Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THY CEOsu'na,başkan vekiline, genel müdürüne ve yönetim kurulu üyelerine az önce gönderdiğim eposta...

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

aquila said:

akp otobusle oy vermeye goturse laf edersiniz ama.

aynı şey mi? insanlar gönüllü olarak 7 derece(nasıl bir rüzgar vardı o gün, en fazla 2-3 derece hissedilir o hava)de dağın başına Türkiye'nin dört bir yanından gelmişler gecenin bir yarısı, sabahın köründe...kmlerce yürüyorlar.

akp vatandaşın cebinden çıkan parayla otobüsleri dolduruyor.
buraya gelen otobüslerin önemli bir kısmı imece üsulü ile geliyor oraya, en az otobüsler kadar otomobilleriyle gelenler de vardı, filmde görüyorsunuzdur.

Sen bu kadar trolle laf dalaşına girebilir misin yav, boşver neden sallıyorsun bunları :).
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Bayi ya da abone diye bir ayrim yapamazsin ama; kac kisiye ulastigi onemli, oteki tum olcutler tamamen anlamsiz bu boyutta. Bu durumda dogrusu Zaman, Posta, Hurriyet, Sozcu ve Fanatik almalari.

ilkokulda cemaat okuluna gitmistim bi ara. Nasil olduysa 10 yasindaki cocugu zaman abonesi yapmislar annemi ayri abone yapmislar. Ilk bi kac ay ucretsiz geldi zaten sonra zorunlu degilde mecburi odettiler.

Bi arada annemin isi cikmisti da buyukbabam gelmisti aile toplantisina. Isim adres filan almislar adamdan okul kayitlarimiz icin onemli diye. Bi hafta sonra filan buyukbabama ayri, okuma yazma bilmeyen anneanneme ayri gazete gelmeye basladi. Onlarinkinide mecburi yapicaklardi da, yemedi buyukbabam.
Sosyal ağlarda paylaş

Değerli THY Yönetim Kurulu üyeleri.

14 Nisan Pazar günü sizlere yolladığım eposta aşağıda dikkatinizi çekecektir. Çekmiyorsa da çekmesini rica ediyorum. Bu epostama henüz bir cevap alamadım herhangi birinizden. Biliyorum, çok meşgul insanlarsınız; belki sekreterlerinizin işgüzarlığı da olmuş olabilir. Bu nedenle aşağıdaki epostamı okuyup bana herhangi birinizin samimi bir cevap vermesini rica ediyorum.

Size söz veriyorum; bana vereceğiniz bilgilendirici mesajınızı hiçbir yorum katmadan sosyal medyada paylaşacağım.

Hepinize saygılar.

(Az önce gönderdim. Bir cevap alana kadar devam edeceğim.)
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen haftasonu içinde bulunduğumuz Mecidiyeköy-Sultanbeyli otobüsü Sultanbeyli istikametinde Kavacık Köprüsünde yolda kalmıştı. 20 dakika boyunca şoför elinde tornavida ile motoru tamir etmeye çalıştı. Olmayınca da yolcuları başka otobüslere aktarmaya çalıştılar. Her gelen otobüs dolu olduğundan ve boş otobüs çağırmadıklarından halk galeyana geldi.

Ben de İETT'nin şikayet hattını aradım. Durumu anlattım. Tamam beyfendi, 7 ila 10 gün arasında size dönüş olacaktır diyerek call-centerdaki bayan telefonu kapattı.

Yolda kalmışsınız, boş otobüs talep ediyorsunuz ve size 10 gün sonra e-mail ile dönüyorlar.

"İETT Beyaz Masa" said:

Sayın G.A.,
Kurumumuz adına ilgili başvurunuz için teşekkür ederiz. Mevcut filomuz; hat, araç ve personel planlamaları mevcut durumun yeterliliği doğrultusunda kurulu bulunan bölge hatlarına göre azami olarak ayarlanmış olup, her hattımız için yedek araç olmadığından bu gibi durumlarda aksaklıklar yaşanabilmektedir. Ayrıca İlgili amir personel hattın düzenli çalıştırılması, aksaklıklara müdahale edilerek yolcu mağduriyetine sebebiyet verilmemesi hususunda şifaen uyarılmıştır. Bilgilerinize rica ederiz.

Size iletilen cevabın kalitesini değerlendirmek için tek soruluk anketimize katılmak istiyorsanız lütfen tıklayınız.
*Linki tıklayamıyorsanız lütfen aşağıdaki linkin tamamını kopyalayarak tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırınız.
www.iett.gov.tr/beyazmasaanket.php?id=748583&email=buradabenimmailadresimvardi@gmail.com

Ayrıca en altta verdikleri link de çalışmadı.

THY biraz daha iyidir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

e-sigara sivisina gelirsek, bu konuda hic birimiz bir sey diyemeyiz. bazi arastirmalar sivinin buharlastiginda %50 ila %55 oranda nikotinini kaybettigini savunuyor. bazi arastirmalar e-sigaradan cikan buharin, normal sigara dumanina gore cok daha yogun oldugu icin cigerlerimiz tarafindan metabolize edilemeden disari ufledigimizi savunuyor. hatta bir yerde bir sigaradan alinan nikotinin 8 saniyede beyine gittigini, olay e-sigara oldugunda bu surenin 30 ila 35 saniyeye ciktigini okumustum.

ama malesef hep dedigimiz gibi halen daha adam akilli arastirilmiyor bu isler.kesin konusabilmek icin cok daha fazla teste ihtiyac var.

en nihayetinde elektronik sigara candir.
Jeniffer ne kadar erkeklere memelerini teşhir etse de; bi yandan da hatunlara oynar. Aslında film tam bir hatun filmidir. Jenniferın karakteri, kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ?

hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan.
- cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken.
- cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını
- jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...