SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Kalınbağırsak onun için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ayfon said: Agiz > mide > barsak > kan > böbrek > kamis > Agiz şu sıra işte fakat şöyle bir durum var idrar böbreklerden atılmadan önce, eğer vücudun su ihtiyacı varsa böbreklerde bir miktar geri emilim söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Litminov said: Neye dayanarak söylüyorsun yahu suyun dolaşımı olmadığını? Birtek kan dolaşımı mı var bu kaynaklar yalan söylüyor yani beyinde su dolaşımı diye birşey de yok? Suyun vücutta izlediği yolu ve suyun içerisindeki kalsiyum, magnezyum, sodyum gibi minerallerin nasıl emildiğini soruyorum. Herşeyi geyiğe almanın bir manası yok. aynen bağırsakta emiliyor, hani beynine su falan gitmiyor, öyle bir sistem olsa sanayide insan yaparlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 razzRaziel said: Ayfon said: Agiz > mide > barsak > kan > böbrek > kamis > Agiz http://rob.nu/wp-content/uploads/2011/06/0IcBE.jpg asfgdhghasdfghasdafafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 "il etait une fois la vie" izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Beyin ve sinir cerrahisi Prof. Dr. ömer faruk'un makalelerinde beyinde su dolaşımının olduğunu azlığında ve çokluğunda meydana gelebilecek olayları yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ömer faruk virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 su yolunu bulur arkadaşlar, onun için endişelenmenize gerek yok: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Su testisi su yolunda kirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Litminov said: Beyin ve sinir cerrahisi Prof. Dr. ömer faruk'un makalelerinde beyinde su dolaşımının olduğunu azlığında ve çokluğunda meydana gelebilecek olayları yazıyor. bir o mu biliyormuş? neden genel bir bilgi yok bu konuyla ilgili ve direk tek bir adamdan örnek verme ihtiyacı duydun o zaman? bu proflara bakarsak disney dizilerinin her yerinde gizli gizli sex yazıyor. buyur; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Anahtar kelimeler: Homeostasis, equilibrium, extracellular fluid, intracellular fluid, interstitial fluid, intravascular fluid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Lectre said: Litminov said: Beyin ve sinir cerrahisi Prof. Dr. ömer faruk'un makalelerinde beyinde su dolaşımının olduğunu azlığında ve çokluğunda meydana gelebilecek olayları yazıyor. bir o mu biliyormuş? neden genel bir bilgi yok bu konuyla ilgili ve direk tek bir adamdan örnek verme ihtiyacı duydun o zaman? bu proflara bakarsak disney dizilerinin her yerinde gizli gizli sex yazıyor. buyur; Araştırırken kendi bölümüyle alakalı bir makalesine denk geldim ve orada suyla alakalı birkaç paragraf yazmış onu okudum söyledim. Bulduğum kaynaktan yola çıktım kısacası. Eğer aksini iddia ediyorsan bir kaynak, makale ya da doğrusunun ne olduğunu yazarak doğruluğunu kanıtla. Ha ben daha iyi biliyorum diyorsan diyeceğim birşey yok zaten. Ayrıca konumuzla ilgisi yok ama kim bu sex yazısı olduğunu kanıtlayan proflar? Proflar böyle böyle diyor demişsin ama ben verdiğin videoda proflarla alakalı birşey göremedim. Haberde subliminal mesaj olduğunu öne sürmüş ve uzmanlardan yanıt bekliyoruz demiş ben ortada profesör doktor falan göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ilkokulda öğretiyorlar şu yazdıklarımı. medyatik profesör olacağına olmaz olsun. hani beyinde dolaşan, içeriğinde su olan bir sıvı vardır ama suyun direk beyne gitmesi gibi bir şey söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 İlkokulda neyi öğretiyorlar? Medyatik profesörden kastın ne? Kim medyatik profesör? O öyle değildir şöyledir dediğin şey hakkında ne kadar bilgilisin de böyle konuşabiliyorsun? Bu kesin kanıya nereden varabiliyorsun? Bildiğin birşey varsa bize de anlat da bilgilenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 beyindeki su Beyin Omurilik sıvısıdır (BOS). beyinde hemisferlerin arasında bulunan boşluklar vardır (ventriküller) bu ventriküllerin koroid plexus denilen damarlardan zengin bölgeleri bulunur burdan beyin ve omurilikteki boşlukları dolduran BOS salgılanır. bunun kabaca izlediği yok lateral ventriküller(1 ve 2. ventrikül) 3. ventrikül ve 4. ventrikül (ventriküle beynin boş yerini dolduran sıvı kısımlar diyelim) buradan da 2 kanal ile subaraknoid aralık denilen beynin zarları arasına ve omurilik zarları arasına geçer BOS. ayrıca omuriliğin içindeki boşluğu döşeyen ependim hücleri de BOS salgılar. BOS kabaca kafa kemiğimiz ve omurgamız içinde dolandıktan sonra beynin en tepesinde venöz sinüsteki (toplar damar boşluğu) özel yapılar (subaraknoid granülasyonlr)tarafından emilir geri kana karışır. vücutta bütün su dolaşımı oyle kolay özetlenemez ne merak ediyorsan sor, yardımcı olabildiğim kadar anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Allah razı olsun ya merak ettiğim şey suyu içtikten sonra sırasıyla nerelerden geçiyor ve içindeki mineralleri nasıl ve hangi enzimlerle emiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 http://www.sadanduseless.com/wp-content/uploads/2011/11/w8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 of bunların bi serisi vardı, hatırlayan varsa tamamını versin pls, sabunu çıkardım bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 gold suyun vücutta izlediği yolu çok yanlış anlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 mardox said: beyindeki su Beyin Omurilik sıvısıdır (BOS). beyinde hemisferlerin arasında bulunan boşluklar vardır (ventriküller) bu ventriküllerin koroid plexus denilen damarlardan zengin bölgeleri bulunur burdan beyin ve omurilikteki boşlukları dolduran BOS salgılanır. bunun kabaca izlediği yok lateral ventriküller(1 ve 2. ventrikül) 3. ventrikül ve 4. ventrikül (ventriküle beynin boş yerini dolduran sıvı kısımlar diyelim) buradan da 2 kanal ile subaraknoid aralık denilen beynin zarları arasına ve omurilik zarları arasına geçer BOS. ayrıca omuriliğin içindeki boşluğu döşeyen ependim hücleri de BOS salgılar. BOS kabaca kafa kemiğimiz ve omurgamız içinde dolandıktan sonra beynin en tepesinde venöz sinüsteki (toplar damar boşluğu) özel yapılar (subaraknoid granülasyonlr)tarafından emilir geri kana karışır. vücutta bütün su dolaşımı oyle kolay özetlenemez ne merak ediyorsan sor, yardımcı olabildiğim kadar anlatırım. böyle anlatında evrime dha çok inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Litminov said: Allah razı olsun ya merak ettiğim şey suyu içtikten sonra sırasıyla nerelerden geçiyor ve içindeki mineralleri nasıl ve hangi enzimlerle emiliyor. enzim yok diffüzyonla veya kolaylaştırılmış diffüzyon denilen diffüzyon+hızlandıran proteinlerle sindirim sisteminden emiliyor. su ve mineraller değerliliklerine göre değişmekle beraber (mesela +2'ler çoğunlukla on iki parmak bağırsağından) bütün sindirim kanalından emilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar