aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 uff keske NE MUTLU TURKUM DIYENE diye bagirip agzina doner tekme atsaymissin adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Aquila sama; kendi turk ogrencileriniz bana bagirdi o sureden sonra Ataturk un bir Mason oldugu Jew oldugunu anlatip durdular. Islamistleri ezdigini anlatip durdular. Yani yapilan reklamlariniz Islamist bir yer oldugunuzu gostermek istiyorlar. Yeni ogrenci bayanlarin hepsi kafasi kumaslarla bagli tek yuzleri acik ve hayalet gibi tek parca giysilerle dolasiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 casit onlar, bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 hahahaah Şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 atatürke jew diyene hacı sen yanlış binmişsin 500T ye biniceksin demen lazımdı. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Cok komik birsey denediler ama guvenlik uzaklastirdi. Bir kez Yashiki evine geldiler Ninja Evi oldugu dusunulen evlerdir ve muze seklindedir. Geldiler ve Buddha ve bircok Asura heykeline kufur edip not birakmak istediler ama hemen uzaklastirildilar. Elciliginize sikayet ettik ama hicbirsey yapilmadi. Ayrica Gumrugunuz de benim kuzenimin StarWars minyaturunu parcaladi ve Kucuk Cep Quran i koymuslar. Yani cizdiginiz resim burada Islamist oldugunuz ama ben anlatiyorum Sekuler bir toplum oldugunuzu o kisilerin yeni cogaldigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 türkiyede bürokrasinin nası işlediğini bilmediğin belli ninja. elçiliğe şikayet edilirmi böyle bişey. bizde öyle yürümüyo işler. arkadaşım bi dakka bakarmısın diceksin gerisini arkadaşlar anlatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Peki gercekten Islam devleti mi oluyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 biz islam devleti falan değiliz. islam devleti olabilmemiz için sadece müslümanları içinde barındıran bi yapıya sahip olmamız lazım. bizde milyar tane etnik karakter var. bunların kimisi müslüman kimisi hristiyan kimisi yahudi,ermeni vs. ha şu andaki yönetim şekli başımızdakilerin modeli falan dersen islamla uzaktan yakından alakası yok. müslümanız biz diye geçinen ve müslümanlığı alet ederek para kazanan tipleri yanına alarak bi empire gidişatı söz konusu. yeşil sermaye bitmez. bunlarda başımızdan gitmez. gg yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Fransaxua san tesekkur ederim aciklamanizdan dolayi. Umarim Islam devleti olmazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bizden bi bok olmaz merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Fransuxa said: bizden bi bok olmaz merak etme :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Kadir inanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Of. Omurgasizlik pacalardan akmis yine. Kemiksiz olunca durduramamis tipler kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ninja said: Cok komik birsey denediler ama guvenlik uzaklastirdi. Bir kez Yashiki evine geldiler Ninja Evi oldugu dusunulen evlerdir ve muze seklindedir. Geldiler ve Buddha ve bircok Asura heykeline kufur edip not birakmak istediler ama hemen uzaklastirildilar. Elciliginize sikayet ettik ama hicbirsey yapilmadi. Ayrica Gumrugunuz de benim kuzenimin StarWars minyaturunu parcaladi ve Kucuk Cep Quran i koymuslar. Yani cizdiginiz resim burada Islamist oldugunuz ama ben anlatiyorum Sekuler bir toplum oldugunuzu o kisilerin yeni cogaldigini. elimde olsa şunu yapan insanları katanayla keserimde değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 topiğe ciddi cevap yazcaktım baktım cons dedim orçun yane eaheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 anlamadım olayı post olsun diye yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Fransuxa said: bizden bi bok olmaz merak etme :) ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Fransuxa said: bizden bi bok olmaz merak etme :)asgsadg çokk iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troglodyte Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 gözümle görmeden inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Fransuxa said: bizden bi bok olmaz merak etme :) ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 said: Ayrica Gumrugunuz de benim kuzenimin StarWars minyaturunu parcaladi ve Kucuk Cep Quran i koymuslar watdettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 yüz kişiden 36'sı için yazıklar olsun...nasıl kandırdılar bunları yahu? uyuşturucu mu kullanıyorlar? beyinlerini ace ile mi yıkadılar? ya da Atatürk'ü hiç tanımıyorlar...yazıklar olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bucurukunannesi said: yüz kişiden 36'sı için yazıklar olsun...nasıl kandırdılar bunları yahu? uyuşturucu mu kullanıyorlar? beyinlerini ace ile mi yıkadılar? ya da Atatürk'ü hiç tanımıyorlar...yazıklar olsun.. Onlar hep vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ninja nin olayi nedir? Gercek ninja mi arkadas? Bilmedigimden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar