Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 her hafta klavye konusu la blue switch brown switch hedehodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 microsoft wireless 3000 v.2 şahane sessiz en azından. hemde oyunlarda falan 5den fazla tuşa basabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 logitech şöyle bir alet yapmış: http://www.logitech.com/en-us/product/bluetooth-illuminated-keyboard-k810 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f6oTkDAwMHI ince, backlit, sessiz. bluetooth ile android, ios desteği. applecılar için beyaz, tuşları ona göre bir modeli de var. tam aradığım klavye gibi duruyordu. amazonda indirimdeydi aldım bakalım gelsin, yorumlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Olm sen mekanik almadin mi? O kadar mekanik bakip su sikko aleti aldigina inanamiyorum ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 slim bakıyordum. mekaniklere geçerken şöyle bir bakıyordum. gaming için ayrı birşey alırsam mekanik düşünebilirim de o zor olur şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben kod yazmak icin mouse ariyorum ve evet ciddiyim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sidewinder x6 kullanityorum ing q gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Yazarken en iyi fare kullanımı budur bence: http://images.apple.com/magictrackpad/images/hero_1.png ve http://pilotmoon.com/popclip/ PopClip alışkanlıkları tamamen değiştiriyor, sayesinde fareyi bıraktım. Scriptable üstelik, yapabileceklerinin sınırı yüksek epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 abi mekanik klavye alsam beni döverek öldürürler, kod dediğin gece gece, herkes uyuyunca yazılır e ben şimdi yurtta kalıyorum adamların kulaklarına yazık, vizeler sonrası bi tatil için eve döndüğümde aile fertleri uyur eder. ne zaman kullanacam lan ben bunu çatır çatır ? gündüz güneşli havada kod mu yazılır insanın dışarı çıkıp eğlenesi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Her mekanik ses cikarmiyo ki? Cherry brownlar falan sessiz. Blue alirsan butun yurt aglar, gerisi yalan aglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 mekanik nerd kandirmacasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 kapitalizme bayılıyorum. 99 un teknolojisini 2 kat fiyata kaktırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 90 larda uretilen hersey daha kaliteliydi de ondan. Urunler pahaliydi ama tas gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 klavye teknolojisi 90lardan beri geriye gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Esh said: 90 larda uretilen hersey daha kaliteliydi de ondan. Urunler pahaliydi ama tas gibiydi. daha kaliteli olan nedir? 5 yıldır en dandik ms klavyelerden birisini kullanıyorum ne bir tuş takılması ne bir sorun var. toplu mouselar vardı artık dpi lı şahane mouselar var. hangisi taş gibi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Sende bozulmamis olmasi ya da harflerinin soyulmamis olmasi herkesin klavyesinde olmayacagini kanitlamaz ki. Keza insanlar 2 ayda 1 mouse bozuyo su devirde, hangimizin toplu mouse u bozuldu ya da ilk nesil optigi calismiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Ve evet katiliyorum mekanik klavye bir pazarlama hilesi. Ama guzel bir hile, insanin hosuna gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Esh said: Sende bozulmamis olmasi ya da harflerinin soyulmamis olmasi herkesin klavyesinde olmayacagini kanitlamaz ki. Keza insanlar 2 ayda 1 mouse bozuyo su devirde, hangimizin toplu mouse u bozuldu ya da ilk mesil optigi calismiyo? toplu mouse u hala dün gibi hatırlıyorum. o kenardaki demir çubuklara toz birikirdi her 3 günde bir temizlemeye çalışırdım. bazen top spin atardı bir türlü sağa sola dönmezdi. şimdi mouse alıyorsun en az 2 yıl garantisi var zaten kaldı ki 50$ üstü bozulan mouse hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Yine diyorum, senin gormemis duymamis olman yeni nesil mouselarin bircogunda dayaniklilik problemi olmamasini kanitlamaz. 500 liralik mouselar bozuluyo cift tikliyo baglanti kopariyo vs. Oluyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Fare bozulur, silginin kaybolmasi kadar degismez bir olay bu. Gerci ben sansliyim bu konuda, 2006'dan beri (7 yil iste, kisisel bilgisayarda dizustune gecme tarihim) 4. faremdeyim. EN son aldigim en pahali fareyi aldim, Logitech M555b, basatisi su anda. Ondan onceki de hala calisiyor ama oyun oynarken cikartiyorum sadece. Apple'in touchpad'i iyiymis ama cok, fare gonelde masada duruyor oyle, touchpad daha fazla kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Esh said: Ve evet katiliyorum mekanik klavye bir pazarlama hilesi. Ama guzel bir hile, insanin hosuna gidiyor. bence pazarlama hilesi olan maliyeti düşük plastik tabanlı klavyelere gaming giydirmesi yapılıp orasına burasına ek macro tusu ekran takılması. mekanik yine reklamı çok daha az yapılan birşey. maliyetide pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar