Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasta kızın bakana tepkisi

Esrk

Öne çıkan mesajlar

o kadar alışmışlar ki sadaka vermeye,
kömür alamayana , sana gelip yalvarana, kömür ver,
niye kömür alamıyor diye bakma,
aç olana yemek ver, niye aç bu adam diye sorgulama,
hasta olup ilaç bulamayan bir üniversite öğrencisinin cebine para sıkıştır,
neden ilaç bulamıyorsun diye sorma,

dilenci toplumuna çevirdiler insanları, para verdi ya , hemen elini öpmeli allah razı olsun bakanım demeliydi oysa,

ben dilenci değilim diye tutuşturunca parayı eline , anlayamadı tabi, alışık değil ki buna, adam bütün sorunları para vererek geçiştirmeye alışmış, kavrıyamadı ne olduğunu!

ağlayanın cebine koy 3 kuruş para gönder gitsin, ne o sorunu çözdü sayın bakan.

lanet olsun bu ülkeyede bunlara oy verenede....adam diye bunu bakan yapanada..

o kanser hastası kızın en büyük ilacı moral, ama şimdi o kızın düştüğü durumu düşünüyorum yanıyor içim ya, oysa belki ne hayallerle ne umutlarla gitmişti bakan ile konuşmaya , belki iyileşmek için yaşamak için son umudunuda orada bıraktı o kız.
Sosyal ağlarda paylaş

shearer said:

ne var bu olayda? yanlış anlıyor bakan sonra olayı anlayınca yardım edelim diyor.

40 tane korumayla gezeceğine anlayışını geliştirsin o zaman, ilkokul mezunu gibi Türkçe konuşmayı bilmeyen adamı bakan milletvekili yaparsan olacağı bu. Parayı eline geri alınca dank etmiştir..
Sosyal ağlarda paylaş

millet olarak o kadar zeki ve bir o kadar da aptalız ki...

Giren kazığı boğazımızda hissedene kadar kılımızı kıpırdatmamaktan vazgeçemiyoruz bi türlü.Az bile bizim gibi millete.

Biz getirdik çünkü bunların hepsini başımıza.

Kendi düşen ağlamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

e alışmışlar

insanlar bütün sene aç perişan dolanırlar, seçimler yaklaşırken , evlerine gelen kömür için, 3 kuruş malzeme için gider bu adamlara oy verirler, böyle dilenci toplumuna çevirdiler insanları,

adam alışmış, baktı biri ağlıyor bir derdi var ,dinlemiyor bile, aman hemen koy 3 kuruş cebine gider diye bakıyor adam.
Sosyal ağlarda paylaş

normal şartlarda devlet görevini yapmalı ,

sağlık denen şey eşit ve parasız olmalı, bu kız için bu haberden sonra yardım kampanyası yapılacak muhtemelen kızın ilaçları mutlaka getirilecek bugunden sonra , ama onun gibi daha ne kadar çok insan var, esas yapılması gereken başka, ama onu yapacak ne toplum var, ne bilinç var. tepkisiz cahil ve dilenci bir topluma dönüştük. 3 kuruş paraya tamam diyen günü kurtarmaya çalışan milyonlarca insanla hiçbir şey yapılamaz artık.

dini inançları kullanarak , iyice düşünümez yaptılar insanları.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

lanet olsun bu ülkeyede bunlara oy verenede....

evvelkiler vatandaşına pek te âşıktı ya
peah lafa bak sahibini nasıl bir tabiata sahib olduğunu gözünde canlandırıver.bir zihniyet ki sadece onlar gibi düşünmesini görmesin isteyen zihniyet

kendi taifesine kuyruk sallarlar otekilere diş gösterirler
içlerindeki gayz öldürecek onları

falanca kokana kendisine gelen temizlikçiye sen ne anlarsın oy vermekten ...ben kime veriyor isem oyumu o doğrudur siz şu vatanı sevmiyorsunuz biz seviyoruz sizler hainsiniz ....
bizzat kendi akrabalarım ennn yakın akrabalarımı ! ziyarete gittiğimde durmadan fırça atıyorlar neden falancaya oy verdiniz diye hiç bir şey dememem ise hepten çileden çıkarıyor onları

bu gayzınız sadece size zarar verir
Sosyal ağlarda paylaş

destur said:

kendi taifesine kuyruk sallarlar otekilere diş gösterirler
içlerindeki gayz öldürecek onları

falanca kokana kendisine gelen temizlikçiye sen ne anlarsın oy vermekten ...ben kime veriyor isem oyumu o doğrudur siz şu vatanı sevmiyorsunuz biz seviyoruz sizler hainsiniz ....

akp kafası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...