Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atatürke inanıyormusunuz?

Cons

Öne çıkan mesajlar

Aquila sama; kendi turk ogrencileriniz bana bagirdi o sureden sonra Ataturk un bir Mason oldugu Jew oldugunu anlatip durdular. Islamistleri ezdigini anlatip durdular. Yani yapilan reklamlariniz Islamist bir yer oldugunuzu gostermek istiyorlar. Yeni ogrenci bayanlarin hepsi kafasi kumaslarla bagli tek yuzleri acik ve hayalet gibi tek parca giysilerle dolasiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok komik birsey denediler ama guvenlik uzaklastirdi. Bir kez Yashiki evine geldiler Ninja Evi oldugu dusunulen evlerdir ve muze seklindedir. Geldiler ve Buddha ve bircok Asura heykeline kufur edip not birakmak istediler ama hemen uzaklastirildilar. Elciliginize sikayet ettik ama hicbirsey yapilmadi. Ayrica Gumrugunuz de benim kuzenimin StarWars minyaturunu parcaladi ve Kucuk Cep Quran i koymuslar. Yani cizdiginiz resim burada Islamist oldugunuz ama ben anlatiyorum Sekuler bir toplum oldugunuzu o kisilerin yeni cogaldigini.
Sosyal ağlarda paylaş

biz islam devleti falan değiliz. islam devleti olabilmemiz için sadece müslümanları içinde barındıran bi yapıya sahip olmamız lazım. bizde milyar tane etnik karakter var. bunların kimisi müslüman kimisi hristiyan kimisi yahudi,ermeni vs.

ha şu andaki yönetim şekli başımızdakilerin modeli falan dersen islamla uzaktan yakından alakası yok. müslümanız biz diye geçinen ve müslümanlığı alet ederek para kazanan tipleri yanına alarak bi empire gidişatı söz konusu. yeşil sermaye bitmez. bunlarda başımızdan gitmez. gg yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ninja said:

Cok komik birsey denediler ama guvenlik uzaklastirdi. Bir kez Yashiki evine geldiler Ninja Evi oldugu dusunulen evlerdir ve muze seklindedir. Geldiler ve Buddha ve bircok Asura heykeline kufur edip not birakmak istediler ama hemen uzaklastirildilar. Elciliginize sikayet ettik ama hicbirsey yapilmadi. Ayrica Gumrugunuz de benim kuzenimin StarWars minyaturunu parcaladi ve Kucuk Cep Quran i koymuslar. Yani cizdiginiz resim burada Islamist oldugunuz ama ben anlatiyorum Sekuler bir toplum oldugunuzu o kisilerin yeni cogaldigini.

elimde olsa şunu yapan insanları katanayla keserimde değil işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...