forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 melo nun bonservisi alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 macin simdilik ozeti su sekilde burak topu kontrol edicem indiricem vurucam diye 3 adimda gol atmaya calisiyor ve hep ikinci adimda karabuk topu kapiyor. karabuk de atak yaptiginda hepsini muslera karsiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 melo'nun bonservisi alında yatışa başlasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 meloyla drogba ciksin da mac dengelensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ambrat cezalı olmasa iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ya şu drognaya kimsenin lafı geçmiyor mu 30 m mesafedeki atışları kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 mmükkmemel bir serbet atış organizasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 abi freekickleri ne güzel ziyan ediyo bu adamlar ya ahahaha ulan bırakın selcuk kullansın işte.. bi balon gelir , bi drogba gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 chrome da digiturkweb tv çalışmıyor bende explorerdan izliyorum. bir tek bana mı oluyor bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Hele o drogba'nın ilk freekick.. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Myshkin said: chrome da digiturkweb tv çalışmıyor bende explorerdan izliyorum. bir tek bana mı oluyor bu ya? arada yapıyo temizle browser'ı olmasa opera'dan aç.. bazen yapıyo restart'ta düzelebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Bugün Burak kötü. Aslında kötü değil oynamıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 İlhan'a helal olsun ama tek tek sarıları bastırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 şınayder "bizim diego hep atıyodu bunları ya alla alla" bakışı yaptı biraz önce ehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bu karabük ün siyahileri neyin kafasını yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 İyi oynuyo muyuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 riera nın sarı kartı için yakın çekim lazım da semihe verilen sarı çok yalandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Fena değiliz. Her an gol de yiyebiliriz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ciddi atak yok. oyun fifti fifti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 maci simdi actim fark olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 forgiver said: ya şu drognaya kimsenin lafı geçmiyor mu 30 m mesafedeki atışları kullansın geldiğinden beri diyorum her frikiği selçuk kullanmalı, dünyada bu kadar iyi frikik atan adam var mıydı bu sene acaba bilmiyorum (takip etmediğim için) ama selçuk muhteşem atıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 karabuk baya kotu oynuyo ahmet ilhan bildigin yatiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 devrede bi fatih terimi gosterseler keske yerinde mi degil mi keske trilyonlar isteseymisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bu macla sampıyonluk gıdebılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 aahhaah mahalle macı gibi burak bende bende bende.. yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar