Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Memphis7 said: Cons said: babası yavşak onun banamı dedin?sen kimsin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://inciswf.com/ermanhoca.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Catze said: Yeter vurmayın artik Uzaykekine, öldü adam. Garbage a kadar kovalamiş Tatar :-) sipeyskeyk said: Catze, canını mı yaktım bebeğim niye havlıyorsun? yukarıdaki örneklerde adamlar sana hakaretvari konuştuğu için karşılık verdin de burda ne yaptın ? böyle bir adam olmasan dediklerine inanıcam da, pek düzgün bir adam değilsin, humanist, zeki rp si yapan adamın tekisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 this topic is now orcuned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Catze said: Catze said: Yeter vurmayın artik Uzaykekine, öldü adam. Garbage a kadar kovalamiş Tatar :-) sipeyskeyk said: Catze, canını mı yaktım bebeğim niye havlıyorsun? yukarıdaki örneklerde adamlar sana hakaretvari konuştuğu için karşılık verdin de burda ne yaptın ? böyle bir adam olmasan dediklerine inanıcam da, pek düzgün bir adam değilsin, humanist, zeki rp si yapan adamın tekisin. Sinirli anıma denk gelmişti bu hatırlıyorum, özür dilerim burada hatalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ulan binlerce insan yüzyıllar boyu milletin çocuğunu öldürüp elektrik çalmaktan başka bir boka yaramıyor biz bunu söyleyince suçlu oluyoruz. Bırak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 onikiyaşındayımvebunedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 o zaman ben de özür dilerim kardişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ekmek; Trolleme lan. Gerçi Orçun geldi trolle anasını satayım. Orçun'un onuruna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sipeyskeyk said: İnsanların kendi inanmadıkları / aptalca buldukları şeylere karşı genel terbiye sınırlarına sığmayan tutumları var bu forumda. İnsan gibi tartışmak hayal resmen, hemen aşağılamaya çalışma, orta okul seviyesi hakaretler, dine / ırka bağlı yorumlar vs. geliyor. Genel tavır yanlış, çirkin. Bazı arkadaşlar gerçekten evlerinde terbiye almamış imajı çiziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 5000 yıllık kürt tarihi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bu kadar yazacak ne buluyorsunuz bu konuya bakayım bi diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Tamam şimdi gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ayıp değil mi ırkçılık yapıyorsunuz, utanmadınız mı? Çal keke çal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ayfon said: Temel üzerinden yapilan fikralarin %5'i Kürtlere yapilsaydi su an ne durumda olurduk düsünmek bile istemiyorum. Kürt kelimesi kullanilinca bile titremeye baslayan insanlar var. This 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 justin biraderden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 kalitesizlikte yarışan insanların forumun kalitesini eleştirmesi de şahaneymiş afdagd. şaka bi yana hadi bakalım bundan sonra açtım friendly fire'ı içerik olarak 120 iq'nun altında atılmış her mesaja direkt permaban var bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Estel_Anorien said: kalitesizlikte yarışan insanların forumun kalitesini eleştirmesi de şahaneymiş afdagd. şaka bi yana hadi bakalım bundan sonra açtım friendly fire'ı içerik olarak 120 iq'nun altında atılmış her mesaja direkt permaban var bundan sonra. OUCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://www.guineapigcages.com/forum/attachments/kitchen/36351d1352046046-issue-i-have-been-meaning-address-kelso-burn.jpg biraz mod yancılığı yapalım belki ilerde yardımı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sipeys haklı konu kapanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 hala 2 sn rage girebilen insanların olması ne güzel yoksa forumda hareket görmüyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 paticik forumunu demokratik bir forum zannederek ay da öyle olmasını umarak en büyük hatayı yapıyor bazı kişiler. paticik bir özgür düşünce forumu değildir. her fikir eşittir ama bazı fikirler daha eşittir mottosu buranın ilk kurulduğundan beri var. forum idarecileri de asla tersini söylemedi bunun. biz kendi kendimize özgür düşünce platformu olduğunu düşünüp yazdık, sonucunda üzüldük. bu forum, siyasetin tartışıldığı bölümde gençliğe hitabenin asılı olduğu, atatürk milliyetçiliğine bağlı, ne mutlu türküm diyene sloganını benimsemiş bir forumdur. bunun dışındaki fikirler de bu forumda kurallara riayet ettikleri sürece ifade edilebilirler, yasak değildir. ancak eğer şu yukarıdaki saydıklarıma kısmen veya tamamen aykırı bir fikri savunacaksanız sözlerinizden dolayı aşağılanmamanız, hakarate uğramamanız garanti edilmez. baştan bunu bilirseniz sonrasında hüsrana uğramazsınız. ya da benim ve eskiden yazan birçok kişinin uzun zaman önce yaptığı gibi fikir yazmayı terkedip sadece eğlenmek maytap geçmek için mesaj atarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Cesaretinden ötürü tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ne zaman bitecek bu biz magduruz ayaklari anlamiyorum ki memleketin ebesiyle cima ettiniz yetmedi mi la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar