Joker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ürün sayfasında böyle yazıyor said: Bu fiyata son 9 ürün! Kampanya stoğu tükendiğinde ürünün fiyatı XXX TL (KDV Dahil)olacaktır. Ürünü sipariş verdikten 2 gün geçti sipariş takibinde yazan bu. said: 1 Adet | Tedarikçi firmadan bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Valla bende lanet okuyorum bu aralar hatta abv diye mesaj attım. Adamlar şu tarihler arası alışveriş yapın 100tl hediye çeki alın diye mesaj gönderdiler. Yaptık alışverişi hediye çeki 50tl lik iki parça olarak birinci 15 mayıs 15 haziran öteki 15 haziran 15 temmuz arasında kullanılmak üzere 50tl lik iki çek veriolarmış. Dolandırıcılık bu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 hemen iptal et paranı al, biz o şekilde 1,5 hafta elektrik süpürgesi bekledik en sonunda "eytere bea" çektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Hala daha abv gorunce alcohol by volume dıye okuyorum iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 reampage said: Valla bende lanet okuyorum bu aralar hatta abv diye mesaj attım. Adamlar şu tarihler arası alışveriş yapın 100tl hediye çeki alın diye mesaj gönderdiler. Yaptık alışverişi hediye çeki 50tl lik iki parça olarak birinci 15 mayıs 15 haziran öteki 15 haziran 15 temmuz arasında kullanılmak üzere 50tl lik iki çek veriolarmış. Dolandırıcılık bu resmen. lol klasik Türk aklı işte okudun mu peki hiç kampanya detaylarını? Açık açık yazıyor orada ne zaman verileceği ve hangi ürünler ile birlikte kullanılacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bana gönderdiği kampanya detaylarını içeren mailde yoktu sattığı ürünün altında 100 TL hediye çeki ibaresinde yoktu. Adam 50tl lik 2 çek demiyor 100 TL diyor direk. Türk aklı dimi sürekli dolandırılmak için bekleyen ama bu tarz şeyleri 0 bilgiyle reklam olarak lanse edende avrupa aklı olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Her yerde böyledir bu. Kampanya koşullarını okuyacaksın. Aynı kampanyadan ben de yararlandım ve net bir şekilde yazıyor 2 parçada verileceği. Hatta kozmetik ürünlerinde falan kullanamıyorsun gelen çekleri. Haksız oldukları yerler mutlaka var da, bu kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Yanıltıcı olmasın diye reklamı yaptığı broşürün altına 6 fontla yazsa bile yeterli olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Gangren said: Her yerde böyledir bu. Kampanya koşullarını okuyacaksın. Aynı kampanyadan ben de yararlandım ve net bir şekilde yazıyor 2 parçada verileceği. Hatta kozmetik ürünlerinde falan kullanamıyorsun gelen çekleri. Haksız oldukları yerler mutlaka var da, bu kadar değil. kampanya koşullarını okumasam bile üstte farklı altta farklı yazması yanlış. 100 TL lik kupon veriyoruz diyor. toplam 100 TL eden kuponlar demiyor. eğer yasal olarak bişey yapılamıyorsa bile bu bir yasal boşluktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shearer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 şu kampanya sanırım, benim maile gelmisti. http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3809&m=1&utm_source=mailcampaings&utm_medium=mail&utm_campaign=xhbPazarlama.Genel.Hediyeceki_22_02_2013&mid=Pazarlama.Genel.Hediyeceki_22_02_2013&utm_emmid=282FC79D2C4645A88C1CC030D6254766&utm_emcid=A49E2EDBD2AC45028B946C417F88A4A8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Yukarda yazılanların TAMAMI hayal ürünüdür. Bu adamı kaale almayın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 E hep böyle. Ben bi kitabın 1 hafta teadarik süresinde durduğunu bilirim. Gangren said: Her yerde böyledir bu. Kampanya koşullarını okuyacaksın. Aynı kampanyadan ben de yararlandım ve net bir şekilde yazıyor 2 parçada verileceği. Hatta kozmetik ürünlerinde falan kullanamıyorsun gelen çekleri. Haksız oldukları yerler mutlaka var da, bu kadar değil. Herkesin elli satırlık kampanya koşulu okuyacak zamanı mı var? İki kelam saçmalama allasen. Öbür mesajlarda da tuhaf bi şekilde hepsiburada'yı delicesine savunmuşun. Orda mı çalışıyon nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 yalnız kampanyada temel kelime atlanmış. VARAN diyorsa vardır şartları bunu anlayın artık. vaadedilen direk verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 varan diyebilir ama 100 TL'lik hediye çeki vermiyor. toplamda 100 TL'ye VARAN hediye çekleri veriyor. yukarda yazdığı yazıda tek parça veriyorum diyor, altta küçük punto ile 2 parça yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Joker said: ürün sayfasında böyle yazıyor said: Bu fiyata son 9 ürün! Kampanya stoğu tükendiğinde ürünün fiyatı XXX TL (KDV Dahil)olacaktır. Ürünü sipariş verdikten 2 gün geçti sipariş takibinde yazan bu. said: 1 Adet | Tedarikçi firmadan bekleniyor ürünlerin hepsini depoda bekletmiyorlar. tedarikçiyle anlaşıyor 300 adeeti şu fiyattan satarım diye. normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 reampage said: Valla bende lanet okuyorum bu aralar hatta abv diye mesaj attım. Adamlar şu tarihler arası alışveriş yapın 100tl hediye çeki alın diye mesaj gönderdiler. Yaptık alışverişi hediye çeki 50tl lik iki parça olarak birinci 15 mayıs 15 haziran öteki 15 haziran 15 temmuz arasında kullanılmak üzere 50tl lik iki çek veriolarmış. Dolandırıcılık bu resmen. kampanya detaylarında yazıyor o. küçük yazıları okuyun abi edit; söylenmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Dworgian said: Joker said: ürün sayfasında böyle yazıyor said: Bu fiyata son 9 ürün! Kampanya stoğu tükendiğinde ürünün fiyatı XXX TL (KDV Dahil)olacaktır. Ürünü sipariş verdikten 2 gün geçti sipariş takibinde yazan bu. said: 1 Adet | Tedarikçi firmadan bekleniyor ürünlerin hepsini depoda bekletmiyorlar. tedarikçiyle anlaşıyor 300 adeeti şu fiyattan satarım diye. normal tişikirlir cptn ibviıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 eee bu obvious ise niye rage? kampanya stoğu ile hepsiburada deposu aynı şey diye mi düşündün ki? onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 iki tip çalışma türü vardır biri stoklu biride stoksuz. deponda ki mal stokta demektir. deponda yoksa stoksuz çalışıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 istedikleri gibi çalışsınlar ama stoğunda kaç tane varsa göstersin, vatandaş ona göre sipariş versin. cdkey satan rusçu bile gösteriyor. bu alışveriş siteleri sırf dümen yapmak için göstermiyorlar veya yanlış gösteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Joker said: iki tip çalışma türü vardır biri stoklu biride stoksuz. deponda ki mal stokta demektir. deponda yoksa stoksuz çalışıyorsundur. abicim. "kampanya stoklarla sınırlıdır" derken adam tedarikçisinin stoğunu söylüyor olabilir. ben de sorduğumda "mallar depomuzda değil" yanıtını almıştım zamanında. ha ürün "hızlı gönderi" yazıyordur (sanırım o ertesi gün kargo demek hb için), ona rağmen bekletiyordur tamam. ha gerçi bana o da oldu. ama bu kadar rage olması için daha beklemen lazım bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bana oda oldu. 24 saatte kargoda dedi, 2 gün sonra şikayet ettimde anca kargoya verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ben basketbol topu sipariş etmiştim, aynı gün kargo dedikleri ürün 3. gün hala kargoda olmayınca arayıp tiiimin topunu poşete koyup yollamak ne kadar zor olabilir diye küfredince o gün teslim etmişlerdi. Bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 hepsiburada iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 reampage said: Valla bende lanet okuyorum bu aralar hatta abv diye mesaj attım. Adamlar şu tarihler arası alışveriş yapın 100tl hediye çeki alın diye mesaj gönderdiler. Yaptık alışverişi hediye çeki 50tl lik iki parça olarak birinci 15 mayıs 15 haziran öteki 15 haziran 15 temmuz arasında kullanılmak üzere 50tl lik iki çek veriolarmış. Dolandırıcılık bu resmen. aynı şeyden bende muzdarip im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar