Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Levent Ersöz'e Turgut Özal'a suikast davası

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Sizin beyninizi yıkamışlar resmen.

ASKER=İYİ diye.

Olm ülkedeki bütün Amerikan karşıtı, kürt meselesini çözmeye çalışan vs. aydınları temizlediler be. Nasıl bu kadar körsünüz anlamıyorum ki.

90'larda öldürülenlere açın bakın bir hayatlarını okuyun.

Levent Ersöz babanızın oğlu mu? Ne biliyorsunuz?

Hayır hiç yanlış bir şeyler olduğunun farkında değil misiniz, yoksa arabalara konan bombalarla, pusularla, infazlarla can veren insanların kendi kendilerine öldüklerini mi sanıyorsunuz çok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

olayın askerle ne alakası var çok basit şeyler var. o dönemde kendisinin yanında olan insanların ifadeleri var. kalbine yükleniyordu demişler. kürt sorunuydu şuydu buydu suikast vardı dediler mezarı açıldı, kimse açılmasın demedi. açıldıktan sonra aa ne güzel bedeni bozulmamış dendi araştırma yapıldı, herhangi bir zehir izine rastlanmadı. şimdi dava açılıyor o dönem de tee nerelerde görev yapan rütbesi çok daha düşük olan birisi hakkında. bu pek mantıklı değil dediğinde insanlar direkt yaftalamaya başlıyorsunuz. adalet tek taraflı bir şey değil herkese eşit olarak uygulanmalı. ortada delil yok, daha önce yapılan araştırmalar var, yanında olan kişilerin söylemleri var ama alakasız bir kişi bir şeyler dedi diye maşallah şöyle oldu böyle oldu diye rahatça konuşabiliyor insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen degil misin para geldikten sonra benim icin sorun yok diye? Acikca beyan etmene gerek yok iste, su gibi kabimin seklini alirim diyorsun. Boyle basit laf oyunlarini gecelim. Ne mal oldugunh burada ki herkes biliyor. Sozde ezilenin, haksizin yanindayim ayaklarina yatiyorsun ama insanlari asagilamaktan, onlari kucuk dusurup, ne var yeaaa eyleniyoruz, yazmaktan baska numaran yok. Dedigim gibi, bugun para Iran'dan,Cin'den gelmeye baslasa 180 derece donersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum ne diyorsun ya.

Burada paradan değil, faili meçhul cinayetlerden ve savunduğunuz JİTEM'in eski komutanı emekli generalden bahsediyoruz.

JİTEM'i savunuyorsunuz lan.

Oğlum insanların kafasına sıkıp kuyulara attılar, dağa taşa gömdüler. Binlerce kayıt dışı faili meçhul cinayet var kayıtlı olanlardan başka. Babasının mezarının yerini bilmeyen, hapishanede işkenceden ölen onlarca insan var.

Sen kıçına cop yedin mi Diyarbakır cezaevinde istiklal marşını okuyamıyorsun diye?

Kanalizasyonu taşırıp seni yerlerde paspas gibi sürükleyerek yerleri temizlediler mi?

Evden gelip abini babanı aldılar mı?

Yok hayır.

İğrençsiniz lan şunları savunanlarınız. Harbi iğrençsiniz.

Hadi kürtlere müstahak.

Sizin fikirlerinizi savunan, Amerikan karşıtı onlarca aydın katledildi, onlar da mı umrunuzda değil, hiç mi merak etmiyorsunuz kim yaptı diye?

Siz bunlara layıksınız. Türban islam ölöeeöele diyene kadar, insanların yaşam hakkı, düşünce hakkı yoktu bu ülkede.

Sonra yok efendim PKK bomba koymuş.

Ulan sırf diyarbakır cezaevinden çıkan insanlar intikam almak istese başlı başına bir örgüt oluşur.

Teröristten daha terörist bunlara iyi olmuş diyen, görmezden gelen insanlar. İnsanlık suçu işleniyor, ve savunarak ortak oluyorsunuz. Bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi olan biten farkli mi? Daha tam ne oldugunu bilmedigin bir iddianameyi sirf askerlerle alakali diye savunuyorsun. Herkes farkinda bu ulkede bir suru igrenc sey yasandigini, ben hic askerleri de savunmadim su ana kadar. Sorun kimin haksiz kimin hakli olduguna karar vermekten cok senin kafanda ki kavramlarin yerlerinin ne kadar saglam oldugunu belirlemekte. Orada patliyorsun. Bunu beyanlarindan anliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Sizin beyninizi yıkamışlar resmen.

ASKER=İYİ diye.

Olm ülkedeki bütün Amerikan karşıtı, kürt meselesini çözmeye çalışan vs. aydınları temizlediler be. Nasıl bu kadar körsünüz anlamıyorum ki.

90'larda öldürülenlere açın bakın bir hayatlarını okuyun.

Levent Ersöz babanızın oğlu mu? Ne biliyorsunuz?

Hayır hiç yanlış bir şeyler olduğunun farkında değil misiniz, yoksa arabalara konan bombalarla, pusularla, infazlarla can veren insanların kendi kendilerine öldüklerini mi sanıyorsunuz çok merak ediyorum.

şimdi konuya aslında kürt meselesini yanlış zamanda çözmeye çalışmak olarak bakabiliriz.

Milliyetçiliğin doruk yaptığı dönemde, insanlar soykırım beklerken sen sorunu çiçeklerle çözelim diye ortama giremezsin. Siyasetin en büyük açmazı budur, elinde güç vardır ama şartlar olgunlaşmamışsa o gücün bir anlamı yoktur. Turgut Özal da bunu anladı zaten.

Ha ölümünün suikast olup olmadığına gelince, gercekten suikast ise de 20 yıl sonra tecelli edecek olan adaletin içine sıçayım. Ayrıca semra hanım ya da Ahmet Bey neden bugune kadar ağızlarını açmamış acaba? Onlar da mı şartların olgunlaşmasını beklemiş?
Sosyal ağlarda paylaş

Bak ben yargılamayı savunmuyorum. Ama diyorum ki, bu herif JİTEM'in başındaysa zamanında, 99% bir boklar yemiştir. O yüzden umrumda değil. AKP'nin adalet anlayışı ortada, ülkede güç değişimi oldu, eski güç sahiplerinin anasını ağlatıyor AKP yeri geldi mi uydurduğu iddianamelerle.

Olayın hukuksal boyutunda değilim.

Rezil şeyler yapıldı bu ülkede, ve bunları Türk Silahlı Kuvvetleri yaptı.

edit: Türk silahlı kuvvetleri diyerek şerefli askerleri zan altında bırakmak istemiyorum, ifade yanlış oldu.

Kendilerini Türk silahlı kuvvetlerinin ve Türk halkının sahibi sanan caniler olarak düzelteyim.

Ben bunu biliyorum, o yüzden aman efendim eski JİTEM başkanını kanıt olmadan yargılıyorlar diyemiyorum, içimden gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:

Milamber said:

aa ne güzel bedeni bozulmamış dendi araştırma yapıldı, herhangi bir zehir izine rastlanmadı.

yanlış bilgi. "şu şu zehirlere rastlandı ama ölümün bunlar yüzünden olup olmadığı bilinemiyor" diye çıktı rapor.

ben öyle duymamıştım, öyle bir rapor çıkmışsa açılsın dava haklılar o zmn.
Sosyal ağlarda paylaş

sorunlar çözülsün karanlık oluşumlar dağıtılsın derken bir şeyi atlıyosun. esasında zamanındaki faili meçhulleri, pis işleri yapanlar hala iktidarda ve iktidar derken mevcut ak parti falan anlamında değil, aynı zümre sadece şekil değiştiriyor renk değiştiriyor, zamanı gelince de eskiden kullandığı "asset"leri bir kenara atıyor (muhsin yazıcıoğlu veya eski türkeş tayfası gibi).

karanlık güçler çökertildi! türkiyenin üzerindeki, atılımı engelleyen karabulutlar bir bir dağıtılıyor! dediğinde mevcut hükümetin propagandasıyla örtüşen savlar söylemiş olursun. ki en iyi ihtimalle bulutun biri gidip biri geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...