Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 14

Aiko

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

abi hesap lazımsa bizim fifa 12'yi aldığımız hesabı kullan

orada red'de ortaktı yanılmıyorsam ve oyunu da ben almıştım galiba

şifre vs. gerçi bende durmuyor. Yazdıysanız bir yere çıkarın asdfasd

fifa13'u beraber mi almıştık? fifa13 un olduğu hesapta gta5 ve nba2k13 var.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ticaretimizin hatrına ver de bari bi gta5 indirek sdfs

30 lira fazla atardım bilseydim.

bu arada ay başı kesin alabiliyorsun dimi. hayır alamazsan problem değil de para iadesi sıkıntı ya. akbank hesabım sinek avlıyor uzun zamandır kullanmıyorum hiç. iade yaparsan muhtemelen kart parası bok parası diye yutacaklar ahah

o para sende kalsın en kötü gta verirsin.

gta5 yokmu sende? last of us da var bu arada bende onuda 2 kısı ındırmıstık ama bu deactıvate ıle yuklersın gıbı gelıo yoksa
Sosyal ağlarda paylaş

tamam 5 gun beklerim fifayı diyorsan 5 gün sonra deniycem, ama gerek yok gta5 ı ver dersen aksam deactivate edip vereyim sana hem denemiş oluruz ya, ben aksam vereyim sana benim şifreyi bakalım sende indirebilecekmisin valla sende indirip kurarsan bu deactivate olayı kesin calısıyor demektir. aksam bi denemiş oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

he ya salla fifa'yı o zaman gta deneyeyim. indiremezsem, olmazsa fifayı bekleriz.

darkrider çok ağladı onla alırsınız fifa sadf

ben spottan alırım kutulumu. tabi gta çalışması lazım ama sanmıyorum ben. vardır bi ibneliği.

gönderdim şifreyi filan

yyeni bi user ac bu sana gönderdiğim us hesabı aktif et sonra gta5 indir, indirdikten sonra oyunu kur, sonra kendi tr hesabına geç oyunu çalıştır. oyuna gir biraz oyna sonra çık, tekrar bu benim us hesabına dön, ve konsoldan hesabı deactivate et. sonra tekrar kendi hesabına dönüp oyunu calıstır. bunları yaptıktan sonra bana haber verirmisin.

eğer deactive yaptıktan sonra sende gta5 oynamaya devam edersen, bu sekilde cok oyun paylasırız.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam yüklüyorum. bu olay muhtemelen multiplayer'da patlayabilir ama farketmez ztn ps4'e de alıcam oyunu sfds single bitirene kadar 5 ay geçer.

18gb yüklüyor akşama biter mi kısmet. olursa yazarım burdan. sen de zengin olursun sdfs

ama tabi sony napıyor lan bu çakalalr diyip ban atabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

tamam yüklüyorum. bu olay muhtemelen multiplayer'da patlayabilir ama farketmez ztn ps4'e de alıcam oyunu sfds single bitirene kadar 5 ay geçer.

18gb yüklüyor akşama biter mi kısmet. olursa yazarım burdan. sen de zengin olursun sdfs

ama tabi sony napıyor lan bu çakalalr diyip ban atabilir.

online ile yakından uzaktan alakası yok, cunku zaten oyun senın tr hesabındaki id ile calısıyor yanı onlineda o id çalışcak, he ne olur , bi oyunu bi hesabın belli bir sayıda indirme hakkı olabilir bu kaç bilmiyorum, ama mesala sen su an gta5'i indiren 3 ncü kişisin. gerci obur arkadas konsolunda yer olmadığından yarıda bırakmıstı, ama sonucta onada başlatmış ındırmeyı.

sonucta sony bu deactivate olayına bır sey yapamaz ban atamaz, dediğim gibi varsayalım konsolum bozuldu yeni konsol aldım, ne yapcam daha once parasını odedıgım oyunları oynayamayacakmıyım :) aynı mantık
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

he ya salla fifa'yı o zaman gta deneyeyim. indiremezsem, olmazsa fifayı bekleriz.

darkrider çok ağladı onla alırsınız fifa sadf

ben spottan alırım kutulumu. tabi gta çalışması lazım ama sanmıyorum ben. vardır bi ibneliği.

TOO LATE

180TL'ye ULTIMATE EDITION ALDIM.

Paramla dövdüm, dağılın şimdi fakirler

@tinu

fifa12 almıştık 5 kişi, sen ben red masq vardı hatırlıyorum. 5.yi unuttum ama asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

valla nba2k13 1 sene boyunca oynadığım tek oyun, myplayer modundan baska da bir şey oynamadım, hatta iddalı olacak ama nba2k serisi gördüğüm en iyi spor oyunu diyebilirim, basketi sevmiyorsan bi şey demem, ama oyun olarak gerçekten tek geçerim, nba2k14 gelince ne gta5 bakarım ne fifa14'e acarım myplayer modununu bir point guard yaratır 18 yasında draftlardan baslarım nba kariyerime :)
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

red'in vazgeçtiğini bilseydim alır mıydım abi,

çok geç kalıyorum takip konusunda asdfasdf

aldıktan sonra okudum burada yazılanları

vazgeçmedim lan. gta olmazsa fifaya devam

hani haftaya tam randımanlı derslere başlıyorum artık. dedim bu haftasonu fifaya gömülürüm. olmayınca gta'ya kaydık sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

DarKRideR said:

red'in vazgeçtiğini bilseydim alır mıydım abi,

çok geç kalıyorum takip konusunda asdfasdf

aldıktan sonra okudum burada yazılanları

vazgeçmedim lan. gta olmazsa fifaya devam

hani haftaya tam randımanlı derslere başlıyorum artık. dedim bu haftasonu fifaya gömülürüm. olmayınca gta'ya kaydık sdfs

valla su an download ediyorsan olmaması imkansız :) download başlamaması lazımdı. bu arada superonline fiber kullanıosan, 5 tl ye 24 saat 100mbit hız veriyorlar, ben 2 saatte indirmiştim 18gb ı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...