Mino Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 7 sene uzattım, artık uzun saçla uğraşmak istemiyorum diyip 1 numara kestirdim, o günden beri 2 aylık aralıklarla 1 numara kestiriyorum. Çok rahat tavsiye ederim. Tabi o kadar süre arkada toplanan saçlar, artık uzun olmayınca yukarıya uzuyor kirpi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 anime tarzı istiyorsan ninjayı çağıralım oonun uzmanlık alanı auahau hangi şehirdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 tokyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 şu an izmirdeyim ama tokyoya kaçabilirim sonbahar başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 tokyonun sonbahari iyi olmaz ya, baharda gidicektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Mino said: 7 sene uzattım, artık uzun saçla uğraşmak istemiyorum diyip 1 numara kestirdim, o günden beri 2 aylık aralıklarla 1 numara kestiriyorum. Çok rahat tavsiye ederim. Tabi o kadar süre arkada toplanan saçlar, artık uzun olmayınca yukarıya uzuyor kirpi gibi. benim kafam çok büyük ya saçlarımı kestirirsem kocaman bir kafa olarak gezmekten korkuyorum. beynim mi gelişiyor ne oluyor kafam sürekli büyüyor gibi. John Travolta'nın kafası nasıl büyüdüyse gençliğinden bu yana benim kafamda öyle olucakmış gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 tekrar uzatmicam diyorsan kestir yoksa kısalt gene ucundan ucundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 denemek istiyorum uzun kısa , ara modeller falan. 2 ay önce 3de birini kestirdim zaten. geriye üçte ikisi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 abi bak sacı yarı kısa yaparsan o saç 2-3 numaraya bir daha kesilmez. düşünme vurdur 2ye güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 fesbuktan stalkladım seni noyan. kestirme o saçları sen. tüm havan gider gibi. heran çorabındaki paketten sigara çekip içecekmiş gibi duran sıradan bi vatandaşa dönüşüceksin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/08/koc-burssuz-umut-sarikaya.jpg gogo noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 imamizer said: fesbuktan stalkladım seni noyan. kestirme o saçları sen. tüm havan gider gibi. heran çorabındaki paketten sigara çekip içecekmiş gibi duran sıradan bi vatandaşa dönüşüceksin gibi. zor ya o hem sigara içmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kestirdim ben saçlarımı pişmanım tekrar uzatıyorum gogogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sanssizsansli said: abi bak sacı yarı kısa yaparsan o saç 2-3 numaraya bir daha kesilmez. düşünme vurdur 2ye güzel olur. deneye deneye kestircem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 immamizer çorabından sigara çekecek tipe dönüşecek derken şu fotoğrafıma mı baktın ;D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 flash acik olsa fotoda cikmicakmissin nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 marilyn manson terk adam ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Uzun saçlı insanların birden 2ye 3e vurmalarını hiç anlamamışımdır, bir normal olun emeneke, bir ortasını bul be. Ya normal uzunlukta bir kesim yaptır ya da dediğin gibi deneyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Kestirdikten sonra anlıyorsun bunca zaman çektiğin çileyi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 serjuhan said: Kestirdikten sonra anlıyorsun bunca zaman çektiğin çileyi valla. uzun saçın ekmeğini çok yedim şimdi öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Nako said: Uzun saçlı insanların birden 2ye 3e vurmalarını hiç anlamamışımdır, bir normal olun emeneke, bir ortasını bul be. Ya normal uzunlukta bir kesim yaptır ya da dediğin gibi deneyerek. denicez artık biraz daha kısaltıyım küt saçlı falan olayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 aquila said: flash acik olsa fotoda cikmicakmissin nerdeyse. evet aşırı beyazım. çok sıradan biri olsaydım bile insanlar hep ten rengimden bana farklıyımışım gibi davrandı .. ;( asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 senin gibi bi arkadas daha vardi, nerde acaba simdi. KITANAAA NERDESSIIN, GERI DOOON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sparkcaster said: marilyn manson terk adam ıyy sana ıyy keko terk ne alaka iki fotoğrafı yanyana koy benzemediğimizi anlarsın. ergenliğimden beri nedense ülkemizde beyaz tenli uzun saçlı = manson zihniyeti var anlamadım . ama marilyn manson sayesinde çok ekmek yedim. bu ülkede ona veresi olan bütün kızlar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 aquila said: senin gibi bi arkadas daha vardi, nerde acaba simdi. KITANAAA NERDESSIIN, GERI DOOON. nick değiştirmiti o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar