Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olgun Kadınlardan Hoşlanmak

Soris

Öne çıkan mesajlar

Soris said:

Hayır sadece bugün plajdayken olgun bir kadının yanında benim yaşlarımda bir çocuğu nasıl donunda salladığını gördüm ki bu kadında benim hoşlandığım kadındı.

O çocuğun düştüğü duruma düşmek istemezdim açıkcası iyi ki reddetmiş kadın beni zamanında.
Kendin olayın içindeyken göremiyorsun da dışarıdan bakınca cidden olay çok farklıymış. Bugüne kadar tamam reddetti ama denk getirirsem affetmem modundaydım. Şimdi o çocukcağızın düştüğü hali gördükçe kendimi onun yerine koydum ve cidden üzüldüm çocuğa. Kedi ciğer ilişkisi diyenler olacaktır varsın desinler ama şu gerçeği anladım:
Kadına sosyal konumunla gücünle vs ile hakim olabilsen bile yaşça büyük olduğu zaman hep tecrübesiyle dövecek.

Neyse özet olarak olgun kadınlarla ciddi ilişki düşünmüyorum hiç bir şekilde sadece seks olabilir ona da daha var. Ama aşk bu belli olmaz oda uzun süreli olmayacaktır dinamiklerden dolayı. Evleneceğim kadın olamaz hiçbiri.

Bu mesajımla da 0ne a rakip oldum haha

/challenge accepted..

sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Belki yıllar sonra girdim ve tam ihtiyacım olan baslık. Son iki ayda bir sosyal paylasım sitesinde tanıstıgım ve çok şaşılır ki ilk adımı ben atmadan kendimden buyuk kadınlarla birlikte oldum. Oncesindeki 4-5 yılımı da bakirelik koruyan sevgililere saygıyla sarılarak geçirdiğimden bir açlık oluşmuş. Ciddi anlamda hoşlandıgımı farkettim bu yas aralığı 27-33 olan, çalışan, dik duran güçlü kadınlardan. Ama sonunda hep aynı şey seviştikten sonra olay bitiyor. Bi kötü hissediyorum ben mesela. İki pizzaya jigolo mu oldun lan sen diyorum. O amaçla buluşmamış olsak da öyle bitiyor tek seferlik. Bu sondu diyorum ama sonra yine istiyorum açıkçası. Umarım kendiliğinden geçer bu istek. Zaten bizden daha önce olgunlaştıkları bir gerçek bi de yas farkı olunca yanında aytek gibi kalıyosun. Yasım 23 bu arada. Bol troller hakettim
Sosyal ağlarda paylaş

Duygusal adamım işte bi keresinde lan resmen beni kullandı bile demiştim ama o da harbi ayıp etti hemen dondu uyudu sabah gitti bi komidine para koyması eksik. Bu arada oyle hohooo ben hep sevişiyoum sözleri de degil bunlar öncesinde dedigim gibi sıfırdı cinsel hayat şimdi son iki ayda da bi elin parmakları işte ama boş valla boş eger varsa gozunuz bu heyecanlarda, sosyal paylasımda tek bir konuya odaklanıp yardırın onu seven ablalara. Zaten onlar buluyolsr zahmetsiz
Sosyal ağlarda paylaş

Yok nefes alsın yeter olayı degil ya cidden birçok insana hitap edebilecek tiplerdi sonucta iyi yerlerde calısan iletişim öncelikli seçilmiş bakımlı kadınlardı. Ama ben her seyi eglenerek yapan cocuk ruhlu biriyim abi o yuzden o bir saatlik zaman dilimi dısında kalan zamanı pişmanlıkla geciriyorum heralde ki o bir saat de jigolo gibi rezil olmamak adına köpek boku falan düşünmekle geçiyor
Sosyal ağlarda paylaş

yokbeeabii. muhakkak oluyor bir falso. kadınlığın zirve yaşı 18-19'dur bence. (tabi anadolu'dan okul kazanıp gelen kezban ruhlulardan bahsetmiyoruz, fransız lisesi çıkışlılardan bahsediyoruz)

30 yaş kadını övgülerini çok duymuştum mesela ben. ama meğerse gençken doğru düzgün kızlarla takılamayanların 30 yaş civarı para sahibi olunca görece daha kalifiye kadınlarla takılmasıymış sebebi. lel
Sosyal ağlarda paylaş

30-40 yaşında yaşadığım ne yaptığını bilen arzu kavramını 18-19 da yaşadığım utandaç kız kavramına 10 katıyla tercih ederim. Bu yaştan sonra da uff tuzlu bu yhaa şeyleriyle de ilginelemeyeceğim için milf iyidir. Tabi türkiyeye göre konuşuyorum. Ne avrupa, amerika kıtası kızlarına ne de kıbrıs kızlarına hiç bi laf söyleyemem. 18-19 iyidir derim o vakit
Sosyal ağlarda paylaş

30'u geçtiysen geçmiş olsun zaten. benim tavsiyem 22-23 yaşında olup da milf milf diye tutturan naughty america'cılara.

ayrıca o 40 yaşında arzu etmesini bilen vs. dediğin türk kadınları daha kezban oluyor be. hadi evli olanlar neyse. ama bekarı hep "ben kendimi sakladım", boşanmışı da "sen ikincimsin üçüncümsün" edebiyatı yapar. istisnasız... bi de alkolik kıyı ege-akdeniz kadınları var ki offf. kezban soslu özgür kadın ayakları. sonuç: pörsümüşlük.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi degil de kimisi cok acayip kullanmayi biliyor vucudunu, sesini. Kulagindan kan fiskirtir yani insanin o derece. Yoksa zaten mevzu butunuyle tiyatro. Kadin istese hayvanlar gibi yaparken bir anda hic bir sey hissetmeyebiliyor mal mal bakabiliyor yuzune. Biz de yani istesek bir anda magnumdan silgiye donusebiliriz. Mesele ne kadar kendini kaptirdiginla ilgili. Tecrube bir yerde de. E tabi yas ilerledikce o skiller de artmis oluyor. Ama ilerleyen yastaki hanimlarda kuruluk, bizde de sertlesme problemleri oluyor. Ondan mutevellit yas faktorunde optimizasyon onemli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...