BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Şu an menü bu ama değişecek tekrar. Alkol listesi hazırlanıyor daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 BeIlow said: Kahvaltı Tabağı 20 Tl :P e hani 20 idi? 25 diyo menüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Pazar günleri 20 TL bide patidekilere 20 TL . Arkadaşım kendini normal müşteriyle bir mi tutuyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 abi ne gereksiz fiyat muhabbeti yaptınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 cafe cake diye algıladı beynim ,yandı sanırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paticiğe 30 olsun bence elinizi cebinize atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Beilow bizimkiler toplanmış gelmiş ben hem geç haber aldım hem de yorgundum. Bi ara uğrayacam, desteğimi verecem sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Bugün Vodka, Şarap, Gin gibi ağır alkol satışımız başlamıştır. Taze Limonata Vodka yı öneririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 HEL@L T3AM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 mekan güzel gibi. hayırlı işlerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 İstanbula ilk geldiğimde ziyaret edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Teşekkürler :) Bu arada ofis çalışmaları için, veya internet çalışmaları için 8 mb limitsiz kotasız internetimiz de mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Cuma günü elime gelmesini beklediğim yeni ürünlerim New York Cheesecake, Tiramisu Toplu Dolgu ve Oreo Stack Pasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 BeIlow said: Cuma günü elime gelmesini beklediğim yeni ürünlerim New York Cheesecake, Tiramisu Toplu Dolgu ve Oreo Stack Pasta Cheesecake Boston'lu yok muydu. benim için caka bitmiştir, daha da gelmem =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 BeIlow said: Cuma günü elime gelmesini beklediğim yeni ürünlerim New York Cheesecake, Tiramisu Toplu Dolgu ve Oreo Stack Pasta abi oreo bulamıyorsan eğer sağdan soldan, tansaşlara gelmiş, haberin olsun. Takipteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 masaüstü oyun mu gördüm orda yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 evet şu an risk, monopoly, uno, scrabble var bide şunlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 MEKANDA SU KUYUSU VAR SAMARA CIKIYOR ICINDEN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 salkdjlksdfjlkajsdlkj yok valla çıkmıyor arada çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 cikiyor mu cikmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 orayı dilek kuyusu diye kekliycez hikaye uydurup millete bozuk paralardan zengin olacak sonra kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Oreo Stack Pastadan bir dilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ayıp lan sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Abi böle bir şey yok zaten. Hani bu dilimin yarısını yedim yarısını sonraya saklıyorum, hemen bitmesin istiyorum, muhteşem bir şeymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 jacabo said: orayı dilek kuyusu diye kekliycez hikaye uydurup millete bozuk paralardan zengin olacak sonra kaan bu arada oradan paraları toplamanın en mantıklı yolunun elektrik süpürgesi olduğuna kanaat getirdim yada mahalleden bir veledi ayarlayacak pastayla fln kandıracak ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar