Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boston'da patlama: 3+ ölü, en az 60 yaralı

bliksem

Öne çıkan mesajlar

prodigy said:

irispi cocugunun spoilerlarini birazcik yedim ama kafam o kadar guzel ki hemen unuttum.
Jeniffer ne kadar erkeklere memelerini teşhir etse de; bi yandan da hatunlara oynar. Aslında film tam bir hatun filmidir. Jenniferın karakteri, kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ?

hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan.
- cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken.
- cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını
- jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bahsi geçen 2 çeçen kardeşin sadece rus değil fikri olarak bütün batı medeniyetine karşı oldukları ortaya çıkmıştır.demekki neymiş ? 1insan dünyanın en büyük über?€& süper gücünü korkudan altına ettirip milyonluk şehir sakinlerini evlerine hapsettitebiliyormuş.

Buradan çeçen direnişine selamlar,ve müslüman olduğu için de şehide Allah rahmet eylesin diyorum.

Her zaman dediğim gibi lafla emperyalizm karşıtlığı olmaz!
Sosyal ağlarda paylaş

Fethullahçısın değilmi?
Amerika da sizin tabirinizle islamın aydınlık yüzüne zarar veren törörözlör demi bunlar?
Irak da ,afganistan da,bosna da ,myanmar da ordu kamplarında tecavüz edilen kadınlarımıza,filistinde misket bombalarıyla pArçalanan çocuklara efendinizin tek bir hıçkırması,sümkürmesi oldumu?

Edit: afrika da ki 8 yaşında açlıkdan ölen çocuklara daha çok üzülüyorum,semirmiş çocuklara en fazla duyduğu sesin balon sesi olduğunu hesaba katarsak
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

Fethullahçısın değilmi?
Amerika da sizin tabirinizle islamın aydınlık yüzüne zarar veren törörözlör demi bunlar?
Irak da ,afganistan da,bosna da ,myanmar da ordu kamplarında tecavüz edilen kadınlarımıza,filistinde misket bombalarıyla pArçalanan çocuklara efendinizin tek bir hıçkırması,sümkürmesi oldumu?

Edit: afrika da ki 8 yaşında açlıkdan ölen çocuklara daha çok üzülüyorum,semirmiş çocuklara en fazla duyduğu sesin balon sesi olduğunu hesaba katarsak

8 yaşındaki açlıktan ölen çocuklar acı çekiyor diye, normal yaşayan çocukların suçu ne oluyor açıklar mısın?

inşallah kalp krizinden falan ölürsünde 1 kişi 1 kişidir deyip seviniriz.

allah belanı versin.
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

Bu arada bahsi geçen 2 çeçen kardeşin sadece rus değil fikri olarak bütün batı medeniyetine karşı oldukları ortaya çıkmıştır.demekki neymiş ? 1insan dünyanın en büyük über?€& süper gücünü korkudan altına ettirip milyonluk şehir sakinlerini evlerine hapsettitebiliyormuş.

Buradan çeçen direnişine selamlar,ve müslüman olduğu için de şehide Allah rahmet eylesin diyorum.

Cecen direnisi dedigin sey bittiginden beri Cecenistan bolgesi nasil gelisti, git bir bak ya da google'da ara. Grozny Kafkaslarda ki en guzel sehir olabilir. Senin calismayan beynin idrak edemiyor ama bunu iste. Direnis ayagina saga sola bomba koydurtursunuz anca. Madem direniyorsun git politikacilari oldur, ticari merkezlere zarar ver, kosuyu izlemeye gelenlerin ya da kosanlarin ne gunahi var?
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

yokya ıs cevremde aynı senın kafa bıde muslumanım dıye bıdı bıdı yapıyosunya sehıtmıs ne sehıdı muslumanlıkda ınsan oldurmek gunah degıl free galıba
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatı çiçek böcek zanneden insanlar,bağdat da ki,şam da ki,istanbul da ki,grozni de ki davayı anlayamazlar.
Masom amörökölölör

Konu dışına yazmayıp,asrın medeni ülkesine saldırı yapıldı diye,törör bu diyenlerde beyinsiz+medeniyet budalası
Yarın afrika teknolojide çağ atlasa babaannem bir Zenciyle yatmış melezim ben diyebilecek adam var lan burada ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

abi madem bu kadar anlıyorsun, hak veriyorsun?

gitsene sende yanlarına?

uçak biletlerinide ss alıp atarsın.

hani oturduğun yerden konuşuyorsunda o bakıma dedim.

sakın yanlış anlama ben seni gerizekalı sandım, değilsin sanırım ama.

beklemedeyiz bu arada forum ahalisi olarak.

ölürsen falanda merak etme cenazene geliriz çok güzel laflar hazırlayıp.

banlayın şunuda uğraşmayalım bir daha lütfen.

direk kişiye hakaret var ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

Fethullahçısın değilmi?

senle forumda sana karşı çıkan adamları toplayıp 2 ye bölsek ancak uzlaşmış bi yorum çıkar abi, haklı oldugun noktalar var
Sosyal ağlarda paylaş

Chipetbeth said:

Fethullahçısın değilmi?

lan olm fethullah'ın ağlamamasıyla 8 yaşındaki çocuğun ölümüne sevinmen arasında ne bağ var. o taptığın ahmet davutoğlu kıçı sıkışınca amerika'dan patriotları dizdi suriye sınırına. senin gibi tipleri suriyeliler bile istemiyor artık. hepinizi kovuyorlar suriyeden. senin gibi geri zekalı radikal islamcılar yüzünden esad hala başta ve masum insan öldürüyor.

iki tane bilmemne evladı tamamen sivillerin olduğu bir alanda bomba patlatıyor çocuklar ve sivil insanlar ölüyor, bomba patlatanlara şehid diyorsun.

şurada banlanmayacağımı bilsem daha ağır konuşurdum da senin gibi bir tip için değmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...