suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 vay be ne hale geldik maça 3 saat var daha konumuz yok :( bu haftanın aksine zevkli bir maç olucağını düşünüyorum izleyenleri bol gollü bir maç bekliyor. Beşiktaş taraftarı yine kanser olur böyle sonra dakikada maç 2-2 filan biter gibime geliyor. Bizde euro cup a gidermiyiz acaba diye düşünmeye başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Oğuzhan yine yok. abv samet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Halı saha günü ve saati değiştirilirken "Pazartesi 8-9 herkese uyar mı?" sorusu yöneltildiğinde tüm olasılıkları düşünüp "UYAR" dediğimi sanıyordum. Tek olasılığı unuttum, Beşiktaş her hafta Pazartesi 8'de oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Menemenler yakın, ocağın altını yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 DarKRideR said: Halı saha günü ve saati değiştirilirken "Pazartesi 8-9 herkese uyar mı?" sorusu yöneltildiğinde tüm olasılıkları düşünüp "UYAR" dediğimi sanıyordum. Tek olasılığı unuttum, Beşiktaş her hafta Pazartesi 8'de oynuyor. beşiktaş'ın fikstürü de öyle ayarlıyorlar bir tek çim saha işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sizin saha çim bile değil toprak saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Dentinho'yu ilerleyen haftalarda oyuna alacaz, diyor. Lig bitti lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Adam göremiyo olm önünde kaç hafta kaldı. Ne kızıyosunuz adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 işallah 3 yeriz ya bak sinirlerim yine hopladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Omer urundul dogru diyomus abi,bizim takimda bloklar arasi baglanti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 böle kötü bi maç ben izlemedim 3 haftadır git gide soguyorum futboldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Oguzhan yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Çünkü Oğuzhan Beşiktaş'ta ilk 11 çıkabilecek kadar iyi bir oyuncu değil. Ne komik adamlar yönetiyor futbol takımlarımızı. Samet Aybaba teknik direktör mü şimdi, yaptığı hamleyle maçı çevirdi dimi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ah ulan Bulent Yildirim. 2.ligimizi caldi resmen dun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 2. lik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 oguzhan girince ortalık nasıl şenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Böyle şeylere gıcık oluyorum. Lan Beşiktaş'lı değilim ben bile sinirleniyorum hayatımdan 45 dakika çaldı Samet Aybaba Oğuzhan'ı ilk yarı oynatmayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bende diyodum bu deathlord nası beşiktaşın cocu, şimdi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Aykutun salih konusundaki tavrı Aybabanın oğuzhan tavrı Ergen adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Memphis7 said: bende diyodum bu deathlord nası beşiktaşın cocu, şimdi oldu Annem babam emekli öğretmen benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 özüne dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 SeaGle said: Aykutun salih konusundaki tavrı Aybabanın oğuzhan tavrı Ergen adamlar. pardon da salihi salih yapan kim? fatih terim mi? yeri geliyo oynatıyo yeri geliyo biraz beyni ağır basıyo oynatmıyor salihi ama şimdiye kadar salihi 15-20 maç oynatan, yeri geldi mi ilk 11 de sahaya süren de aynı adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ya demek ki böyle oynayabiliyor bu futbolcular, o zaman sorun hoca mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Salih'i Salih yapan kim bilmiyorum ama Aykut Kocaman olmadığı kesin. Adam bildiğin bileğinin hakkıyla çıktı takıma, orta sahada oyuncular bi şekilde eksildiğinde forma şansı buldu ve iyi değerlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Aykut olmasa salih çok daha önce salih olmuş olurdu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar