Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Turkcell Superonline fiber bağlantım var, ADSL'de kota aşımını hiç farketmiyorlardı fakat fibere geçtiğimden beri hiç sektirmeden düşürüyorlar hızımı. Bu adamlara kotayı doldurduğumu farkettirmemenin bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 adsl de nasıl fark etmiyorlardı benim hiç öyle bir durum yaşamışlığım yok sürekli fark ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 adslde benim de hic farketmemislerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 o nasıl oluyor çok merak ediyorum açıkçası hiç bir zaman yok ki fark edilmesin sürekli düşüş yaşıyorum ayın ortalarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 summon senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 adslde farkedilmiyor değil de, pek kâle alınmıyordu bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 En son mtu değeri değiştiriyorlardı. O da torrent'de işe yarıyordu galiba. Bir de hız düşmeme olayı bulunduğunuz bölgeye göre de değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 adslde hiç düşürmüyorlardı yav bu turkcell çat diye düşürüyor. mesaj bile geliyor kotanızın 3/4 ünü kullandınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 benim bugune kadar 1 kere düştü akk'den. Sanki pek umursamıyorlar. Sırf bu sebepten fiberine falan geçmiyorum. ttnet bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar