualt 500 ile gelmişti yine ayarlarda hızlandırma var nedir o aktif durumda mı kalsın daha önce 3600 dpi mouse falan kullanmadım 1800de suan dpi normal geldi gibi pek anlamam bu işten de bi kaç yerde windowstan sensitivity düşürün dpi yükseltin falan diyorlardı yalnız bir şey farkettim logitech yazılımını kapayında dpi düşüyor bunu düzeltmenin yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Evet o sikinti windows 8 dede var. Logitech yazilimini yuklemeyince veya kapatinca 5 liralik oem mouse a donusuyor g400 dsdsfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ama :( bi de scrollu sevmedim çok gart gurt yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 abi fakirler için en iyi tracking o mouseda işte fazlada bişey bekleme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Kojiroh said: Yani şimdi hakkı var G500 çok ergonomik bi alet, elim de alışmış vaziyette, fiyatı da iyi. G35 faciasından sonra bu da 1. senesini dolduramadan mefta olunca güvenemedim Logitech'e. Gerçi hizmet konusunda acaip iyiler, belki "bozuldu la bu çift tıklıyo" diyip geri göndersem yenisini gönderebilirler. Edit: OFF SLKDJHLSDKFJA genius ya bu ne lan http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/14172/section/troubleshoot/crid/398/lt_product_id/5750/tabs/1,3,2,5/cl/tr,tr Biri logitechten yollanan 2 tane g500 pert oldu ama sorun belli ki switchlerde. Netten falan bulunup biraz lehim becerisiyle tazelenir gibi geliyor bana aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar