Voys Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paranız mı yok la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 turkce typoyu daha uzun sure duzelticeklerini sanmiyorum sonucta adamlar kendi dukkanini bile acmiyo buraya. parmak izi gercekten cok gereksiz sarj dogru her yerde varda yeni degistirdiler ucunu heryerde bulunmuyo arabasi olmayan erkek icin zor bence baya. cuzdani mi sokucaksin cebine anahtari mi sigarayi mi kabloyu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ayfon 6a kadar kumanda tasarımını kullanıcakları için çöp direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Nası yaw prediciton yok mu iosun klavyesinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bi de ilk ayfondan beri aynı sıkıcı arayüzü kullanan iosun nasıl değişmesine gerek yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 6da baya degisti zaten daha nolcakki status bari asagiya alip telefonun mesajin filan durdugu bari sol alttan ustten capraz mi gecirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bu arayüz değişsin diyenleri anlamıyorum. Adamlar dünyanın en başırılı arayüzünü tasarlamışlar. Müthiş kullanışlı , 2 yaşından 70 yaşına kadar herkes bu arayüzü rahatlıkla kullanabiliyor. sabahtan akşama kadar elinizde telefon bir sağa bir sola parmak mı sallıyorsunuz? Bir de donanım haber gibi forumlarda iphone ram çok az, en az 2 gp ram lazım gibi yorumlarda bulunuyorlar. Neye istinaden böyle söylüyorlar o da başka bir durum! Söylendiği gibi iphone 4 en iyi tasarıma ve kasa kalitesine sahip telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 eksik olan ram ile dünyanın en hızlı ve akışkan telefonunu kullanabiliyosam varsın 10 mb olsun yine alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 diğer telefonları kullanmazsan bilemezsin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bu cevabı kendi üzerime alıp cevaplayayım. nokia windows phone kullandım 1 hafta, s2, s3 kullandım, samsung wave kullandım. karşı soru olarak ekstra ne gördün ne kadar daha hızlı geldi sana sen cevap ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 net sansizsansli ya +1 android kullanıyorum halen her seferinde onu aldığım güne lanet okuyorum sdfs. nokia lumia da gördük işte iş arkadaşımda var. ağırlığı ütüden hallice telefon, menüleri ay smooooootthh diye kayıyor derken sapıtıo zırt pırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 lan prediciton klavye bile yokmuş iosta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 aa öyle mi hemen atıyım camdan işe yaramaz dandik iphonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bagaja koy orda dursun illa lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 prediction klavyem yokmuş amanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 iphonedan hiç hoşlanmıyorum ama iphonelar android telefonlardan kat kat iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 İphone şehirli işi, köylülere göre diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Tron said: bu arayüz değişsin diyenleri anlamıyorum. Adamlar dünyanın en başırılı arayüzünü tasarlamışlar. Müthiş kullanışlı , 2 yaşından 70 yaşına kadar herkes bu arayüzü rahatlıkla kullanabiliyor. sabahtan akşama kadar elinizde telefon bir sağa bir sola parmak mı sallıyorsunuz? Bir de donanım haber gibi forumlarda iphone ram çok az, en az 2 gp ram lazım gibi yorumlarda bulunuyorlar. Neye istinaden böyle söylüyorlar o da başka bir durum! Söylendiği gibi iphone 4 en iyi tasarıma ve kasa kalitesine sahip telefon mesele sıkılmak. millet sıkıldı arayüzden 6 yıldır aynı arayüz olunca normal sıkılmaları. belki ikonların şekli değişir böyle küçük şeyler olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 cabiria said: mesele sıkılmak. millet sıkıldı arayüzden 6 yıldır aynı arayüz olunca normal sıkılmaları. belki ikonların şekli değişir böyle küçük şeyler olmalı Haklısın diyemiyeceğim, menülere ulaşım konusunda yeni varyasyonlar gelebilir. Fakat ikonların büyümesi küçülmesi konusu öyle hadi küçültelim diyebileceğin şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 iphone ları babanız bile kullanıyo, o yüzden olaya biraz oyle bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ayfon cok ele ayaga dustu.Kullananlarin yarisi , gosteris olsun diye iphone alan, appstore dan uygulama yuklemeyi beceremeyen tipler(ozellikle bayan kullanicilar boyle benim gordugum).Ben de 4s kullaniyorum , gayet memnunum ve jb ile cok daha kullanisli hale geliyor alet.Yalniz 3-5 seneye android telefonlarin gerisinde kalicak bence iphonelar.Steve reiz gittiginden beri perisan haldeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 En büyük hataları bence konnektörü değiştirme olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Dark_Soul said: Ayfon cok ele ayaga dustu. tanimadigin sahislar hakkinda neden atip tutuyorsun? Sana laflar hazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sen 4s kullanıyorsan zaten düşen,düşmüştü sen aldıgında.Yeni birşey degil ki bunu söylüyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 4s den once 4 ondan once 3gs kullanıyordum.Direk 4s den başlamadım yani :) Değnekçi bile iphone ile geziyor o derece.Gerçi herifin,doktordan-mühendisden fazla kazanma potansiyeli var o da ayrı. Birde galaxy s3, iphone 5 ile gezip ,1 dolarlık programı bile korsan kullanan tipler var onlar apayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar