deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 DarKRideR said: abi hesap lazımsa bizim fifa 12'yi aldığımız hesabı kullan orada red'de ortaktı yanılmıyorsam ve oyunu da ben almıştım galiba şifre vs. gerçi bende durmuyor. Yazdıysanız bir yere çıkarın asdfasd fifa13'u beraber mi almıştık? fifa13 un olduğu hesapta gta5 ve nba2k13 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bunun ps3 versiyonu electroworld, bimeks gibi yerlerde çıktı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Red said: ticaretimizin hatrına ver de bari bi gta5 indirek sdfs 30 lira fazla atardım bilseydim. bu arada ay başı kesin alabiliyorsun dimi. hayır alamazsan problem değil de para iadesi sıkıntı ya. akbank hesabım sinek avlıyor uzun zamandır kullanmıyorum hiç. iade yaparsan muhtemelen kart parası bok parası diye yutacaklar ahah o para sende kalsın en kötü gta verirsin. gta5 yokmu sende? last of us da var bu arada bende onuda 2 kısı ındırmıstık ama bu deactıvate ıle yuklersın gıbı gelıo yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 last of us kutulu var ama gta yok. hani alamazsan söyle gta'yı verirsin. fifa'yı kutulu alırım sıkıntı yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 tamam 5 gun beklerim fifayı diyorsan 5 gün sonra deniycem, ama gerek yok gta5 ı ver dersen aksam deactivate edip vereyim sana hem denemiş oluruz ya, ben aksam vereyim sana benim şifreyi bakalım sende indirebilecekmisin valla sende indirip kurarsan bu deactivate olayı kesin calısıyor demektir. aksam bi denemiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 he ya salla fifa'yı o zaman gta deneyeyim. indiremezsem, olmazsa fifayı bekleriz. darkrider çok ağladı onla alırsınız fifa sadf ben spottan alırım kutulumu. tabi gta çalışması lazım ama sanmıyorum ben. vardır bi ibneliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Red said: he ya salla fifa'yı o zaman gta deneyeyim. indiremezsem, olmazsa fifayı bekleriz. darkrider çok ağladı onla alırsınız fifa sadf ben spottan alırım kutulumu. tabi gta çalışması lazım ama sanmıyorum ben. vardır bi ibneliği. gönderdim şifreyi filan yyeni bi user ac bu sana gönderdiğim us hesabı aktif et sonra gta5 indir, indirdikten sonra oyunu kur, sonra kendi tr hesabına geç oyunu çalıştır. oyuna gir biraz oyna sonra çık, tekrar bu benim us hesabına dön, ve konsoldan hesabı deactivate et. sonra tekrar kendi hesabına dönüp oyunu calıstır. bunları yaptıktan sonra bana haber verirmisin. eğer deactive yaptıktan sonra sende gta5 oynamaya devam edersen, bu sekilde cok oyun paylasırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 4 pack almıştık heralde 2011de bende hesap bilgileri duruyor hala :D Bu oyunu ben de ps4 için bekliyordum ya. Daha nereden baksan 2-3 ay var. Bu şekilde ortaklı alabilirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 tamam yüklüyorum. bu olay muhtemelen multiplayer'da patlayabilir ama farketmez ztn ps4'e de alıcam oyunu sfds single bitirene kadar 5 ay geçer. 18gb yüklüyor akşama biter mi kısmet. olursa yazarım burdan. sen de zengin olursun sdfs ama tabi sony napıyor lan bu çakalalr diyip ban atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Pcye alin mendeburlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Red said: tamam yüklüyorum. bu olay muhtemelen multiplayer'da patlayabilir ama farketmez ztn ps4'e de alıcam oyunu sfds single bitirene kadar 5 ay geçer. 18gb yüklüyor akşama biter mi kısmet. olursa yazarım burdan. sen de zengin olursun sdfs ama tabi sony napıyor lan bu çakalalr diyip ban atabilir. online ile yakından uzaktan alakası yok, cunku zaten oyun senın tr hesabındaki id ile calısıyor yanı onlineda o id çalışcak, he ne olur , bi oyunu bi hesabın belli bir sayıda indirme hakkı olabilir bu kaç bilmiyorum, ama mesala sen su an gta5'i indiren 3 ncü kişisin. gerci obur arkadas konsolunda yer olmadığından yarıda bırakmıstı, ama sonucta onada başlatmış ındırmeyı. sonucta sony bu deactivate olayına bır sey yapamaz ban atamaz, dediğim gibi varsayalım konsolum bozuldu yeni konsol aldım, ne yapcam daha once parasını odedıgım oyunları oynayamayacakmıyım :) aynı mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 işte şeyde patlar bu fifa gibi oyunlarda. online code geyiğinde. ha nolur en fazla 10 dolar daha verir online code alırsın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 aa evet online kod olayına patlayabilir dediğin gibi ama cogu oyunda yok oyle bir olay. Bu arada nba2k13'u dene istersen onuda ındırebiliyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Red said: he ya salla fifa'yı o zaman gta deneyeyim. indiremezsem, olmazsa fifayı bekleriz. darkrider çok ağladı onla alırsınız fifa sadf ben spottan alırım kutulumu. tabi gta çalışması lazım ama sanmıyorum ben. vardır bi ibneliği. TOO LATE 180TL'ye ULTIMATE EDITION ALDIM. Paramla dövdüm, dağılın şimdi fakirler @tinu fifa12 almıştık 5 kişi, sen ben red masq vardı hatırlıyorum. 5.yi unuttum ama asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 bekliyeydin, hem fifa14 hem nba2k14 e sadece ve sadece 120 TL verecektin, zengin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 nba indirmem ya beleş bile olsa sdfs gta yeter bana işte 180 lira verceğime 65 verdik diye düşün. bakalım çalışır herhalde da 18 gb inene kadar haftasonu biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 red'in vazgeçtiğini bilseydim alır mıydım abi, çok geç kalıyorum takip konusunda asdfasdf aldıktan sonra okudum burada yazılanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 valla nba2k13 1 sene boyunca oynadığım tek oyun, myplayer modundan baska da bir şey oynamadım, hatta iddalı olacak ama nba2k serisi gördüğüm en iyi spor oyunu diyebilirim, basketi sevmiyorsan bi şey demem, ama oyun olarak gerçekten tek geçerim, nba2k14 gelince ne gta5 bakarım ne fifa14'e acarım myplayer modununu bir point guard yaratır 18 yasında draftlardan baslarım nba kariyerime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 DarKRideR said: red'in vazgeçtiğini bilseydim alır mıydım abi, çok geç kalıyorum takip konusunda asdfasdf aldıktan sonra okudum burada yazılanları vazgeçmedim lan. gta olmazsa fifaya devam hani haftaya tam randımanlı derslere başlıyorum artık. dedim bu haftasonu fifaya gömülürüm. olmayınca gta'ya kaydık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 DarKRideR said: fifa12 almıştık 5 kişi, sen ben red masq vardı hatırlıyorum. 5.yi unuttum ama asdfasd Bendim beşinci. Yaa ben de FIFAyı ultimate edition alayım diyordum da bu PS3 PS4 olayı işi çok bozdu emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Catze said: bunun ps3 versiyonu electroworld, bimeks gibi yerlerde çıktı mı ? birinizde bişi deyin ya :/ bi de ultimate edition nedir farkı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ultimate Editionda 24 hafta boyunca mı ne gold pack veriyor her hafta. Veya 12 haftada 24 pack :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Red said: DarKRideR said: red'in vazgeçtiğini bilseydim alır mıydım abi, çok geç kalıyorum takip konusunda asdfasdf aldıktan sonra okudum burada yazılanları vazgeçmedim lan. gta olmazsa fifaya devam hani haftaya tam randımanlı derslere başlıyorum artık. dedim bu haftasonu fifaya gömülürüm. olmayınca gta'ya kaydık sdfs valla su an download ediyorsan olmaması imkansız :) download başlamaması lazımdı. bu arada superonline fiber kullanıosan, 5 tl ye 24 saat 100mbit hız veriyorlar, ben 2 saatte indirmiştim 18gb ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 serjuhan said: Ultimate Editionda 24 hafta boyunca mı ne gold pack veriyor her hafta. Veya 12 haftada 24 pack :D öyle heyecanı yok ah'da topçu kovalıcan sfds yok uydunet ya daha 1gb indirdi. öyle diyosan iyi valla. fifa'dan daha iyi oldu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ne kadar bu fifa 14 demin geldi kutusu sag sola dondurunce 3d olan tasolar gibin ha boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar