Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

damatlık falan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın kardeşime damatlık almaya gidiyoruz. ben pek anlamam bu işlerden de ds damat ya da sarar önerdiler.
kiğılı, süvari, ramsey, network, pierre cardinden kaçın dediler. ne kadar doğrudur bilmiyorum bi sorayım dedim.
Mesaj tarihi:
ramsey den aldım ben. ama damat da iyidir. bedeni küçük bedense sıkıntı. gömlekler ceketler vs sarar da da ramsey de de olmuyor damat dan alacaksınız özellikle gömleği takım diğerlerinden de olur. . ama değilse diğerleri sıkıntı olmaz. ben 46 slim fit diğerlerinde bulamadım ramsey de 44 oldu baya iyi. sarar da pantolonu beğenmedim dar paça giyiyorum yoktu. damat daki de pek iyi değildi. ama gömleği damat dan aldım diğerlerinin edenleri hep büyük oldu.
Mesaj tarihi:
valla şöyle bişi alcakmış.

siyah smokin
yelek
fular & broş gömleğe
kuşak
siyah pantolon

gidip direk nokta atışı yapmamız lazım bu diyip vakit dar valla gezmek için avm avm.
Mesaj tarihi:
Network güzel biraz tuzlu.Ben evlenirken normal bir mağazadan aldım fazla pahalı olmayan saten parlak bir kumaştı.Abartmıştım çünkü nasılsa bir kere giyerim diye.İçinede bi ona uygun papyon aldım bi ayakkabı temam.Harbidende 1 kere giydim.Daha sonra bir garibana vermiştim yanımızda çalışan sende öyle yap giymesin bidaa git bir belediyeye ver garibin biri alamadım damatlık diye üzülmesin .
Mesaj tarihi:
aslında şöyle bi durum var,takım olayı senin vücuduna oturup oturmamasıyla alakalı birşey,yani o saydığın markalara tek tek giriceksin onların arasından 1 tane marka senin üzerine çok güzel oturucak senin vücudunu sarıcak,tamam işte hayatın boyunca o marka senin kullanıcağın marka olucak takım olayı direk budur.
  • Yeni Oluştur...