Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni iPhone?

Mille

Öne çıkan mesajlar

turkce typoyu daha uzun sure duzelticeklerini sanmiyorum sonucta adamlar kendi dukkanini bile acmiyo buraya. parmak izi gercekten cok gereksiz

sarj dogru her yerde varda yeni degistirdiler ucunu heryerde bulunmuyo arabasi olmayan erkek icin zor bence baya. cuzdani mi sokucaksin cebine anahtari mi sigarayi mi kabloyu mu
Sosyal ağlarda paylaş

bu arayüz değişsin diyenleri anlamıyorum. Adamlar dünyanın en başırılı arayüzünü tasarlamışlar. Müthiş kullanışlı , 2 yaşından 70 yaşına kadar herkes bu arayüzü rahatlıkla kullanabiliyor. sabahtan akşama kadar elinizde telefon bir sağa bir sola parmak mı sallıyorsunuz?

Bir de donanım haber gibi forumlarda iphone ram çok az, en az 2 gp ram lazım gibi yorumlarda bulunuyorlar. Neye istinaden böyle söylüyorlar o da başka bir durum!

Söylendiği gibi iphone 4 en iyi tasarıma ve kasa kalitesine sahip telefon
Sosyal ağlarda paylaş

Tron said:

bu arayüz değişsin diyenleri anlamıyorum. Adamlar dünyanın en başırılı arayüzünü tasarlamışlar. Müthiş kullanışlı , 2 yaşından 70 yaşına kadar herkes bu arayüzü rahatlıkla kullanabiliyor. sabahtan akşama kadar elinizde telefon bir sağa bir sola parmak mı sallıyorsunuz?

Bir de donanım haber gibi forumlarda iphone ram çok az, en az 2 gp ram lazım gibi yorumlarda bulunuyorlar. Neye istinaden böyle söylüyorlar o da başka bir durum!

Söylendiği gibi iphone 4 en iyi tasarıma ve kasa kalitesine sahip telefon

mesele sıkılmak. millet sıkıldı arayüzden 6 yıldır aynı arayüz olunca normal sıkılmaları.

belki ikonların şekli değişir böyle küçük şeyler olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

cabiria said:

mesele sıkılmak. millet sıkıldı arayüzden 6 yıldır aynı arayüz olunca normal sıkılmaları.

belki ikonların şekli değişir böyle küçük şeyler olmalı

Haklısın diyemiyeceğim, menülere ulaşım konusunda yeni varyasyonlar gelebilir. Fakat ikonların büyümesi küçülmesi konusu öyle hadi küçültelim diyebileceğin şeyler değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon cok ele ayaga dustu.Kullananlarin yarisi , gosteris olsun diye iphone alan, appstore dan uygulama yuklemeyi beceremeyen tipler(ozellikle bayan kullanicilar boyle benim gordugum).Ben de 4s kullaniyorum , gayet memnunum ve jb ile cok daha kullanisli hale geliyor alet.Yalniz 3-5 seneye android telefonlarin gerisinde kalicak bence iphonelar.Steve reiz gittiginden beri perisan haldeler.
Sosyal ağlarda paylaş

4s den once 4 ondan once 3gs kullanıyordum.Direk 4s den başlamadım yani :)

Değnekçi bile iphone ile geziyor o derece.Gerçi herifin,doktordan-mühendisden fazla kazanma potansiyeli var o da ayrı.

Birde galaxy s3, iphone 5 ile gezip ,1 dolarlık programı bile korsan kullanan tipler var onlar apayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...