Trias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 siz girebiliyor musunuz? http://foreign.zamunda.net/ ye yönlendiriyor otomatik. bir sürü proxy denedim yine de olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Trias said: siz girebiliyor musunuz? http://foreign.zamunda.net/ ye yönlendiriyor otomatik. bir sürü proxy denedim yine de olmadı denemek için bi üyelik aldım şimdi. en olmadı birine söyle alsın, sonra değiştirirsin şifreyi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 hmm şimdi anladım, bütün ab ülkelerine ve abd ye kapalı. türkiye ip leri ile giriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Üyeliği nasıl aldınız abi? Kayıt yazısı yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 vaperon said: Üyeliği nasıl aldınız abi? Kayıt yazısı yok bende http://zamunda.net/signup.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Bi zamanlar almışım ben. Hatırlamıyorum bile. Bu başlık anımsattı bana böyle biyerin varlığını, az sonra yola çıkıcam, bir sürü güzel " yol müziği" edindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ya şifremi unuttum. mail gelmiyor password reset için. yeniden üye de olamıyorum o mail ve kullanıcı adı ile. ban yememişim. hazır böyle durumdayken. bana önersenize private tracker? hangisi iyidir? Torrentleech gibi ota boka ban atmasın. ama güzel arşiv filan olsun gene de. 1080p si, 720p si eksik kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 dl yapamıyorum. connecting to peers diyor kalıyor. 10 gundur falan boyle. yasayan var mı baska? dns kaldırdım duzelmedi. ratio da 1,541. zaten hep bu seviyelerdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ben indiriyorum suan sorunsuz,bazen bizim akıllı şirketler zamundayı blokluyor,ttnet vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 sol var bende. simdi magnet degil de direkt torrent dosyasını indirerek actım. download var ama 50mbit internetim var 60kb/s ile indiriyor. bi sacmalık var ama du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Superonline'nin Zamunda bani gibi birsey hatirliyorum, belki onla alakalidir. Indirdigin Torrent tracker'a baglanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Sol fiber feci yavaş 2-3 gündür onla alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ben giremiyorum ya hep forbiden diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 vpn i kapat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 abi almanyada telekom'un surfstickinden bağlanıyorum vpn yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 google chrome + zenmate extension artık vpn'in var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 JrStorMesT said: google chrome + zenmate extension artık vpn'in var. yok abi ekledim yine denedim yine forbidden diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 zamunda.ch dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 off oku kendin o kadar almancam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 aldım ben direk teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 olmuyo la işte eeh neyse demonoid var bende paşalar gibi 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 ben de aldimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Aldım ben de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 dana22 said: zamunda.ch dene bu ise yaradı. eyv. vpn kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 zamundayı piratebayden ayıran ozellik ne abi çözemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar