Wolas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 3 gündür uyuyamıyorum kalkıyorum evi turluyorum yatıyorum burnum tıkalı belki ondan çok rahatsız edici bir durum böle panik atak mış gibi falan daral geliyor ses duyma ihtiyacı hissediyorum ölecekmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bi fırtt yap burnun açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Yani illaki öleceksin şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Uyuma, uyursan ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 breath right burun bantları var, onlardan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Gecmis olsun karsim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Panik atak degil de panik bozukluk olabilir, daha bi erken safhasi. Psikiyatriste gozuk bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 evde temizlik yap her yer toz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Bu arada olmezsin merak etme. Dunya uzerinde panik bozukluklar nedeniyle olen bi kisi yok. Olursen heykelini dikerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Uykunda da oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Doktora gitmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Evet sonunda mantıklı bir yorum gelmiş saşdlkas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Wolas said: 3 gündür uyuyamıyorum kalkıyorum evi turluyorum yatıyorum burnum tıkalı belki ondan çok rahatsız edici bir durum böle panik atak mış gibi falan daral geliyor ses duyma ihtiyacı hissediyorum ölecekmiyim? deniz olan yerde yaşıyorsan git burnuna deniz suyu çek temizlensin sinüzitlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 onu eczanedede satıyorlar burun açıcı adı altında.bağımlı yapabiliyor ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 nefes alamasaydın ölürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 deniz suyundan aldım gazlı bişi buruna dayıyorsun basıyorsun resmen okyanus suyu veriyor ama tık yok açmıyor burnu asıl çin işi bir ilaç vardı babam çalmış götürmüş bugün yenisini alıcam bakalım onunla geçmez ise gece erkenden viskiye vurup bayılmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 uykumda olmuyor uyursam sorun yok ama uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 burun tıkanıklığı ise, nem veren cihazlardan alıp, yattığın odaya koyup içine de vicks atmayı denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Panik atak olabiler hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bantlar var burun için, onlardan kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bi allahın kulu da çıkıp dememiş ki uyku apnesi. hemen kötü kötü şeylere yoruyorsunuz lan. önce bir KBB uzmanına görün, kamerayla bakıyor onlar. ne var ne yok çıkar hemen. büyük ihtimalle apne ya da burundaki et/kemik var. öyle hemen aklına kötü şeyleri getirme. panik atak felan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 burun kıkırdağın yamuk olabilir.bende de vardı bu problem.devamlı uyanıyordum gece.ameliyattan sonra bayağı bi rahatlama oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Sana ölmeyi yasaklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 benim de vardı nefes sorunu. baya arttı sonra. alerjiymiş. evdeki halıları fırlatıp attım sorun kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Soris said: Sana ölmeyi yasaklıyorum. mormont reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar