OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mehmet Fatih Yanık, önceden - 270 derecede tutulabilen ışığı, oda sıcaklığında 'hapsetmeyi' başardı. Bu teknolojiyle, bilgisayarlar artık 'ışık hızına' geçecek, bilgi teknolojilerinde yeni bir dönem açılacak. Okumak için Tıklayın...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 10 yıl sonra çıkar o bilgisayarlar[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 helal adama gerçekten...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 oha? Abi bu olay sadece bilgisayar icin degil yani de.. Devrim gibi birsey olmus? Gercekten olmus yani oyle mi?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Turk abi yapar[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 azimle s*çan taşı delermiş ;) helal olsun.[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Işıkların Efendisi Uzmanlar ne diyor?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Lol... Haberden hiç bir şey anlayamayacak olanlar için de sonuna açıklama koymuşlar... Puahah güldüm baya... "1- Mehmet Fatih Yanık, önceden - 270 derecede tutulabilen ışığı, oda sıcaklığında 'hapsetmeyi' başardı. 2- Bu teknolojiyle, bilgisayarlar artık 'ışık hızına' geçecek, bilgi teknolojilerinde yeni bir dönem açılacak. "[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Adam MiT den stanford a geçmiş şimdi[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: :hrr:Flawless Victory:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 vay canına, bilgisayar teknolojisinde çığır açmak bir yana fizik alanını tümden etkileyecek bir buluş bu eğer doğru anladıysam, bu arkadaş cidden süpermiş.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ısıgı tutmak nedir ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamham Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 iste turkun gucu ne yakında ısın kılıcı felan bizden zate en kral jedaylar bizden cıkmıyomu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Tek solıyeceğim gözlerim doldu ve yüreğim parçalandı.Beyin öçünü hala engellıyemıyoruz bu genç arkımız gibi bir çok beyin amerika gibi beyine ve bilime onem werılen ulkelere geçip hayatını ve yaratıcılıgını ınsalık adına surduruyor.Ne yazıkkı Türkiye bu konuda çok zaytıf ve ılgısız oldugu için Mukemmel beyınler turkıyden 1000lerce uzakta bu buluşları gerçekleştıryor yazık diyorum ve sınırımı daha fazla bozmuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hadı hyrlısı.[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 26 Kasım 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bilgisayarlar esası zaten ışık hızındaydı bilgisayarı yavaşlatan şeyler içinde kullanılan parçaların elektiriği alınca tepki vermesinin gecikmesiydi? parçalarmı ışık hızı olmuş dur okiim öyleyse süper ama veri iletişimi ışık hızı olduysa bişi farketmez zaten ışık hızıydı o sadece parçalar yavaşlatıyordu[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ha adam elektiriği çıkartıp o parçalarda geciken "etki tepki" hödölüğünü çıkarmış helal olsun valla ama adam gibi açıksalar daha iyi böyle hatta tamamını yazsalarda okusak Ay ay ay çıkarsalarda alsak hemen yada paramız yetmesse 4 5 kişi toplanıp alsak oynasak fps 150 olsa yada after effects hedesi hemen preview yapabilse işallar çabuk çıkar hemen ev bilgisayarlarına girer :D işallah sakallarım aklamadan bi ışık hızında doom 8 oynamayı başarırım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C [Bu mesaj Chemical tarafından 26 Kasım 2004 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 layt aeybır istrik..Yıllardı içimdeki forcela ne yapacağımı bilmez mal mal gezerdim..E malum light side ız oyle choke fln da yok :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Abi türktür bu ne yapıcağı belli olmaz geçenlerde de bi bilim adamı çıkıp ben ışınlamayı buldum dememiş miydi ? eh işte geleceğin bilim adamları demek ki bizden cıkcak Ne demişler : Madem Türksün göster ürksün :D:D:D:D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Oha.. Dünya çığır atlıyacak .. Yuh.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 chemic yanlısın var aletlerin tepkime hız değil zorunlu yavaş olmak zorundalar çünkü sürekli devinim döngü halinde olduğu için elektrik akımı kısa devre gibi çalışır kısa devrede ısınma olayı haşat eder. ben bole die biliyorum.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Sadece pc değil transistör kullanabilecek herşey.. İnanılmaz şeyler olucak 10 yıl içinde.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ne mutlu Türk'üm diyene![signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Guzel gelısmeymıs hakatten Uygulanışı cabuk olur umarım[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Amin.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 gates bunu duyunca durmuşmudur .? bence hayır ![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar