Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boston'da patlama: 3+ ölü, en az 60 yaralı

bliksem

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Allah korusun, PKK'nın herhangi bir terör eyleminden zarar görsem, Kürtler'i suçlamam. Önce kendi devletimi suçlarım, sonra PKK'nın yöneticilerini. Gelip kendini patlatan 18 yaşında çocuğu değil, ona bunu yapabilecek psikolojiyi verenleri suçlarım, bu ortamı sağlayanları, babasına hapishanede işkence edenler, git kendini patlat diye beynini yıkayanları suçlarım.

Vicdan, adalet, empati gibi kavramlar var, arada kullanın.

Amerikan ordusu zülmedince Amerikan Halkı. Kürtlerden ve Kürt yöneticilerden oluşan PKK zülmedince : Kürtleri suçlamam.

Bu nasıl bir mantık silselesidir ki? Tamam belki Kürtler oylayarak PKK'i bu göreve getirmedi fakat bunun bu hareketin oluşmasına doğudaki Kürtler destek verdi. Diyebilir misin ki, Kürtlerin hiçbir etkisi yoktur PKK'in oluşumunda veya lojistiğinde?

Bütün PKK'nın hareketlerinden dolayı Kürtler* sorumlu tutulabilir mi?

Hayır.

Bütün Amerikanlar, Amerika ordusunun hareketlerinden sorumlu tutulabilir mi?

Hayır.

Demek istediğim buydu başından beri.

Ben böyle siyasi şeylerden nefret eden ve asla bu konulara girmekten yana olan biri de değilim. Hele ki böyle saçma sapan forum formatında falan. Ne konuştuğunuza dikkat edin. Terrörü meşrulaştırmanın kabul edilebilecek* bir tarafı yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Allah korusun, PKK'nın herhangi bir terör eyleminden zarar görsem, Kürtler'i suçlamam. Önce kendi devletimi suçlarım, sonra PKK'nın yöneticilerini. Gelip kendini patlatan 18 yaşında çocuğu değil, ona bunu yapabilecek psikolojiyi verenleri suçlarım, bu ortamı sağlayanları, babasına hapishanede işkence edenler, git kendini patlat diye beynini yıkayanları suçlarım.

he he kolun bacağın kopsa, evladın ölse, böyle konuşursun oturup poponun üstünde di mi? "Şu an pkk yı suçluyorum, 8 yaşındaki evladım bombalı saldırıda öldü ama ben o bombayı oraya koyan çocuğun babasına hapishanede işkence edenleri suçluyorum. Başka da söyleyecek veya yapacak bir şeyim yok." He canım he..
Sosyal ağlarda paylaş

Terörizm ne demek? Adam gelsin 300 tane ıraklı cocugu tek bombayla katletsin 150bin sookak fahişesi yaratsın ki bu dediklerim raporlu,hiç bir amerikan şehrinde savaş karşıtlığı olmasın.Allahdan dileğim denizden başka kaçacak yerleri kalmasın ve köpek balıklarına yem olsunlar

Terörizm:emperyaliZmin yerel direnişçileri kötü göstermek için uydurduğu bir kelime,eşkiya ve terörist çok farklı şeyler
AmerikayA göre che de terörist ladinde vietnam gerillaları da talibanda,hangisi hakkaniyetli?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

sipeyskeyk said:

Amerikan ordusu zülmedince Amerikan Halkı. Kürtlerden ve Kürt yöneticilerden oluşan PKK zülmedince : Kürtleri suçlamam.

Bu nasıl bir mantık silselesidir ki? Tamam belki Kürtler oylayarak PKK'i bu göreve getirmedi fakat bunun bu hareketin oluşmasına doğudaki Kürtler destek verdi. Diyebilir misin ki, Kürtlerin hiçbir etkisi yoktur PKK'in oluşumunda veya lojistiğinde?

Bütün PKK'nın hareketlerinden dolayı Kürtler* sorumlu tutulabilir mi?

Hayır.

Bütün Amerikanlar, Amerika ordusunun hareketlerinden sorumlu tutulabilir mi?

Hayır.

Demek istediğim buydu başından beri.

Ben böyle siyasi şeylerden nefret eden ve asla bu konulara girmekten yana olan biri de değilim. Hele ki böyle saçma sapan forum formatında falan. Ne konuştuğunuza dikkat edin. Terrörü meşrulaştırmanın kabul edilebilecek* bir tarafı yoktur.

agzindan demokrasi, ozgurluk, baris laflarini dusurmeyen ama iclerinde terorist besleyen insanlar. baska birsey degil. pkk terorunu mesru gormek yeni moda diye boyle insanlar cogaldi bi anda. kendi iclerinde bile celistiklerini, ne kadar sacma oldugunu farkedince de ya sakaya vurur
sipeyskeyk said:

TERÖRİSSEK TERÖRİSİZ GARDAŞ

ya da
terore destek vermeyi ifade ozgurlugune sokar(ama irkciliga tahammulu yoktur mesela)
sipeyskeyk said:

Abi isteyen istediğini düşünsün, hiçbirimiz aynı düşünmek zorunda değiliz.

kocaman bir orneksin uzaykeki
Sosyal ağlarda paylaş

Trololo said:

Terörizm ne demek? Adam gelsin 300 tane ıraklı cocugu tek bombayla katletsin 150bin sookak fahişesi yaratsın ki bu dediklerim raporlu,hiç bir amerikan şehrinde savaş karşıtlığı olmasın.Allahdan dileğim denizden başka kaçacak yerleri kalmasın ve köpek balıklarına yem olsunlar

Terörizm:emperyaliZmin yerel direnişçileri kötü göstermek için uydurduğu bir kelime,eşkiya ve terörist çok farklı şeyler
AmerikayA göre che de terörist ladinde vietnam gerillaları da talibanda,hangisi hakkaniyetli?

Sadece cahilsin başka bir şey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Myshkin said:

sipeyskeyk said:

Abicim, Amerika senin ülkene de Irak'a, Afganistan'a yaptıklarını yapsa, emin ol sen de gidip Amerika'da bomba patlatmak isterdin. El-Kadide'yi savunmam, terör örgütü sonuçta. Ama benim de köyümü basıp random insanlar öldürüp anamı babamı yerlerde süründürseler ben de aynı şeyi yapardım. Sen yapmaz mıydın? Yapardın, sadece kendinize yalan söylüyorsunuz.

Terörü savunduktan sonra terör örgütü savunmam ama demenin anlamı nedir.
Terör örgütünü savunmam, çünkü örgütlü yapılan planlı bir terör. Ben kişisel isyanı, insanların bu örgütlere katılmasını, kendi canlarını verip intikam almak istemelerini anlıyorum. Örgüt boyutunda değilim işin, kişi boyutundayım.
Şunu koyayım da, yine modern insanlar tarafından terörist olmakla suçlanıyoruz, bir köşede dursun.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Terör örgütünü savunmam, çünkü örgütlü yapılan planlı bir terör. Ben kişisel isyanı, insanların bu örgütlere katılmasını, kendi canlarını verip intikam almak istemelerini anlıyorum. Örgüt boyutunda değilim işin, kişi boyutundayım. Şunu koyayım da, yine modern insanlar tarafından terörist olmakla suçlanıyoruz, bir köşede dursun.

kişisel boyutta terrörizm ok fakat örgütleşirse mi kötü oluyor? plansız terrör nasıl yapılıyor ki? kişiler bir araya gelince örgütler oluşmuyor mu zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...