Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun saçı kestirmek

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

7 sene uzattım, artık uzun saçla uğraşmak istemiyorum diyip 1 numara kestirdim, o günden beri 2 aylık aralıklarla 1 numara kestiriyorum. Çok rahat tavsiye ederim.

Tabi o kadar süre arkada toplanan saçlar, artık uzun olmayınca yukarıya uzuyor kirpi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Mino said:

7 sene uzattım, artık uzun saçla uğraşmak istemiyorum diyip 1 numara kestirdim, o günden beri 2 aylık aralıklarla 1 numara kestiriyorum. Çok rahat tavsiye ederim.

Tabi o kadar süre arkada toplanan saçlar, artık uzun olmayınca yukarıya uzuyor kirpi gibi.

benim kafam çok büyük ya saçlarımı kestirirsem kocaman bir kafa olarak gezmekten korkuyorum. beynim mi gelişiyor ne oluyor kafam sürekli büyüyor gibi. John Travolta'nın kafası nasıl büyüdüyse gençliğinden bu yana benim kafamda öyle olucakmış gibi hissediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Nako said:

Uzun saçlı insanların birden 2ye 3e vurmalarını hiç anlamamışımdır, bir normal olun emeneke, bir ortasını bul be.

Ya normal uzunlukta bir kesim yaptır ya da dediğin gibi deneyerek.

denicez artık biraz daha kısaltıyım küt saçlı falan olayım =)
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

marilyn manson terk adam ıyy

sana ıyy keko terk ne alaka iki fotoğrafı yanyana koy benzemediğimizi anlarsın. ergenliğimden beri nedense ülkemizde beyaz tenli uzun saçlı = manson zihniyeti var anlamadım . ama marilyn manson sayesinde çok ekmek yedim. bu ülkede ona veresi olan bütün kızlar <3
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...