Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun saçı kestirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7 sene uzattım, artık uzun saçla uğraşmak istemiyorum diyip 1 numara kestirdim, o günden beri 2 aylık aralıklarla 1 numara kestiriyorum. Çok rahat tavsiye ederim.

Tabi o kadar süre arkada toplanan saçlar, artık uzun olmayınca yukarıya uzuyor kirpi gibi.
Mesaj tarihi:
Mino said:

7 sene uzattım, artık uzun saçla uğraşmak istemiyorum diyip 1 numara kestirdim, o günden beri 2 aylık aralıklarla 1 numara kestiriyorum. Çok rahat tavsiye ederim.

Tabi o kadar süre arkada toplanan saçlar, artık uzun olmayınca yukarıya uzuyor kirpi gibi.

benim kafam çok büyük ya saçlarımı kestirirsem kocaman bir kafa olarak gezmekten korkuyorum. beynim mi gelişiyor ne oluyor kafam sürekli büyüyor gibi. John Travolta'nın kafası nasıl büyüdüyse gençliğinden bu yana benim kafamda öyle olucakmış gibi hissediyorum.
Mesaj tarihi:
fesbuktan stalkladım seni noyan. kestirme o saçları sen. tüm havan gider gibi.
heran çorabındaki paketten sigara çekip içecekmiş gibi duran sıradan bi vatandaşa dönüşüceksin gibi.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

fesbuktan stalkladım seni noyan. kestirme o saçları sen. tüm havan gider gibi.
heran çorabındaki paketten sigara çekip içecekmiş gibi duran sıradan bi vatandaşa dönüşüceksin gibi.

zor ya o hem sigara içmiyorum
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

abi bak sacı yarı kısa yaparsan o saç 2-3 numaraya bir daha kesilmez. düşünme vurdur 2ye güzel olur.

deneye deneye kestircem ya
Mesaj tarihi:
Uzun saçlı insanların birden 2ye 3e vurmalarını hiç anlamamışımdır, bir normal olun emeneke, bir ortasını bul be.

Ya normal uzunlukta bir kesim yaptır ya da dediğin gibi deneyerek.
Mesaj tarihi:
Nako said:

Uzun saçlı insanların birden 2ye 3e vurmalarını hiç anlamamışımdır, bir normal olun emeneke, bir ortasını bul be.

Ya normal uzunlukta bir kesim yaptır ya da dediğin gibi deneyerek.

denicez artık biraz daha kısaltıyım küt saçlı falan olayım =)
Mesaj tarihi:
aquila said:

flash acik olsa fotoda cikmicakmissin nerdeyse.

evet aşırı beyazım. çok sıradan biri olsaydım bile insanlar hep ten rengimden bana farklıyımışım gibi davrandı .. ;( asdfg
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

marilyn manson terk adam ıyy

sana ıyy keko terk ne alaka iki fotoğrafı yanyana koy benzemediğimizi anlarsın. ergenliğimden beri nedense ülkemizde beyaz tenli uzun saçlı = manson zihniyeti var anlamadım . ama marilyn manson sayesinde çok ekmek yedim. bu ülkede ona veresi olan bütün kızlar <3
  • Yeni Oluştur...