Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık Bilgisayarlar Işık Hızı'na Çıkıyor...

OwnerRavenLoft

Öne çıkan mesajlar

Lol... Haberden hiç bir şey anlayamayacak olanlar için de sonuna açıklama koymuşlar... Puahah güldüm baya...

"1- Mehmet Fatih Yanık, önceden - 270 derecede tutulabilen ışığı, oda sıcaklığında 'hapsetmeyi' başardı.

2- Bu teknolojiyle, bilgisayarlar artık 'ışık hızına' geçecek, bilgi teknolojilerinde yeni bir dönem açılacak. "[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

vay canına, bilgisayar teknolojisinde çığır açmak bir yana fizik alanını tümden etkileyecek bir buluş bu eğer doğru anladıysam, bu arkadaş cidden süpermiş.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek solıyeceğim gözlerim doldu ve yüreğim parçalandı.Beyin öçünü hala engellıyemıyoruz bu genç arkımız gibi bir çok beyin amerika gibi beyine ve bilime onem werılen ulkelere geçip hayatını ve yaratıcılıgını ınsalık adına surduruyor.Ne yazıkkı Türkiye bu konuda çok zaytıf ve ılgısız oldugu için Mukemmel beyınler turkıyden 1000lerce uzakta bu buluşları gerçekleştıryor yazık diyorum ve sınırımı daha fazla bozmuyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarlar esası zaten ışık hızındaydı bilgisayarı yavaşlatan şeyler içinde kullanılan parçaların elektiriği alınca tepki vermesinin gecikmesiydi?

parçalarmı ışık hızı olmuş dur okiim
öyleyse süper
ama veri iletişimi ışık hızı olduysa bişi farketmez zaten ışık hızıydı o sadece parçalar yavaşlatıyordu[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

ha adam elektiriği çıkartıp o parçalarda geciken "etki tepki" hödölüğünü çıkarmış helal olsun valla ama adam gibi açıksalar daha iyi böyle hatta tamamını yazsalarda okusak

Ay ay ay çıkarsalarda alsak hemen yada paramız yetmesse 4 5 kişi toplanıp alsak oynasak fps 150 olsa yada after effects hedesi hemen preview yapabilse

işallar çabuk çıkar hemen ev bilgisayarlarına girer :D
işallah sakallarım aklamadan bi ışık hızında doom 8 oynamayı başarırım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C

[Bu mesaj Chemical tarafından 26 Kasım 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

layt aeybır istrik..Yıllardı içimdeki forcela ne yapacağımı bilmez mal mal gezerdim..E malum light side ız oyle choke fln da yok :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sosyal ağlarda paylaş

Abi türktür bu ne yapıcağı belli olmaz
geçenlerde de bi bilim adamı çıkıp ben ışınlamayı buldum dememiş miydi ?
eh işte geleceğin bilim adamları demek ki bizden cıkcak
Ne demişler :
Madem Türksün göster ürksün :D:D:D:D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim

Ben kimmiyim Ahanda Gör

Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

gates bunu duyunca durmuşmudur .?
bence hayır ![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...