sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ne kullanalım yerine ekocum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 reysizm desek daha şık olur mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RCarter Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bck said: bellı bır kulturu almıs arkadasların ırkcılıgın ne kadar gereksız bır sey oldugunu ve yapmanın hıcbırseye yardım etmeyecegı gıbı kalp kırmaktan baska bır ıse yaramayacagını bılır. sakada olsa yapmayınız genclere kotu ornek olmayınız.. asdasdasd adam kültüre bağladı buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Teröriste ülke toprağını teslim ettiğimiz şu günlerde, açılım sürecine artan desteği görmemek elde değil. Yeter ki insanlar ölmesin, Yetmez ama evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Myshkin said: sipeyskeyk said: Bu yüzden foruma zarar bile gelebilir, nacizane uyarım. ne zarar gelir? bck cevabını vermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bana sorsan fena olmazdi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://t24.com.tr/media/stories/2012/05/page_zokora39nin-emre39ye-attigi-tekme-macin-olayi-oldu_694825740.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sipeyskeko sana küçük ekmekler atmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sipeyskeyk said: bck cevabını vermiş :) foruma ne zarar gelir ben onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 yük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 screwy said: ruslara karsı olan tutumumuz problem yaratmıyordur umarım Konu burda bitmis aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 marksman said: sipeyskeko sana küçük ekmekler atmak istiyorum çok yaratıcı bir hakaret, orta okul ne zaman bitiyor inşallah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 gerizekalı erozyonu oluşturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 kürt türkçeci 4 verirse orta3e geçiyorum maaşallah ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Bu başlıkta bile bahsettiyim konuyu doğrulayan insanlar olması ne kadar iyi aslında, canlı örnek görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=sTSA_sWGM44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Hatta http://www.youtube.com/watch?v=ednKK8GlvwI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 sipeyskeyk said: Bu başlıkta bile bahsettiyim konuyu doğrulayan insanlar olması ne kadar iyi aslında, canlı örnek görüyoruz. nıck nıck nıck. kusura bakma sipeys artık biz bu konulara gülüp geçiyoruz. laf anlatmak - konuşma safhalarını geçtik. @di nin yaptığı gibi trololo ancak. bu kafayla yaşamaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Rol modelin çok başarılı, sana da bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 problem sipeysin irkcilik anlayisi her zmanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Doğrusnu anlat da bilelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konu adminlerin duyarsızlığı, birine salak desen bile ceza alabiliyorsun ama müslümanlar ölsün, ruslara soykırım yapılsın gibi ifadelere dokunulmuyor. Maalesef gerzek insanlar olacaktır, moderasyon yapacaksın. Ama moderasyon insanlıktan nasibini tam olarak alamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 hayirlisi bu isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Temel üzerinden yapilan fikralarin %5'i Kürtlere yapilsaydi su an ne durumda olurduk düsünmek bile istemiyorum. Kürt kelimesi kullanilinca bile titremeye baslayan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar